Tillsammans i 5 År

Jag och min Plutt firar 5 år ihop i helgen =)
Detta firar vi genom att hyra ett hus på landet. Mycket lek & bus i snön, god mat, champagne vid den öppna brasan och kvalitets tid Tillsammans. Vi hade en sån tur att vi fick ta med oss Nicki dit. Kan ju inte bli bättre! Hoppas nu på att helgen blir som jag har tänkt mig.

Nu ska jag gå och fortsätta packa ner de som behövs ha med, bilen brummar iväg Tidigt imorgon =)


Vinter Mys <3












Har tillbringat 2 timmar ute i det fria med min Goding<3 Fy sjutton så härligt väder de är!
Nu ska vi kurra ner oss i soffan och kika på Greys Anatomy =)

Värsta gradens Huvudvärk!

3e dagen som jag vaknar upp med en super huvudvärk. Vart kommer den ifrån? Jag tror banne mig de är Jonas som ger mig den ;)
Nä, men ingenting har hjälpt. Mkt vatten, långa promenader, bra mat, sömn, tabletter... whats wrong? Idag när jag vaknade hade jag som migrän och kunde inte ens titta ut på det fina vädret. Stackars Nicki fick sig en snabbis ute i det fria. Tack och lov för Jonas chef. Hon har några super piller som jag skulle få prova.

Nej får skriva mer sen... nu måste jag lägga mig!



Dåligt skämt såhär på nattkvisten




Vet ni hur man väcker Lady Gaga???

 Poke-her-face
hahahahahahhahahahahaahh


Säger som Nalle Phu - Åh Typiskt!!!

Dock är jag inte ute efter någon "Honing" som Nalle Phu, utan Sängen!!! Men.. precis som jag skulle hoppa in på toaletten och tvätta av mig sminket så slog det mig.. Jag ska ju för sjutton hämta Svärföräldrarna =) Dom är på 50 års fest ikväll ute i Igelstorp så självklart ställer man upp och är lite chaffis! Hoppas på att dom ringer snart för nu är man Trötter.





En fredag med ruter i


En början på kvällen hos Kennie med Hockeyn som huvudmål


Efter hemma hos oss


Glaá Grabbar




Inte riktigt på topp

Sala V.s Tibro :P


Mina Damer och Herrar... Spektaklet har börjat

Inte riktigt överens

Jag kan inte förstå.... När det går sönder saker hemma hos oss Varje Gång vi har folk här betyder det att det Ballar ur eller att vi har kul ?! Dyrt börjar de bli iaf!


Idag är det slappt! Gänget är nere och Bastar, medans jag ligger och gosar med Nicki<3 Ligger och väntar på att Beck ska börja.

"Hej på en stund då!

Morgon Musik


Time goes by

Ingen vidare skrivlust nu mera, vilket ni kanske har märkt ?!

Håller på med en helrenovering på Nicki =) Behöver verkligen tunna ut och ta bort massa tovor. Är inne på min andra dag nu och de tar ju aldrig slut.


Are u stupid? Nooooooooo


En helt ny Värld

Nu har jag bestämt mig för att tänka på Bara Mig!!! Tänka på vad Jag Vill och vad jag vill göra. Så därför mina vänner.. Idag sa jag upp mig från jobbet! Jag ska återgå till studierna och mina kära kolegor på Havstena. Det är en bra början, och vad som händer efter det får vi se. Nu tar jag en dag i taget och ser vad som kommer upp på vägen. Måste säga att detta är så Grymt skönt! Hoppas bara att jag vågar ett ännu större steg snart!


Ja, de är vad som har hänt i mitt liv idag. Är sjuk så ska vila upp mig ordentligt ikväll. Imorgon ska jag på bio med Pappa (förhoppningsvis ska Josse med oxå <3) så ska vi fira mitt nya liv!


Chaffis i Afton

Jaaaaa är så glad =) Får äntligen vara chaffis idag, så nu har jag precis kört in ett lass till Skövde. När jag får hämta dom vet ingen.. men nu ska jag krypa ner i soffan, äta gott och mysa med min Underbara Nicki<3 Ska kika om de går nått bra på teven bara! =)

Jag är en Supermekaniker

Bio igår =) Blev självklart Snabba Cash! Den var tyvärr inte så bra som man hoppats på, men utan tvekan värd pengarna! Sen efter den var det bara till å åka hem, byta till jobbarkläder och åka till Jonas jobb. Vi måste besiktiga bägge bilarna idag så vi hade lite att fixa. Jonas grejjade Renaulten medans jag tog Caddyn. Jag bytte bromsvätska, målade bromstrummorna, satte på en ny bromstrumma på vänster fram... Det ni =) Och innan de fick jag ju självklart ta av däcken med. hehe stog där inne i jonas jobbarkläder, sketna handskar och olja i håret. Han har minsann fått sig en riktig liten bilmekaniker till Sambo =) Men.. Jonas är en otroligt bra lärare och vi har super kul undertiden. Då lär man sig fortare!
Självklart var ju lilla Nicki med. Hon om någon tycker de är kul att åka till jobbet. Hon springer ute i dom stora snödrivorna, kikar in till oss emellanåt för att visa att hon är kvar på området =) Duktiga tjejja<3

Klockan 23:00 hamnde vi hemma i soffan, åt lite fil, sen somnade vi =) Nu är vi uppe igen... snart in till besiktningen. Jonas är borta sedan länge. Skulle hjälpa Morbror med något.

Hoppas ni får en trevlig lördag! Själv ska jag vara chaffis =)




Min "Godmorgon-Låt"


Hemma gjorda Hamburgare

Min lilla Nicki imorses...


Mobil bild... men hon är såååå söt <3

Ikväll har jag gjort egna hamburgare =) Har varit super sugen på det hela veckan! Är så mkt godare än Mc Donalds och allt de där =)
Sen blir det den krymt spännande fortsättningen på Andra Avenyn ....


Större Hamburgare till Jonas så klart =)


Internet är skit!

Uppdateringen har varit skit då vårat internet har strulat. Men sen när vi väl får tillbax det så får jag reda på att det jag minst önskar i hela världen har hänt. Jar har på detta sättet dragit en slutsats om att Internet är skit! Ofta får man just reda på saker som man inte vill veta. Inget ungår en här.... I wish att det kunde vara som förut!

RSS 2.0