Shopping

Wow, har sprungit på Elins Esplanad med Älskling hela kvällen. Känndes inte så kul att fara dit direkt efter jobbet, men var ju tvungen att hitta kläder till imorgon så det var bara å bita ihop. Hittade lite smått och gott, får se om nått passar tills imorrn.

Jonas har även tatuerat in Nicki på sitt skulderblad, det som saknas är hennes namn, men det kommer senare!

Ser verkligen fram emot imorgon. Malin (som just nu går i skolan uppe i Grythyttan) ska bjuda på 7 Rätters!!! Massa skumpa, god mat och bra sällskap... Kan det bli bättre???

Detta fyndades idag







Och resultatet på Älskling




Vi passade även på att smita in på BR. Vi köpte en sen födelsedagspresent till Pontuz och Nathalie.. då slank det ner ett Yatzy i korgen =) Var år och dagar sedan jag spelade det. Så nu har jag och älskling spelat  omgångar redan.. vi är inne på 3e, men vi har ett litet avbrott. Lilla Maria ringde och ville ha skjuts hem.
Nu ska jag hänga upp lite tvätt, lagom att han kommer tillbax när det är färdigt! =)

Ny familjemedlem

Ja imorgon tillkommer ännu en meldem i min och Jonas Tatuering sammling. Älskling ska nämligen Tatuera in Nicki på ryggen =) Ska bli spännande att se när man kommer hem. Men efter jobbet Måste jag in till staden och försöka inhandla något att ha på sig till Nyår. Sen har jag ett MEGA PROBLEM!!! Jag skulle behöva klippa mig, men vad är oddsen på att det finns någon tid imorgon? Någon som kan klippa? ;)


Mätt och Belåten

Har fått i mig en brak middag som min Underbaring hade gjort. Nu ska vi vika ner i soffans alla kuddar och kolla på Polarexpressen.

Måste verkligen erkänna att jag ser fram emot Nyårsfirandet i Motala med Syskonen Green och Respektive =)

Tips Tack?!

Glömde ju...
Idag är det precis 2 månader kvar tills Jag & Jonas firar 5 års dag <3  Någon som har något bra och mysigt tips på vad man kan göra sista helgen i Februari?
För det är ju ändå lite halv jämnt


Bästa Älskling

Just hemkommen från jobbet efter ett 12 timmars arbetspass, Inte alls så kul! Men Underbart är det när man kommer hem till en gubbe som har städat och håller på att laga mat till en <3 Detta har gjort att han ligger på plussidan, och om jag orkar så ska jag klia honom lite på ryggen som tack =) Efter snart 5 år tillsammans så har man lärt sig en hel del om varandra, och jag har lärt mig att just min Gubbe är som en hund. Har han någon gång gjort något bra så måste man belöna honom så han gör det fler gånger ;) Någon mer som känner igen sig?

Även ikväll ska vi bara ta hand om varandra och mysa. Nu när jag tänker efter så gör vi det jämnt nu för tiden. Men det var ju en väldigt lång period då vi knappt sågs/pratade överhuvudtaget på flera månader. Tycker det är på tiden att vi tar igen det nu! Så vi har faktiskt faktiskt bunkrat upp med lite snacks och bra filmer. Har lite sovmorgon imorgon och Jonas är ju låång ledig så vi behöver inte somna klockan 9.

Hoppas ni får en minst lika mysig kväll med era Älsklingar ! =)

Drömkåken

Nu ska vi äta god Kyklingfilé röra och kolla på allas våran Björn Skifs. Drömkåken går ju på teven och den är ju Kullt =) Tänkte ta lite sovmorgon imorgon. Skulle egentligen vara på jobbet klockan 6, men.... klockan 8 räcker ;)
Ha en trevlig kväll!

Vad ska ni hitta på till Nyår?

Jul Yra

Det blev lite pulka åkning och korvgrillning på dagen innan jag åkte in till Malin för lite Julmys!
Bilderna får tala lite för sig själva...








Kvällen avslutades med Mina Underbara<3

Julen har varit Underbar<3

Besökte min gammla Pappa innan jag for hem från Skövde. Fick en del Julklappar av honom med, så nu ska jag snart riva upp dom med. Men först, tina upp lite mat för snart kommer min Älskling hem och då blir det mys. Imorgon jobbar man igen!

Snöstorm

Makalöst vad det ska snöa. Måste erkänna att jag inte är något större fans av denna snö just nu! Visst är det bra med tanke på dagens aktiviteter. Vi ska upp till Svärfar och åka pulka. Vi blir ett par familjer, sen ska vi grilla! Senare blir det tydligen bastu och grejjer, men det är inte jag sugen på. Jag ska ist försöka dra min kosa in till Skövde och hälsa på Min Pappa<3 och sen umgås med min Underbara Malin<3 Hoppas bara det går att köra!!!

Nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig klar för en ute dag! =) 

God fortsättning på er 

Våran 5e Julafton tillsammans

Min och Jonas 5e Julafton tillsammans blev kalasbra som alltid! Vi fick Mammas underbart goda mat, trevligt sällskap och Massa fina Presenter! =) Både jag och Jonas fick precis det vi hade önskat oss av Mamma och Pelle. Idag ska vi på premiären av Göta Kanal 3. Synd att den har fått så dålig kritik, men jag vill se den iaf. Jag kanske tycker den är bra!

Slänger in lite bilder från igår, sen ska jag börja göra mig iordning. Nicki ska få vara hos min Mormor undertiden så vi måste strax åka =)
Ha en fortsatt trevlig Jul


Ska ni ut idag föresten?


Älskling kollar på lite teve medans mamma fixar maten

Nicki tyckte om Pepparkakshuset

Mamma och Stora Lillebror =)

Ååhh vad hon trodde att något skulle rammla ner :P

La Familja

Min Underbara<3

Julklappshörnan

Julmat!!!

Nicki fick mumma

Min Familj<3







Det sista för kvällen! Efter detta åkte vi hem, kröp ner i soffan, kollade på Göta Kanal, och öppnade lite gott att dricka sen Somnade vi fort!


God Jul!

Ville bara slänga in ett litet inlägg och Önska alla en riktigt
God Jul !!!

Jag och Mina Älsklingar har precis avnjutit en liten julfrukost och ska snart bege oss hem till Pelles mamma för lite fika och julklapps byte. Efter det åker vi hem till Mamma<3 och börjar den riktiga traditionella Julen. Det finns inget bättre än Mammas mat och det man alltid är van vid!
Hoppas nu på massa Julklappar jag har önskat mig ;)


Mary Kay - Jul - Uppe sittar kväll

Äntligen lite lång ledigt från jobbet!!! =)
Jag tycker inte riktigt att de känns som Julafton imorgon, men bara man kommer hem till mamma så kommer den kännslan att försvinna!

En bra dag idag.. Fick Äntligen mina Handsalvor från Mary Kay som jag har längtat efter så mkt!



Julklappen till Mamma & Pelle är fixad



Sen fick jag, utav en av mina kunder, en Julklapp. Det förgyllde min dag och jag kännde mig verkligen uppskattad. En STOR ask/kartong med mörk choklad =)



Sitter och äter lite hemma gjort potatismos. Kommer äta så mkt julmat imorgon så lite vanlig husman skadar nog inte?! Snart kommer Jonas hem med, och då blir det "Uppe-sittar-kväll" med Mysteriet på Greveholm. =)



Hoppas ni får en trevlig kväll så här Dan före Dopparedan


Besviken - Ilsken

Nu måste jag erkänna att Jonas inte sår spciellt högt i kurs hos mig. Han åkte tillbax till Motala ikväll, och jag får åter igen sova ENSAM! Jag är visserligen inte helt ensam, Nicki är hemma hos mig. Men tyvärr så är det inte till någon större hjälp. Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar detta! Just nu har alla mina Julkännslor och "happy thoughts" försvunnit. Till råga på allt så har det ju självklart börjat snöa en massa med. Det som har varit hade räckt, men nu är det lite mkt. Inte kul att köra så mkt bil som vi gör i jobbet i detta väder. Men vi är två skickliga förare så förhoppningsvis går det vägen.

Nej, nu ska jag krypa ner i soffan, slänga på en dvd med Alla Jönsonligan filmerna på. Det räcker hela natten lång. Jag vet att jag är barnslig, men kan inte hjälpa. Vad Sjutton Gör man åt det?

Upp och hoppa 04:45 imorgon

Brittany Murphy är död!

Världen har mist en otroligt bra skådespelerska!






 R.I.P Brittany


Plankan-Helg

Min helg har varit hel bra! En helg tillsammans med min Underbara Malin<3 och ett helt gäng med andra sköna människor. Både fredag och lördag var vi på Plankan. Tyvärr gick det åt en hel del pengar, men vi går SÄLLAN UT så vi tyckte att vi gott kunde unna oss detta. Hittade även lite kläder under helgen, smink, och hann till och med besiktiga bilen =)
Nu sitter jag hemma HELT SJÄLV =(  Min lilla familj kommer inte hem förens imorgon så jag förstår inte hur sjutton jag ska klara av att sova. Kan avslöja för er att det är min absolut STÖRSTA FOBI - Att Sova Själv !
Så nu ska jag slänga i mig mat, kolla lite på teve/film och försöka glömma den hemska filmen som Malin visade mig innan jag åkte hem. Hahaha.... Hatar när min Mobil ringer nu =)
Hoppas på att somna av utmattning då jag måste få några timmars sömn innan jobb imorgon. Fy sjutton, ska vara på jobbet 05:45 sen hem till mamma på kvällen. Hon fyller nämligen År <3

Här kommer iaf endel bilder från igår, mer kommer senare





Allt detta blev vi bjudna på! Men vi som inte ens dricker drinkar...




Tack för en Grymm kväll<3

Skövde!

Har precis varit hos Henke och lämnat av ljusen han beställde och kollade in "nya" lägenheten. Ja, den blev som ny med de nya golvet och alla nya prylar. Tjejjen kan skratta sig lycklig över att ha en kille som anstränger sig så =) Nu ska jag hämta Plutten<3, så styr vi kosan mot Skövde-stad. Lite shopping är aldrig fel!

Kyrkogårds Besök

Ska snart följa med min Mamma till Kyrkogården här i Tibro. Vi ska tända ett ljus på Mormors grav (Gamla Mormor). Det är snart 7 år sedan hon gick bort, men det är fortfarande jobbigt att åka dit. Vi tre hade en mkt speciell relation då mamma bodde hos Gamla mormor / morfar under sin uppväxt. Det är faktiskt tack vare henne som jag valde Omvårdnadsprogramet! Vilket jag inte ångrar ett dugg! Jag uppfyllde hennes sista Önskan, samtidigt som jag träffade ett gäng helt underbara människor!

Dax att klä på sig dubbla lager kläder, för nu blire kallt! Tack och lov att Solen kikar fram liiite

Iskallt

Känner ni vad det biter i kinderna när man kliver utan för dörren!? Jag tycker att det känns lite mer Juligt nu, men det kunde gott och väl vara lite mindre snö. Iaf på vägarna!
Fick hur som helst kravla mig upp även denna morgon och frysa, då jonas har väldigt svårt för att kliva upp ur sängen. Det känns lite bättre idag, men jag är fortfarande väldigt trött så nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på Wallander.
Blev aldrig av att jag kollade på den igår. Jag gick in i sängen och sen somnade jag.

Idag måste vi handla lite Julmat, och sen måste jag köpa något nytt i klädesväg!


Ha en Iskall dag =)

Hjälp mig med Julskinkan

Jag har desperata behov av tips! Jag tänkte - För min Gubbes skull - att jag skulle köpa en liten Julskinka. Men så är ju frågan... Ska det vara Färdig Kokt eller En sån man får fixa till själv?
Ni som lagar till skinkan själv, hur gör ni lättast?
Jag har aldrig köpt en skinka, ännu mindre gjort iordning någon, så snälla Hjälp!!!


Älskling värmer

Dubbla uppsättningar kläder, ett täcke och en filt som inte hjälper ett dugg. Nej tack vet jag Älsklingen! När han kommer hem får han krypa ner hos mig, för på något konstigt vänster så värmer han bra =) Vi ska försöka titta på Wallander filmen som inte har blivit av än.
Jonas har ju fått vara hos Henke hela veckan. Han ska ju få dambesök imorgon så det har blivit mycket pyssel. Sen kommer mamma imorgon och lämnar Ljus som Henke har köpt. Tycker det är så sött att se en kille som lägger ner hela sin själ i att göra det fint. Det finns inte många som skulle lägga nytt golv bara för det Men, sån är Henke mina damer och Herrar! =)

Huuuha, bara 40 min kvar innan värmen kommer!!! <3


what to do?

Hur länge kan feber egentligen hålla i sig? Jag har inte så farligt hög feber, men ligger över 38, och det är ju då som man fryser så hemskt. Vågar man ta en dusch? Jag har i alla tider hört att man inte ska duscha om man har feber. Vad tror ni? Hur brukar ni göra?
Ska försöka göra något åt Jonas som han kan slänga i magen. han kommer hem på lunch snart och har även köpt med sig lite nytt & gott Thé. Tröttnar på att dricka samma hela tiden.

Vad tycker ni föresten om Snön? Jag Älskar det, men lite tråkigt när jag inte orkar vara ute och ta vara på den!

Inget Lyckligt Slut

Igår fick vi tyvärr inse att Huset glider oss ur händerna. Ägarna begär fortfarande 100.000 över värdet av huset, så det ser helkört ut för våran del. Bankerna är väldigt hårda med att låna ut pengar nu, och lånar helst inte ut mer än vad huset är värt. Fy sjutton!!! Vi vill ju ha huset, och allt slit för ingenting.. jaja det är väl bara å inse, det huset var kanske inte till oss trotsallt. =(

Ska lägga mig i soffan och dra täcket över huvudet! Eller så kan man ju ta och kolla om man hittar något annat hus =)

Idag är det bara en vecka kvar till julafton! Vad ska ni hitta på för kul då? Önskar ni er något speciellt?

Ni missar väl inte Bonde Söker Fru Finalen ikväll?

En är väl ganska självklar, medans resten har gett lite dubbla budskap. Vem väljer vem?
Svaret kommer ikväll, Tv 4 klockan 20:00
Då sitter jag bänkad med mys mat och Älskling <3


Titanic - The Love Story

Ligger här i soffan under mitt supersköna täcke och ett glas varmt Thé. Mina leder är stela av febern som vägrar ge sig. Vad värmer då inte bättre än en riktig kärleks film? Tänkte faktiskt slänga på den absoluta "Love Story" filmen Titanic! Kvittar hur många gånger jag ser den, jag tröttnar aldrig!
Ska bara värma på lite mer Thé och sen slänger jag mig Back in the Sofa =)


Julkul i Snön <3

Eftersom jag inte orkar gå så lång, tog jag med mitt Hjärta upp till Rankås så hon fick springa runt i snön lös. När hon springer där i snön och ser så lycklig ut, ja då får hon helt enkelt mitt hjärta att smälta! Så duktig, så stollig, Sååå Söööt <3







En helt Underbar stund med Världens Underbaraste Hund<3

Nu ska jag kolla på våra Bästa år. Var 2 månader sedan sist, men än tycks de inte ha hänt speciellt mycket! =)


Upp&Ner

Dagen i ära började ute i det vita landskapet med min Favorit Tjej<3 Så synd att det blåser lite, det blir ju så fruktansvärt kallt då. Nu har vi kommit upp och lagt oss i soffan med lite frukost, sen ska jag försöka vila bort den hemska lilla febern som är kvar, så jag kan komma mig upp imorgon och fightas med Frida på jobbet!

Det blev hemskt mycket och rörigt igår! Jag tycker inte om att vi i ena stunden ska bli super besvikna och tro att vi inte får huset, och sen efter bara några timmar få beskedet om att de andra paret som är "intresserade", bara krånglar så han sänker helt plötsligt priset med nästan 100.000. Det blir så mkt känslor, och stackars Jonas vet inte hur man ska bolla med sånt. Han är ganska uppriven och vill ha Svar NU på hur det kommer att bli. Men, nu ser vi en liten strimma hopp igen!!! <3

Huset på tapeten - Igen

Jag fick precis underbara nyheter!
 Jonas har pratat med ägaren och han sa att de andra paret inte längre var intresserade! Så nu har vi kunnat förhandla fram ett okej pris =)
 Samtal till banken väntar -Igen- Imorgon! Jag hoppas verkligen att vi kan lösa detta så vi inte behöver få en sån dyr månadskostnad. Åh, nu håller jag tummarna ännu mer än förut =)
 Jag kan inte säga annat än att jag är Lycklig<3


Tråkigt!

Klart att det ska gå emot oss när vi nästan är färdiga med köpet! Nu är huset inte värt det som ägarna begär. Detta kommer öka topplånet så amoteringen ökar upp emot 8-10 tusen/månaden, och dom summorna är lite Väl mkt. Vi har lite knep kvar, så vi får se hur vi gör. Men vi vill verkligen ha huset så vi hoppas det löser sig!!! Ingen som vill skänka oss 100.000 så här lagom till jul =) För tillfället ligger jag hemma med feber och frossa. Eller hela denna dag har jag jobbat med detta i kroppen så jag känner mig lite slak nu. Får vara hemma imorgon och kurera mig!!! Håll nu tummarna för oss! <3

Motgång och Feber

Första motgången i husköpet är nått. Värderingen av huset blev inte vad vi hade hoppats på.. men är har vi inte gett upp. Det ända är ju att vårat topplån blir högre och amorteringen lika så. Men imorgon ska vi ringa till våran kontakt kvinna och se hur vi gör! Det huset ska vi ha, så det så =D

Det andra är att jag har börjat få feber. Känns inte allt för lägligt med det nu, men ska knalla upp i morgon och se hur jag mår! Har fått stränga order från Bossen att slänga i mig Alvedon, vitlöksklyftor och krypa till sängs.. haha =) Får ta och göra det, för nu börjar det värka i lederna på mig!


Våran Hemlighet Avslöjas!!!

Jag tycker nu att läget är så pass säkert att jag Äntligen kan berätta för er vad som kommer hända inom de närmsta månaderna! Det har pratats en hel del fram och tillbax i år nu.. och ätnligen dök det perfekta tillfället upp. Vi har fortfarande lite småsaker som ska fixas innan de är klart. Men de är nämligen så här gott folk, Håll I Er...

Jag & Jonas ska köpa Hus <3

Kan man få en bättre julklapp? Det enda vi väntar på nu är resultatet av värderingen vi gjorde på huset, och det ska komma imorgon! På lördag ska vi besiktiga de, så vi räknar med att skriva på papprena om lite mer än en vecka!
Ni kan ju bara föreställa er vilket lyckorus som existerar i våra magar nu.. och Kärleken! Vi är Totalt Nykära igen.
Alla i våran närhet tycker detta är super kul och stöttar oss till 1000 med allt.
Jag kan faktiskt inte komma på ett bättre sätt att börja det nya året än i Vårat Egna Hus!

Så nu vet ni vad tisslet och tasslet har handlat om =)
Här får ni se en liten bild på det! Ser inte så trevligt ut nu, men det är så Super Mysigt och en del fix som ska göras. Men när det är klart och vi har fått det som vi vill.. Ja då är vi nöjda iaf <3


 
Åhh vad Vi Längtar<3


Ja se det snöar

Mys att det kommer lite snö nu! Inget snöblandat blask, utan riktig SNÖ
Jag hoppas det håller i sig till Julafton


Skid Row




Förkyld!

Kvällen igår blev ganska bra ändå! Jag och Nicki åkte bort till Henkes blivande kontor, där Jonas och Henke höll på att fixa. Var där en liten stund innan vi åkte hem igen. Vi somnade ganska fort men så klart vaknade jag runt 5 tiden imorse och kunde inte somna om. Jonas har ju gått omkring här hemma med en Dunder-Förkylning, och nu har Jag fått den! Så j*vla typiskt. Hoppas bara det stannar vid lite nästäppa. Som det ser ut nu så har vi inte råd att vara hemma! Mycket på G, så vi behöver alla pengar i världen!

Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka vila lite till filmen som strax börjar på 3an

Nöjd

En dag med 3 timmar i duschen, 2 timmars städande, 1 timmas promenad med lill Tjejjan och nu har jag tagit på mig SMINK =) har inte sminkat mig på över 2 veckor så de känns skönt att fixa sig lite. Inte för jag vet vad jag ska göra men ÄNDÅ!!! Hepp dax att ta på sig duntofflorna, de är kallt på golven!






Erik Grönwall - Idol 2009 !!!

Ett stort Grattis till Erik Grönwall som tog hem årets seger i Idol 2009!!!
Första vinnaren som verkligen har gjort sig förtjänt till det


Rysningar

Hur många fler än jag fick rysningar av Eriks framförande med The Show must go on???
Vilken R Ö S T


I D O L F I N A L

Vem Håller Ni På?

Själv Håller Jag Ju På Erik


Fredagsmys

Har fått jobbat hela dagen med Chefen. Kan inte säga annat än att det har varit en toppen dag ;)

Ikväll ska Älskling och jag fixa till riktig mys mat, kolla IDOL FINALEN så klart och bara vara.
Imorgon har jag bestämt mig för att överaska gubben med mysfrukost, sen väntar städningen av lägenheten! Inget jag ser fram emot, men imorgon ska ja ta mig tid!

Kvällsmaten;

Grilla Lax filéer i ugnen
och välj vad du/ni vill ha till. För våran del blir det Hasselbackpotatis idag!

Sen rör ni ihop;
Cream Freach (Stavning?)
Citron Majonäs
Röd Rom
Gräslök
(Rödlök om ni vill ha det med)
Och det bästa - Scampi !!!

Super lätt och såååå super G O T T ! ! !

Trevlig Fredag kväll på er <3


Mammas Pojkar Finalen

Tror aldrig i mitt liv att jag har blivit så irriterad av en final som nu!!! Alla utom Tim valde fel... Bobby var den jag blev mest förbannad på! Vilken nöt!


K Ä R L E K

Min Älskling kom precis hem med en supersöt liten present till mig! Du gör mig bara såå Lycklig<3



Ah, jag fick ju ett Kinder Ägg med. Jag Älskar ju överaskningar =)
Nu ska vi snart lägga oss i soffan och myyyyysa. Han ska få en extra puss av mig ikväll<3

Missa nu inte sista avsnittet av "Mammas Pojkar"


Bank dag

Yepp nu har man slutat jobbet, handlat lite ingridienser till maten ikväll, så nu ska man snart smita upp till Banken för ett speciellt ärende =) Vad kan jag ju inte säga än! Men förhoppningsvis nästa vecka=)

Bokstaven J lever förtillfället sitt egna lilla liv och funkar bara när han sjävlv vill eller om hårdhandskarna kommer fram. Tror något Busfrö har kladdat lite alkohol på datorn :P

Ser fram emot:
Sista delen av Mammas Pokar ikväll, mat, naturgodis och Mina stjärnor<3
Imorgon Ska man få jobba med självaste chefen =) Kommer bli super skojj!
Mitt och Jonas hemlighetsmakerier <3 Nu närmar det sig slutet hoppas jag =)

Spolarvätska i ögat

Hela dagen har varit helt åt hel*ete rent ut sagt. Tänker inte gå in i detalj, men att jag fick Spolarvätska i ögat säger väl mycket?!
Har precis kommit hem, och då ser jag ett vykort liggandes på köksbänken. Nyfiken som man är så blir det de första man kikar på.
Och efter som det är min Namnsdag idag så hade min Kära Mamma skickat ett litet grattis kort. Sånt gör en lite glad. Så nu ska jag försöka slänga i mig lite mat så jag inte svimmar, sen längtar man till kvällen då min Älskling ska bjuda på mat. Tror iof att det blir hämtmat då, men de gör mig faktiskt inget, så länge han betalar så ;)

Spricker

Alltså jag tror snart ja spricker! Jag vill så gärna berätta för er vad det är som håller på att hända i mitt och Jonas liv. Men vill inte ge varken er eller oss några förhoppningar innan allt är klart. (Förhoppningsvis). Men jag kan säga som så här... Det går åt rätt håll! =)

Sitter och kikar på hundar. Vi tycker att det börjar dra ihop sig för en andra hund snart, men vi har ju så svårt att bestämma oss för vilken vi vill ha, och vilken som passar oss! I ena stunden vill vi ha en liiiten en, men sen vill vi plötsligt ha en stooor.. men sen, vill vi inte ha någon alls haha. Vi har väldig beslutsångest så vovve nr 2 får nog vänta ett tag till! =(

Ikväll ska vi laga ihop en wok, krypa ner i soffan och glo på alla underbara program som går på kanal 5!
Snart var halva veckan gjord och en ny helg närmar sig med Storm Steg. Kan inte säga annat än att jag Lääängtar!!



wherever you will go!

Hoppet om oss två tycks aldrig försvinna. Inte ens när det är som jobbigast. Det är oftast då som jag verkligen inser hur mycket vi verkligen hör ihop! Efter alla tjuriga mornar och gnälliga kvällar så Älskar jag dig bara ännu mer! Slarv med det mesta får mig att se rött... Du spelar matcho när du är med dina polare, leker allan med mina ord.. men du står sedan där framför mig och ser så dumsöt ut. Så mycket som stör mig, du vet verkligen hur du ska irritera mig... Men Hur kan jag vara arg på dig?
Att kunna krypa ner i sängen tillsammans med dig på kvällen och veta att du är kvar när jag vaknar är nog det bästa som finns! Att vakna på natten av att du lägger din arm om mig.. små söta sms som kommer smygandes på dagarna när jobbet känns tungt. Hur skulle man klara sig utan?
Mycket har försökt hindra våran väg, men inget har kunnat Stoppa oss! Våran Kärlek till varandra växer varje dag, även om det inte är en dans på rosor.
We are ment to be helt enkelt <3



Myskväll med Grabbgänget

Igår var en lugn dag, tills pojkarna började rulla in i lägenheten. Först kom Kennie, sen for jag upp och hämtade Jörgen. Lugnt en stund så passade på att hoppa in i duschen. Sen kom det en drös till... Men måste säga att det var en heeel lyckad kväll igår trotts allt! Tackar för det =)






Kennie och Jörgen tävlade om vem som hade störst "kula" hehe, tror Jörgen vann den grenen =)




Den bilden får avsluta. Det var då Jörgen slutade se =)

Ikväll blir det Köttfärsfyllda Paprikor, Flickan som lekte med Elden (Kennie kom ju och störde) och massa söndags mys! Imorgon är en ny vecka =)

Veckan tar ut sin rätt

Idag har man städat lägenheten igen. Men imorgon blir det mer. Ska även ge mig på att grovstäda sängen med. Få bort allt usch usch och bädda rent, Hääärligt!
Har tillbringat min fredag kväll med Nicki. Älskling har tillbringat sin kväll med Henke och ett par till, ska föresten iväg och hämta honom om ett par minuter. Vi ska krypa ner i sängen och kika på "Flickan som lekte med elden". Så imorgon ska jag ta mig en efterlängtad och välförtjänt sovmorgon.

Älsk och jag diskuterar ju nästan dagligen om ämnet hund, och vi kollar nästan lika ofta på alla möjliga raser. Det finns många helt underbara hundar som jag vill ha. Men vilken ska man välja? Kan jag inte få allihop? Jag bara längtar tills nästa kommer!!! Och jag vet att Nicki skulle Älska att få lite sällskap!

Hepps, dax att dra sig! Sen väntar sängen =)

Puss och Kram


Hundägare eller inte?!

Var hemma hos en idag som hade en riktig mysis hund. En riesenschnizer på 11 år. Men denna människa lät iaf hunden släpa in en massa pinnar, som hon sedan la och gnagnde på, utan att han tog bort alla "rester" från golvet... alltså... tänk er bara hur det såg ut där. Han hade plastmattor egentligen men de såg banne mig ut som han hade trägolv. Plus att hon på något sätt fällde väldigt mycket päls, så ovanpå dettaplast/trä golv så såg det ut som en svart helteckningsmatta. Och jag överdriver INTE! Hundstackarn fick äta sin mat ur en glassbytta, inget vatten... ist för underlägg så hade han ställt upp "matskålen" på en träpall (alltså en lastpall typ) fast i mindre format.


Jag som Hundägare skulle ALDRIG i mitt liv låta min hund leva så. Vad tycker ni?



På måndag så kommer jag få det lite kul på jobbet. Ska nämligen få vara handledare åt en tjej som ska hoppa in som vikarie om vi skulle behöva vara sjuka =) Lite spännande, men mina Underbara chefer tycker att jag är så duktig *hrm stolt*. hehe


Till er som vet vad Jag och min Älskling tisslar och tasslar om så vill jag bara meddela er att det är MKT nära nu <3

Nervös!

Har precis varit ute på en härlig promenad med min Älsklings vovve! När man känner hur kylan biter i kinder och händer så får man en liten gnutta julkännsla i kroppen iaf. Halt har det varit idag. Höll faktiskt på att kana av vägen, och det var lite läskigt! Men, en bra förare som jag är så grejjade jag till det hehe.
Nu ikväll så kommer jag inte att lägga ner någon större energi på något annat än att bara ta det lugnt. Är väldigt trött och seg, så resten av mina krafter tänker jag spara till att laga mat med. Ser fram emot helgen då jag ska gå här hemma och pyssla!

Måste bara få tillägga att jag är Grymt Nervös inför morgondagen! Det är då som vi får vårat slutgilltliga svar, och då kan vi Äntligen börja planera våran närmaste framtid lite mer! Alltså, när/om ni får veta vad som ska ske så kommer ni förstå varför jag är så lycklig. Det kommer bli en helomvändning för våran lilla familj<3 Det finns vissa som vet, men bara dom som står oss nära och dom jag vet att jag kan lita på! För som sagt, innan allt är klart så vill vi hålla det lite hysch hysch. Men imorgon så, förhoppningsvis =D


Ett par ord!

Efter att ha förberett maten så hann jag att klämma in en promenad med Jenny B. Var jätte länge sen vi sågs, men hoppas på att det blir ändring på det nu!!!???
Efter maten kröp vi ner i soffan, och då fick jag höra ett par ljuvliga ord i mitt öra... "Vad duktig du har varit idag Älskling. Jag älskar dig"
Sånna små ord får en att bli glad <3

Godnatt godnatt

Med dig klarar jag Allt!

Innan jag träffade Dig fick jag Kämpa...
Men Tillsammans finns inga Gränser... inga Hinder!
Tillsammans klarar vi Allt <3





Nu blir det promenix med Brattsan. Inte igår direkt =)
Klämmer in det mellan matlagning och teve! hehe

Bara lite

Denna julen så kom Jonas och Jag överens om att det inte blir något direkt julpynt. Tror till och med att granen uteblir detta året! Om allt går som vi vill så kommer det bli en hejdundran till jul nästa år. Då kommer den nämligen att tillbringas hos oss, med respektive familjer =) Det ser jag verkligen fram emot!


Har denna i köket och två stakar i vardagsrummet


Lite mys-pynt på sekritären


och självklart lite ljus =)

Har lite annat smått utspritt i lägenheten, men detta får räcka. Ja, mitt och Jonas traditionella misslyckade pepparkakshus ska ju självklart upp med =) Kan klara mig utan allt, men inte det. Hehe

Efter jobber for jag till affären för att köpa lite saker till maten ikväll. Blev ingen tacos igår så de får bli idag ist. Tur det efter som vi hade glömt lite. Har känt mig lite sådär kärleks.krank idag igen, så jag köpte med mitt Hjärtas älsklings godis.
Tyckte han förtjänade det idag <3


Ett Hjärta till mitt <3:a


Nu ska jag ställa mig i köket och fixa till maten. Älskling skulle till Morbror en snabbis så hinner nog klar med maten precis lagom! Sen kan det ju inte bli bättre med en Helkväll på Kanal 5 ;)

VAD TYCKTE NI FÖRESTEN OM JULKALENDERN?


1:a December

Börjar lite senare idag, så nu sitter ja i soffan med lite frukost och kikar på det första avsnittet i Julkalendern! Tror ni att den är bra?!


RSS 2.0