Nicki börjar skolan

Jajjamensan! Den 4e augusti nu så har jag fixat så vi ska få privat lektioner av en tjej som utbildar sig till hundinstruktör. De är riktigt spännande. Hoppas verkligen att de kommer bli framsteg! Det kommer att bli mkt blandad träning men jag ser fram emot varenda grejj, och kunna utvecklas ihop. Det kommer bli finemang det här=)
Håll tummarna!!!


På tal om det... inte många timmar kvar tills min lilla familj är hemma igen! Har saknat dom så<3
Ikväll blir det mys till 10000 och Dödligt Vapen till det =)

Bilder från min födelsedag

Har ju totalt glömt att lägga upp bilder från min dag. Det är inget märkvärdigt, men de kanske kan vara kul att se iaf=)


Hamnade efter en bra stund på ""Bryggan" i hjo


Vi åt vitlöksbröd och tzatziki till förrätt (J.<3 var lite hungrig så han hann att förstöra upplägget innan jag tog kortet)


Varmrätten - Inte helt fel


Det var verkligen en helt underbar dag! Du kan ju om du bara vill <3 ;)


Strosade runt i hjo efter maten. Vi gick hand i hand genom parken och mös :P
Efterrätten tog vi hemma i soffan - mumma<3

Solen lyser himmlen är blå - vad det är skönt att leva då!

Men, det är klart att man ska ligga inne och vara sjuk då. Usch!!!
Jag känner mig så otroligt ensam. Har typ inte pratat med någon sedan i söndags... Tänk om jag har glömt av hur man gör? =)  Äh, jag får väl sjunga lite medans jag plockar lite här hemma. Vill ju att det ska lukta gott när la familja kommer hem. Det är ju så lätt att det känns unket och grått när man har legat sjuk. Eller är det jag som inbillar mig? När vi var och handlade i söndags så köpte vi faktiskt grönsåpa till golven. Det luktar otrligt gott tycker jag. Kanske ska slänga på lte sen om jag orkar!
Har sovit värsta dåligt i natt igen, men nu får jag sova två nätter ordentligt innan jag går på att jobba helgen.
Tänk att man kan sakna någon så mkt. Helt makalöst !

Ne nu är det frukost som gäller, är dunder hungrig.
Hörs av senare<3


"Walk the Line"

Tror de är 10 gången som jag ser filmen. Jag älskar den verkligen, men mest så diggar jag musiken till. Har precis samma kärlek till "Greate balls of fire" som handlar om Jerry lee lewis.

Till er som inte har sett filmerna.... SE DOM!!!


Får stanna hemma från jobbet yttligare en dag. Efter som dom är så rädda för svininfluensan på jobbet så är dom extra försiktiga. Och jag försår dom, kanske inte så bra om jag smittar både arbetskamraterna och vårdtagarna. Trodde jag skulle förlora massa pengar på att vara hemma nu. Men kom på att jag fortfarande har en lön innestående ifån mitt förra jobb, så jag ska försöka åka dit någon dag så jag kan få dom till slutet av nästa månad med =)


Mamma är med Pelle ute på akuten. Han har tydligen börjat få ljumskbrock så de är väl lika bra att dom kan försöka ggrr något åt de på en gång så han kan slippa operation denna gången.





 Jag saknar er <3 


Skräcknatt

Jag gick in och la mig i sängen efter Beck igår. Och dom som känner mig vet att jag inte kan titta på sånt som kan hända i verkligheten om jag är ensam. Speciellt inte då jag ssa sova. Så jag  fick sätta på teven i sovrummet och kika  på 2 /2 män innan. Somnade tack och lov med teven på, men sen vaknade jag av världens smäll. Jag sprang verkligen ur sängen, ut till garderoberna i hallen och slet fram en hammare. Haha fråga mig inte varför, men jag tänkte inte vid detta tillfälle. Jag tog med mig hammaren till sängen och somnade iaf med den i handen =)
Är jag inte barnslig?
Vaknade klockan 9 av att mamma ringde. När jag klev upp ur sängen så satt jag med mobilen i enaa handen och hammare i den andra. Kände mig bakfull, så trött var jag. Hoppas jag får sova bra inatt annars kommer jag vara helt slutkörd imorgon.

Hela dagen har gått åt till att kurera sig fortfarande. Magen är något bättre så jag sicktar på arbete imorgon.
Som jag anade så kommer antagligen inte J.<3 och Nixan hem idag, uttan de bllir imorgon kväll. SSköt att Han börjar jobbet på måndag så han håller sig på hemma plan lite mer =)

Har klivit ur duschen precis, så nu ska jag torka håret, laga mig lite mat eller om det blir rester även denna dag?! Nästa film på listan är nog "Walk the Line". Efter det hade jag tänkt mig en gammal goding som typ Titannic eller Pearl Harbor :P

Hörs sen folks

HA HA HA

Gunvald -"Du är både idiot och jävligt ful. Jag förstår att du måste våldta för att få knulla"
Rune Fjällgård -"Det är du som är den där Gunvald Larsson va?"
Gunvald -"Det sa jag när jag satte på bandspelaren. Men ditt närminne sitter väl i förhuden"

Haha jag diggar verkligen Gunvald :D


Tomt, Ensamt och Tyst

Inte ett ljud någonstans. Eller, ah förutom teven då förstås. Men vad ger den för tröst? Jag har fortfarande ingen att kura ihop mig med i soffan lagom tills Beck börjar. Jag har heller ingen som kliar mig på ryggen tills jag somnar. Jag kan heller inte vakna mitt i natten av att någon ligger brevid mig och för ett himlans oljud. En natt utan mina två familjemedlemmar känns som om jag har sovit ensam i en evighet. Jag saknar dom - Jag saknar dom väldigt mycket! Vill nu att tiden ska flyga iväg och låta det bli imorgon kväll. Då är jag säker på att ha dom båda hemma. Då blir det mys för hela slanten och god mat, till och med till Nicki.   
Hon är stormförtjust när man blandar i lite gottigt =)

Ska krypa ner i soffan, Igen! Och hoppas på att man somnar fort. Vill se solen lysa in igenom fönstret när jag vaknar. Då kan det inte bli något annat än en toppen dag.
Hoppas ni har haft en bättre dag än jag iaf.


Sov gott Sverige

I soffan kan man Tänka..

Har legat i soffan sedan det sista inlägget jag skrev. Och det är ju så att om man ligger och inte gör något så är det väldigt lätt att man ligger och funderar/grubblar. Precis det har jag gjort nu och faktiskt kommit fram till att jag har det väldigt bra just nu. Jag kan inte neka till att mitt liv har varit väldigt besvärligt den sista tiden. Vissa dagar har jag bara velat ge upp. Men om man bara ger sig fan på att det ska gå... ja då går det! 
Nu är man ju nöjd och lycklig med det som man har lyckats med, och de känns extra bra när man har föräldrar, syskon, vänner och en egen liten underbar familj som tror på en och stöttar en till 200%. Då kan man inte bli så mkt annat än glad =)
En speciell person har lärt mig och fått mig att inse att det bara är jag som sätter mina begränsningar för vad jag kan och inte kan. Han vet att jag kan mer än vad jag visar. Har bara väldigt svårt att ta för mig när det gäller nya saker. Men han pushar på mig och tror på mig. Det känns så bra! Du är lite som "Pappa Baloo" J.<3  -Du lär mig Allt du kan =)
Du betyder verkligen Allt för mig<3

Nu känner jag att huvudet börjar snurra på mig igen, usch det är så obehagligt! Måste verkligen lägga mig ner igen innan jag svimmar...

UrUsel Natt

Måste börja med att tacka Fröken Bratt  för ett par ttimmars underhållning. Trotts att jag mådde skit så fick hon mig verkligen på bra humör =) Hon hade med sig presenter till mig... haha min tallrik som jag hade med upp till henne för typ massa dagarsedan, en hel rulle Hundbajspåsar (lila), och två center rullar =)
Så sött det såg ut när hon trippade in i vardagsrummet med detta i handen.

Sen skulle man ju gå och lägga sig, men det går aldrig som man har tänkt sig. Har inte sovit en blund i natt. Värk i kroppen och Kräkningar. Hallå!!! Vart kommer det ifrån??? Finns väl ingenting som går nu?
Aja, hur som helst så har jag fått sjukanmäla mig. Inte så smart att gå till jobbet om man kräks =(
Hoppass bara på att det är "färdigt nu så man kan jobba imorgon,,,Jag Måste Jobba imorgon!!!

Ne nu ska jag krypa ner i sängen igen. Är helt orkeslös och måste sova en stund!
Om jag orkar så

See Ya Later Aligator

Nej det är inte sant!!!


Så här fräsh känner man sig just nu  =(



Jag tror allvarligt att jag håller på att bli sjuk. Det gillar man inte!
Mår riktigt konstigt, känner mig lite illamående och stel i kroppen. Kan det verkligen bara komma ifrån tomma intet? Och så fort? Jaja, får se hur jag mår imorrn. Skönt att man ska jobba kväll iaf.

Imorgon bitti åker min Bästa Malin till Rättvik :( Kommer sakna dig gumman. Men ha nu så kul du bara kan (åt oss båda), du förtjänar det. Vi ses när du kommer hem igen! <3 

Ska göra mig lite Tacos nu tänkte jag, och sen bara krypa ner i soffan och se massa bra filmer. "The Lake House" går ju på teven ikväll, den måste man se! Och kanske att man får lite besök av en viss fröken Bratt. Var allt för länge sedan nu!


Ha ett bra avslut påeran helg nu!




Saknar min J.<3 och lilla Nicki nu<3

Gilla Lördag - Ogilla Söndag

En heldag med J.<3 igår. Hade det mest bara mysigt med att ligga i soffan hela dan, lite promenader emellan och Underbara Kinamat till kvällen. Vi kollade även på Wallander - Kuriren, och den var väl okej. Lite som alla andra filmer, men man kan ju inte låta bli att tycka om dom ändå.
Vi somnade runt tolv och sov riktigt länge idag. Klev inte upp förens tio. Kan lova att det var skönt, då jag har varit så trött de senaste dagarna.
Nu ska jag fixa mig lite grann, vi ska in och storhandla. Får se hur det går denna gången då ;) Vi brukar ju ha en tendens till att råka ut för J.s hemska humör. Haha

När jag vaknade upp i morse så blir man ju genast glad när man ser att J. och Nixan ligger i sovrummet. Men kom sedan på att dom åker till Motala i eftermiddag, så mitt humör sjönk ganska fort. Hela två dagar utan dom... Hur ska man stå ut???

Får sitta hemma själv och mysa framför söndagsfilmen. Om inte någon liten människa vill komma och hålla mig sällskap =)

Lite bild-uppdatering


Första sommarbesöket uppe i stugan


Min underbara Kusin tillsammans med Nixan<3


Hon bara Ääälskar att bada


Vi har aldrig tråkigt minsann ;)


"Jägarna" - Männen i mitt liv<3


Min fiiiiina <3


Maten som J.<3 hade gjort till mig när jag kom hem ifrån jobbet en kväll!
Sen kliade han mig på ryggen tills jag somnade in mycket skönt =)

:)

Är det verkligen sant? Kan det verkligen vara så?
De kan kanske blir så att vi får en liten plutt till i familjen igen =)
Denna gången var det J.<3 som ställde "frågan". Han hade tydligen sprungit på en liten söting, och det satte spår i hans hjärta. Nu är sökningen i full rullning och det ska bli så spännande.
Vi ska eventuelt åka till några ställen i helgen och kika lite bara. Men det är en bra början!
Jag tycker inte att de kan kännas mycket bättre just nu!

Har jobbat färdigt min vecka och är ledig i helgen. Ska bli skönt att bara slappa lite och ha tid tillsammans med Familjen<3

Det kommer bilder snart, men jag har inte orkat/hunnit lägga in dom i datorn än :S

Födelsedagen

Morgonen började redan klockan 8 för min del. Fick hoppa in i duschen så att håret skulle hinna torka. Fick ju hit en massa folk klockan 11, så de var endel som skulle hinnas med.
Men jag har en hyfsat snäll pojk här hemma ;) som hjälpte till en hel del han med.

Dagen blev allt mer än klockren. Bilderna får tala för sig! ( När jag nu lägger upp dom)
Nu idag har jag fått köra upp Jörgen då han inte kunde ta sig hem, sen upp till Henke för att lämna en nyckel, fastnade där då han bjöd på öl. J<3 och Henke är och hämtar mer öl, kör en spis, sen kommer dom hem igen. Men får dock ta det lugnt, ska upp och jobba 7:30 imorrn.

Puss och kram på er!


Happy

Pappa kom hit igår redan klockan 11 stog han utan för dörren. Vi kikade på film och jag lagade iordning världens godaste gryta. Efter det for vi till Hjo, skulle hämta Jonas<3 som kom med båten ifrån Motala. Efter det åkte pappa hem och vi åkte upp till affären för lite handling. Behövde tvättmedel och framförallt CHOCKLAD! Är inne i fel vecka i månaden så jag har ett sånt enormt sug efter sött. Men det kan man väl få lov att ha ibland?
Denna dag inträffade två underbara saker. .
1. Jag fick ett tidigt födelsedags kort utav Min Malin<3 Så dunder sött var det. Var ju så man fick en super skön varm känsla i kroppen<3
2. Jonas har ÄNTLIGEN fattat att jag vill bli lite uppvaktad på min dag... så vem vet vad han har planerat. Uppdaterar om detta när jag vet vad som händer.



Idag har jag jobbat en sväng. Har gått riktigt bra och klagar inte ännu ;)
Allt går som på räls.... Jobbet, kärleken, vännerna... Ja precis allt faktiiskt!
Så mina vänner
Jag Är Lycklig Rakt Igenom =)

Det gjorde mig inte ledsnare att Vi Två pratar om att föröka våran lilla familj till fyra =) Å denna gången var deet faktiskt Han som sa att det vore en bra timing nu. Jag är så lycklig så lycklig!
Håll tummarna!


Imorgon kommer Mamma, Pelle, Kristina och Åke hit på lite fika.
För imorgon är det Min Födelsedag!
Inte för att det är så mkt att fira, men iaf. Alltid kul med lite presenter. Sprang upp till pappa idag på rasten och fick lite födelsedags pengar. Tack min Älskade Pappsi<3
Sen ska Vi Tre åka iväg någonstans och ha det lite mysigt. Är ju ledig i helgen så något vill man ju hitta på när man är ledig!


Här kommer lite blandade bilder för skojjskull....


Den goda grytan som pappa fick igår


Hamnen i Hjo, väntandes på Jonas<3

 



Det underbart fina kortet som jag fick utav Världens Bästa Malin<3 på posten
På insidan där det stod "Snart påväg mot Sol"  =)


Presenten som jag fick idag.
En helt egen designad bok med bilder på BARA oss två.
Den var så underbart fiiin Vännen. Tack så hemskt mycket!!!
Den ska jag fixa en speciell plats till här hemma... Ett minst lika speciellt ställe som du har i Mitt Hjärta<3





Nu är det dax att bara ta det lite lugnt. Kika på teve och äta lite. Körde upp Jonas och Nicki till Kenth som kom hem idag. Han med familj har ju varit nere i Italien i 4 veckor nu, så dom har ju endel att ta igen. Då passar jag på att njuta av lugnet.








Bara för att jag vet att du verkligen kan göra mig lycklig<3

<3



Älskade Underbara ♥

Chillll

Och vips så vart man ledig =)
Det enda jag ska göra idag är att handla lite, laga mat, kolla på film och sooova.
Får mysa med Nixan, då Jonas försvann till Motala igår igen. Han kommer hem imorrn som tur är, då även pappa kommer hit. Är ledig imorgon så då passar jag på att bjuda hit han på mat. Är så sugen på att göra en köttgryta, så det blir nog det som står på menyn.

Har inget speciellt kul att berätta så här avslutar jag mitt Otroligt ointressanta inlägg ;)

Äkliga myggbett, regn och massa jobb

Kan inte påstå att min vecka började bra. Kollade fel på schemat, trodde jag skulle börja halv 8, men fick lite panik när Jessica ringde och sa till mig att jag börjar 7. Ooopps :S
Senare under dagen så fick jag ett myggbett på låret. (Trodde jag)
När jag kom hem så såg jag att det var 3 st ist för ett.  Det Kliar Folk!!!
Somnade redan vid halv 7 på kvällen och vaknade inte förens J. väckte mig. Beck började halv 10, och de är ett måste att titta på. Så vaknade då och somnade när Beck slutade igen.

Vaknade av att det luktade frukost =) J. var så söt och gjorde äggsmörgåsar till mig. *mumma*
Åt mysfrukost ihop och sen åkte han iväg till tippen och jobbet.
Har precis duschat och kollat på våra bästa år. En riktigt bra start på dagen. Nu ska man göra sig iordning för att åka till jobbet igen. Men de är en riktigt skön vecka nu!

Lever efter helgen?

Ja det är frågan! Igår var det verkligen håll i gång.
Jörgen och Henke kom hit runt ett tiden. (Knäppte den första kalla) då for jag in till Malin. Plockade upp Wollin oxå.
Klockan 4 hade jag släppt av Malin och Jonas ute i Lerdala, styrde kosan hem i väldig fart.
Japps, de var full rulle hemma (behöver inte skriva i detalj, men dom som känner mig vet)
Jag och Nicki smög in i sovrummet och myste framför teven en stund. Sen dyker Jonas ner i sängen och somnar, efter kommer Henke, som kryper ner bakom Jonas och somnar han med. Jörgen for på kalas, svante kick hem och duschade... kvar och vakna var Jag Aba Kennie och Micke P.
Fick liv i Jonas och Henke efter många om och men. Alla gick hem och vi lagade till lite mat.
Runt elva slocknade vi båda i sängen en stund. Jag vaknade vid halv 2, tog på mig kläderna och for iväg igen. Dax att hämta folket ute på Grönan.
Hämtade först upp Magnus som var ett bra sällskap. Tycker inte om att åka själv, sen var de väldigt länge sen vi sågs så det var trevligt.
Malin - Full som en ekorre med sin Blandras i famnen (Som hade på tok för stor svans) haha

Turen gick först till väring, släppte där av Ludde. Fick en underbar förtidig födelsedagspresent av honom... En STOR flaska Doodleys <3 Mumma! Tack så Hemskt mycket!!!
Sen skövde, släppte av Malin<3 som såg lite sliten ut :P
Sen över till andra sidan vägen, släppte av Magnus
Och till sist.... HEM till tibro igen. Av med Wollin sen stupa i sängen med heeela Sveriges Bryggeri =)
Haha Jonas stank ju värre än något jag har kännt förut. Men, kan ha överseende med detta bara för att det är Han<3

Vaknade 12:15, fick ett sms av mamma
-"Starta kaffebryggaren, vi kommer på kaffe om 15 min"
Japps, panik, de såg ut som ett bombnedslag efter pojkarna igår. Mamma och Pelle hade med sig frukost till oss. Nybakat bröd som var mumma, mjölk och pålägg:P hehe service
Sen kom pappa, han ville ha öl så de fixade Jonas till han. Sen kom henke, dom fixade våran markis. Snöret hade gått av, men nu är det i funktion igen. Nu är dom på jobbet och fixar rutan på husbilen, jag har precis duschat och ska hämta kinamat ikväll hade jag bestämt.
Suck ja, de händer så mycket ibland på så kort tid. Men det är skojj.

Imorgon är det jobb igen. 7:30-16, wiiieeee

hej och hå...

Yttligare en arbetsdag avklarad. Skulle egentligen ha dragit mig hemmåt vid 3 tiden, men Maria slutade 4 så jag väntade på henne så hon slapp åka bussen hem. Alltid kul med lite sällskap i bilen.
Efter att ha släppt av Maria hemma svängde jag förbi affären. Träffade då Jessica som satt i kassan med Bebis Mage =) Det var verkligen en rolig överaskning. Grattis Brud!!!
Sen såg man en blondin j*vel bakom sig i kön ;) och det var ingen mindre än Morbror. Hahah, han har typ skaffat sig en mohikan frilla och blonderat sig. (Bara måste ta ett kort och visa er någon dag)  Måste erkänna att de såg häftigt ut.
Åker nog hem till dom efter att ha kört Världens Bästa Malin imorrn. Var ju så länge sen man var och hälsade på!
Väl hemma så blev det ingen vila för min del. Sate igång att städa, och jag kan lova er att det är grymt skönt att ha de gjort. Tog mig en lång, härlig dusch efter det.
Nu blir det film för hela slanten plus en god natt sömn. Imorrn blir det härrj på högsta nivå.
Malin - Saknar dig varje dag<3

Läget med min lilla Groda Alma har inte blivit bättre :( Hennes temp ligger just nu på 32 grader. Hon är blå  och läskigt kall. Väntar nu på svar om det fortfarande finns bra med hjärnaktivitet. Bara att hoppas på ett Lyckligt slut<3


Lilla Grodan<3



För ett par dagar sedan så fick jag höra att du behövde fara in till sjukhuset igen. Det gör ont i hela kroppen på mig när jag vet att du inte mår bra. Att du blir sämre och sämre för varje gång är en plåga. Att de ska behöva söva och koppla dig i respirator känns så fel. Du har ju inte börjat leva ditt liv än. Jag undrar hur länge du kommer orka, älskade lilla Grodan<3
Bli bättre, kämpa på, jag vet att du kan!!!
Vi Älskar Dig Så <3

Skylla mig själv?

Wooooooooow, snart ledig igen. Denna gången är det verkligen väl behövligt.
Har inte fått så mkt sömn dessa dagar. För det första så var ju Micke med ner när jonas kom hem. Dom ölade på rätt bra och härjade.
Måndagen blev väldigt impulsiv. Jörgen ringde mig halv tio och ville ha skjuts...... Från Lidköping till Mariestad!
Suck, snäll som jag är så ställer jag ju upp. Han och bröderna Ankersson hade varit på Måndags klubben... Så jag åkte från tibro vid kvart över 1 och återkomm inte till sänges förens efter 4. Kan lova att de var en låååång natt.
Mamma och pelle kom sedan på morgonen. Kände att mina ögon stog i kors =) Men lyckades genomlida dagen, men kände att krafterna försvann när jag kom på att jobbet kallade igen.
Jobbade kvällen igår med Jessica ovh Sandra. De gick hel bra, en super skön kväll!. Kommer hem och känner att min brist på sömn har kommit ikapp mig. Men tror ni jag fick en lugn kväll/natt? Icke!!!
Klockan halv 12 ringer Kennie och behöver skjuts ifrån skövde. Kennie, Henke, Aba och en till hade spenderat dagen på Liseberg och tåget kom inrullandes 00:25. Jörgen hade egentligen lovat att hämta dom, men hade fått förhinder. Jonas kunde inte köra då han hade druckit en massa öl..... så Snäll som man är.....
Somnade runt 02:00 och traskade sedan upp 05:45, redo för en dag på jobbet fram till 16.
Är meningen att jag ska med Jonas hem till hans chef på grillkväll ikväll, men vet inte om jag orkar. Börjar 07 imorrn ingen..... Fel av mig?

Ne nu ska jag vila, får ta jonas i hornen när han kommer hem!

Puss och kram
Skala banan


Skön dag

Pappa har precis åkt hem. Han stannade länge idag!
Gjorde en tacopaj som vi mummsade på, lyssnade på massa musik och kikade på massa bilder på datorn.
Har suttit en stund på balkongen och bara slappat. Lite mys att bara vara och titta på regnet som öser ner.


Snart kommer Jonas hem, och då blir det mys i soffan till Beck<3 och renbäddad säng att sova i!
Imorgon kommer mamma och pelle förbi, då var det tänkt att jag skulle göra en Hallon paj till fikat.

Ne, tillbax till soffan för mig del, och ikväll blir det en härlig promenad med Älskade Nicki<3 Har saknat det lilla livet otroligt mycket!

Ledig !!!

Då har man avslutat en väldigt lång vecka. Kändes riktigt skönt att sluta precis när regnet satte igång =)
Ska bara ta hand om mig själv ikväll med lite fotbad och ansiktsmask, Mmmm ska bli så härligt.
Funderar på att beställa Kinamat ikväll och riktigt gotta mig, men vi får se vad magen ropar efter.
Imorgon kommer förhoppningsvis pappsen hit en sväng. Och på Tisdag är det mamma och pelle som kommer på besök.

Häpp, ska njuta av min ledighet nu. Och vet ni vad?! Jag bryr mig faktiskt inte om att det regnar ute =)





Ge Mig Lite Mer....

22:55

Kan bara börja med att skriva om gårdagens nattbravader =)

Strax efter 02 dök mina grabbar upp på sandtorget. På en rad kom dom... Henke och Josef. tomas var en liten eftersläntare :P Di var alla lite lagom onyktra, men dock så himla kul man kan ha åt dom.
Som vanligt var det en het diskussion, och tydligen var det någon tjej som skulle undvikas. På vägen till Max (fylle mat så klart) fipplade alla med Henkes mobil men inget som jag la på minnet. Allt var väl frid och fröjd tills vi kom hem till parkeringen. Vart var Henkes mobil?
Josef och Henke tjaffsade om att Josef hade slängt ut den genom fönstret på vägen hem...  slutade iaf med att Henke gick upp till sig, hämtade sin bil nyckel och tänkte köra in till skövde för att leta.
STOP!!!! sa jag. Ingen Henke fick köra in i sitt tillstånd så de blev en tur till skövde Igen. *pust suck och stön*
Kan bara Grattulera till att vi hittade telefonen. Henke hade hoppat i hoppborgen som stod utanför Max, och där hade den flugit ur :) Luften hade dom släppt ur så han gick där och slet i allt. Såg lite smått komiskt ut.
Vi kom hem strax efter 04 och dax för mig att krypa i sängen.

Så har man jobbat yttligare en kväll.... En VARM och Blöt kväll blev det.
Imorgon jobbar jag bara till 14  och sen är jag lite ledig. Kul med lite sällskap i bilen in och hem iaf!

Ska krypa i sängen nu och sova sött.
Tack och lov för AC.n ;)

Heeeeelg...

...men inte f*n får jag känna på det. Eller joo, lite kanske!
Har jobbat nu Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag.  Bara lördag och söndag kvar =)
Tack och lov att man trivs så bra som man gör, för tiden går fort på jobbet och vi har alltid så kul.
Det lilla som jag får känna av helgen är att jag ska in till skövde stad om ett par timmar och hämta de vanliga Grabbarna-Grus. Rätt skönt ändå att jag slapp köra in dom. Då hinner jag varva ner lite och känna att jag har "ledigt".
Men... jag TOTALT ÄLSKAR att köra dessa pojkar. Man får alltid vara med om och höra så mkt kul.
Jaja, händer inte mkt mer i mitt liv just nu så lika bra att lägga ner skrivandet. Risken är att det bara blir en massa babbel som jag inte ens själv kan förstå.
Ha en trevlig VARM helg och glöm inte att DRICKA MYCKET VATTEN!!! ;)

Jobb jobb jobb - hett hett hett

Hela denna veckan kommer jag tillbringa på jobbet. När jag gick på måndag morgon så känndes de inte speciellt lockande när jag insåg att jag hade alla dagar att se fram emot. Men idag är det redan onsdag och helgen går ju alltid så grymt fort. Ser fram emot måndag och tisdagens ledighet! Hoppas bara vädret håller i sig så man kan hinna lapa i sig lite sol!
Nu är det dax för sängen igen. Jonas och jag åt lövbit till kvällen så nu kommer man sova gott. (Speciellt nu som man har den underbara AC.n i sovrummet )

<3

RSS 2.0