Back to reality

Så klockren helg! Träffat massa godingar<3 Men imorgon är det slut med det roliga, dax att återgå till jobbet!

Lycka till imorgon mitt lilla Hallon<3







Lite nytt i hemmet:


får nog pryda nattduksbordet =)






Nu blir det mys med min Älskling som jag inte har träffat under hela helgen! <3

Dagen började med en raket i rumpan

07:08 får man världens knuff i ryggen och en sambo som gapar ; Jag har försovit mig. Upp och gör min frukost för sjutton!
Elak som jag är så måste jag skratta liiite. Hans chef är på någon mässa tror jag och då är det Herr Green som har hand om stället. Förstår hans reaktion, men va fan, om jag måste pallra mig upp och göra frukost så får man väl lov att dra ut lite Skade glädje ?? =)

Jag kan dock inte komma på något att göra så här tidigt.. får blänga på en film medans jag laddar =)
Ska snart in till min Underbaraste Malin<3 En hel dunder helg med henne <3

Crazy dag

Ska absolut inte gå in på min jobb dag för då slutar det bara med en massa gnäll. Kan bara säga att det har varit KA-TA-STROF!!!

Nu ikväll har jag Äntligen fyllt i min hemska utväxt i h´övet =) och försökt mig på att blondera min lilla effekt. Får se hur det blir när det torkat ordentligt. Har även slängt i lite ljusa slingor i gubbens hår. Han måste väl med få bli lite Helg fin när han ska upp till Motala och allt ?!


Imorgon är det shopping som gäller! Måste hitta något snyggt att ha på mig till helgen. Tröttnar så grymt fort på det nya jag köper :S Tur man har med sig Malin =) <3

Nej, bädd tajm va?
Godnatt

Klicker träning i Snöyran

Efter 30 minuter av kämpande att få Nicki fokuserad så gav jag upp. Hon tycker inte alls om när det blåser snö i ögonen på henne, utan hon ville bara kissa och sen fort in. Lyckades ändå släpa runt henne en liten stund!
Hoppas inte att det snöar så mkt mer nu.. ska köra så mkt bil imorgon så de känns lite läskigt. Finns så mkt puckon ute i trafiken så jag önskar helst att jag slipper!


Nu blir det ;
Det Regnar Köttbullar


Jag har fastnat i Andra Avenyn

Enda serien som jag inte har kollat på någon gång! Men förra veckan råkade vi ju kolla och nu är vi fast. Första meningen som bröt tystnaden i morse mellan oss var : " Ikväll är det Andra Avenyn" haha så klockan 21:00 är vi bänkade =)


Lappar i Trappuppgången, Så Patetiskt!

Okej, "Någon" i detta trapphus har satt upp en dataskriven lapp på anslagstavlan. Dom klagar på att Nicki skäller oavbrutet hela dagarna och detta tollirerar dom inte. Om inte åtgärder vidtas så kommer dom anmäla till Värden.

Jag förstår att detta är extremt jobbig, för det tycker vi med! Men hur mkt får man fram genom att sätta små söta lappar i trappuppgången? Hur jävla svårt är det att plinga på dörren och kommunisera som en Vuxen?! För det är väl ändå det vi är eller?  Det tar ju längre tid att skriva en lapp än vad det gör att prata personligen. Det värsta är att vi till 99% vet vilka de är.  Lappar skrev man till varandra i skolan!!! Ännu mer omogen är man om man inte ens kan underteckna med namn!

Har med irritation i kroppen dragit till med en super akut nödlösning och köpt ett Antiskäll Halsband. Hoppas på att det funkar för tillfället. Inte kul dock att slänga ut 1300 på en sån sak :S


Nu vill jag ha helg!!!!!!

Maltesers & Sherlock Holms gör min kväll

Snart kommer min Plutt hem med mina Maltesers =) och till dessa små godingar blir det film, och det är Sherlock Holmes som står på menyn! Är det någon som har sett den?
Har kännt mig lite små febrig idag och då är det inte dumt att krypa ner med sin Älskling, kolla på en mysig film med något gott till. 
Ska förbereda lite mat med.. ingen av oss har ätit något idag så.. Näring - Here I Come!!!


Slutet på Månaden betyder Räkningar

Hur kul är det från en skala 1 - 10 att betala alla hemska räkningar?
Januari brukar väl oftast vara en jobbig månad då det har varit både jul och nyår!?
Vi brukar inte ha mkt ränkningar i januari men nu har det verkligen Tagit i rejält. Fy så här mkt utgifter har vi nog aldrig haft =( Blir en snål månad kan jag meddela er!

Men inga sura miner för det =) Jag ser fortfarande fram emot den kommande helgen med mina Underbaringar<3



Iskallt och Mysigt

Igår kväll blev det en ganska bra promenad ute i kylan med Jenny. Var ett bra tag sedan sist så igår gick näbbarna på oss =) Blev oxå en tur upp till affären. Var ju tvungen att fylla på kylskåpet lite!
Jonas och Jag flötade ordentligt med Pizza efter detta. Men vi somnade i varandras armar i soffan till Sandra Bullock filmen på kanal 9 =) Mysigt <3


Ååhh vad jag räknar ner till Fredag! Är redan sjukt peppad =)

I was stuck in the middle

Mina måndagar döper jag här med till "katastof-Måndagarna-med-frida" . Det händer alltid något óch självklart händer det mig. Idag har jag haft träningsvärk efter Bowlandet, fastnat i en hiss och bitit mig i kinden! Hiss-historien var inget allvarligt. Jag stog med ryggen emot dörren när jag åkte upp och när hissen stannade skulle jag backa ut. Men dörren gick inte upp, så vände på mig och såg att den hade stannat mellan två våningar. Jahapp, och nu då?! hehe tryckte iof bara på knappen igen så jag kom dit jag skulle =)

Nu är jag törstig=) Ska gå och dricka lite vatten.. men nästa helg blire inget vatten ;) Eller hur Malin <3


En salig blandning

Det hände så mkt igår så jag vet inte vart berättelsen ska börja...
Men iaf, vid 9 hamnade vi inne på Bowlingen, spelade i lite mer än en timma. Sen körde jag hem alla och drog min kosa in till Malin<3 och alla andra underbaringar! Det blev ett Kärt återseende och Äntligen så träffade jag min Snuttis Mariam! Inte setts på flera år nu så det var helt super<3 Nästa helg ska vi ta och gå ut ihop, Malin Mariam och Jag.. Det ser jag verkligen fram emot! Efter stängning körde jag hem folket till Malin innan jag styrde hem. Hemma vid halv ett så började festen för min del. Det blev en helgalen och rolig kväll. Vi flyttade runt alla möbler så vi fick en dansyta. Vi buggade, dansade, sjöng och hade galet kul. Ja.. sen massa andra tokigheter som höll på till klockan 5 i morse =)

Gör som alltid, låter bilderna tala lite för sig själva!


Linda på Bowlingen


Mina Underbaringar på Plankan!!!


När vi försökte Dansa =)





Kärleksparet nr 1 =)


Tältet i Vardagsrummet =) riktigt kul att komma ut nu på morgonen och få en chock!


Slutar bra som vanligt :D




Nu - Slappa slappa och slappa lite till! Jonas ligger fortfarande och sover =)

All these thing..

.. I hate revolve around Me!



har haft besök av min Älskade farmor nu på dagen. Jonas hjälpte farfar med bilen! har hunnit med att kolla på Crank - High voltage och ätit lite med! Nu vet jag inte vad jag ska göra... lägga mig i soffan eller kladda på mig massa Make-up till ingen nytta?

Torsdagsmys ist för Fredagsmys

Jajjamensan igår var det mysigt! Jag gjorde den underbaraste Köttfärsgratängen med Ugns Rostade Potatisar (skivor). Till efterrätt hade jag gjort varsin Chokladboll, hehe. Det låter verkligen lamt, men detta är nu Jonas absoluta favorit. Han gör alltid chokladbollar som måste ligga i frysen! Jonas som var med svärfar i mariestad hade ingen aning om att jag gjorde allt detta så han blev förengångskull Överaskad när han kom hem =) Å självklart så kollade vi ju på Crank till detta. Underbart härlig film! Så idag innan jag ska köra in Jonas, Henke och Linda till Skövde så ska vi se på 2an. Undertiden medans dom gör det dom ska göra så ska jag Hälsa på min Älskade Pappa<3 Har inte sett honom på över en månad nu! Sen ska jag hem till Världens bästa Malin<3. Hon hade tydligen en Super Grejj att berätta för mig så nu är jag så nyfiken att jag nästan spricker =) Nu ropar min mage efter frukost..

Städ, tvätt och matlagning

En riktig HemmaFru är jag! Men de är skönt att springa här hemma och pyssla. X-tra skönt är de å vara hemma när inte Lillan mår 100 bra. Hon fick äta lite kokt ris förut och Det gillade hon =)
Nu ska jag pyssla om mig själv en stund, äta lite och försöka klura ut vad som skall ätas till kvällen!

Barnkanalen!

Börjar morgonen med en härligt Nyttig frukost för en gång skull och Barnkanalen =) Nicki ligger fortfarande och sover i sin säng! Vi var som tur var bara ute en gång inatt. Hoppas det är påväg att gå över nu! Idag blir det mer städning och massa Musikpumpning =) Kom med tips på bra låtar. Tänkte lyssna på gammla godingar, så som cascada, Dj carpi, Baracuda och sånt =)


Ekologiskt Thé

Min lilla Nicki ligger och små gnyr hela tiden.. min lilla Strumpa<3 Men hon gillar när jag gör små cirkelrörelser på magen. Ingen massage utan bara stryker lätt lätt lätt. Hoppas det får hennes mage att lugna sig lite. Hitills har jag varit ute med henne 1 ggr i timman sen klockan 11. Blir mkt spring, men vad gör man inte för sin Älskling?<3 Det är inte lika farligt som förut, men vill inte lämna henne ensam så blir hemma från jobbet imorgon!
Nej nu måste vi ut igen...


Min älskade hund har Maginfluensa

Jag har en totalt utlagen hund här hemma med Maginfluensa! Jag lider verkligen med henne. Och hon skämms så för att hon råkade göra första "omgången" inomhus... Nu ligger hon och sover precis brevid mig. Har kollat febern på henne efter som hon emellanåt skakar så hemskt, men de var inga bekymmer. Ska göra en liten blandning på Vatten, Salt och Honung som jag ska försöka få henne att dricka. Någon som kanske har bra tips på något mer man kan göra för att underlätta/hjälpa? Har hört att man efter 24h kan koka ris och fisk till dom. Någon som har provat detta? Alla tips och förslag är välkommna!!!


Sommaren med Göran!

Någon som har sett den? Tänkte kika på den ikväll! Imorgon ska ja banne mig springa ur sängen tidigt! Liftar med Jonas till hans jobb och går hem, med Nicki då såklart! Sen fortsätta tvätta, äta frulle och kolla våra bästa år. Finns de nått kul att göra egentligen på veckorna? Bara sånna där tråkiga "Grown up things", som handling, bank ärenden, tvätt, städ och jobbiga telefon samtal. Allt är bara så negativt idag! =( Förlåt mig! Men slut på klagandet... dax för kvällsmat

Städning av lägenhet, nr 5

Nu är det 5e gången på lite mer än en vecka som jag städar denna förbannade lägenhet. Har varit allmänt arg och grinig idag, så måste göra av med lite energi. Har gått en lååång promenad med Nicki, städat lägenheten inkl. ugnen! Pust, lite lugnare, men tänkte köra på ännu mer med en dusch, noppra ögonbryn och dricka mitt Älskade The. (Kan inte påstå att jag var allt för trevlig mot Jonas när han kom hem på lunchen idag).



KaosDag MatKrig

Efter att Frida och Jag varit i Skara skulle vi köra kosan vidare till Järpås. Liiite svårt att hitta dit när GPS:en visaren till en helt annan ort. Vi snurrade runt i nästan en timma innan vi tillslut hittade.. men så hade vi ju ett problem till. Bensinen höll på att ta slut!!! Så vägen hem blev en pärs. Frida vågade inte kolla på Bensinmätaren medans jag var tvungen till det. (Notera nu att vi har en egen Jobb-bil. Vi tänkte ju självklart tanka innan vi åkte på morgonen, men någon annan tog tankkortet så det var lite kört) Men vi kom hem som tur var. Bilen började hoppa lite precis när vi kom fram till garaget =)
Väl hemma var klockan nästan halv 7. Så jag åt en underbar kvällsmat med min Kära sambo. Det som var kul med den kvällsmaten var att vi hade Matkrig =) Vi kännde oss som 5 år igen när vi satt och kletade ner varandra med maten =) hehe så idag blir en städdag!

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och kika klart på Våra Bästa År. Har varit ute på en riktig långkörare med Nicki<3

Grova funderingar

Nu har jag låtit min hjärna och mitt hjärta få arbeta under en stund, och vet ni vad?! Jag är till 95% säker på vad det är jag verkligen vill göra. Jag tänker inte säga vad det är för det kommer ta en stund att komma dit. Mycket arbete på vägen, men detta..... Nu j*vlar ska det ske! Jag ska prata med min kära Sambo när han kommer hem och se vad han tycker. Men jag tror inte han skulle misstycka! Snarare tvärt om, han kommer stötta mig till hundra efter som han är på väg dit själv =) Nu känner jag mig genast mycket lugnare!
Dax för en kopp Thé, hänga upp tvätt och mys med min Underbara Hund<3

Runaway Bride

Känner inte ni ibland att bara dra iväg? jag menar inte att dra iväg på en veckas semester, utan verkligen dra flyttlasset till Överkalix, "typ". Jag sitter här med en sån där våldsam ångest som ger mig hjärtklappningar och panik. Vart kommer de ifrån? Jag känner mig stessad! Jag vill inte vara kvar i Tibro, jag vill ut och se mig om. Bo på nya ställen och träffa nytt folk, Testa mina arbetskunskaper, öppna mina ögon och SE! Det finns miljoner möjligheter men jag väljer att sitta kvar i en dynghåla med NOLL framtidsmöjligheter. Hur dum är jag egentligen? Hur svårt ska de vara? Något måste göras!!!


Helg-chaffis

Äntligen fick jag vara lite chaffis åt grabbarna igen=) Måste erkänna att jag har saknat det lite. Nu körde jag precis ut Jonas, Kennie och Micke P till strandstaden (Adrian och Jenny) Ska bli spännande att se när man får hämta dom. Ska slänga på en film och hoppas på att man inte somnar.
Imorgon blir det en riktig slappar dag med lite tvättande och matlagning inför veckan!


Samojed

Fick en bild av morbror precis! Han har gjort en tatuering på sin Samojed Simba. Den är inte helt färdig än...





Grattis Till Morbror som även fyller 41 idag =)


Musik-Lördag

Hur underbart är det inte att vräka på sin favorit musik på morgonen, man vet att det är helg, haft sovmorgon och man har oftast all tid i världen! Jag tänker dra på en massa härliga nu, undertiden som jag gör mig iordning. Ska till mammsen och äta om ett par timmar, så bäst att sätta fart =)
(Jonas är på jobbet nu, så kan passa på att sjunga super fult :P )


Fredagsmys






Med min Familj och Let´s Dance så klart! Fram med Colan och alla goá påsar :)


Kvällens party låt


FF - Fredagens Fräckis

En kvinna låg i koma, En dag när en sköterska tvättade hennes privata delar noterade hon att det gav en liten respons på EKG när hon rörde kvinnan.
Hon prövade igen och då rörde sig kvinnan lite.
De tillkallade hennes man, förklarade läget och sa
- Hur galet det här än låter så kan lite oralsex vara rätt metod att väcka henne.
Hennes man var skeptisk, men sköterskorna gav sig inte.
Maken gick till slut motvilligt med på det och gick in i kvinnans rum.
Efter några minuter planade kvinnans EKG ut helt.
Sköterskorna rusade in och skrek
-Vad hände??
Mannen svarade
- Vet inte, hon kanske kvävdes??





En man tog sin fru till en djurutställning. De stod vid tjurarna och tittade när en bonde kom fram och sa:

- Denna tjur parade sig 365 ggr förra året.
Åhhh, sa frun, den skulle du lära dig lite utav sa frun och tittade menande på maken. Han blängde tillbaka och sa:

- Tror du han måste sätta på samma kossa varje dag?.... =D





Kom igång med Keisha´s Tik Tok



Försöker komma igång lite med en av mina favoritlåtar just nu! Denna kan man ju inte sitta stilla till :)

Våra Bästa År

Underbara Lediga fredag! Ska sätta mig i soffan nu efter en lååång promenad med Nicki. Äta lite frukost och kolla in Våra Bästa År! Ja, sen tvättar jag ju fortfarande :) Den tycks aldrig ta slut, men tack och lov för egen tvättmaskin!


Vad ska ni göra i helgen? Någon som ska gå och kolla in den nya filmen "Snabba Cash" med hetingen Joel? :)


You, Me and Dupree

Hysteriskt värdelös film tycker jag, men tyvärr det enda som finns att kolla på!
Nä nu blir det sängen. Imorgon är det ny dag!

Älgar

Efter en Jobbig jobbdag tillsammans med Frida tänker jag nu lägga mig i soffan och tjura igen! Våra telefoner funkar fortfarande inte så helt låst känner man sig!
Imorgon är jag ledig, och det känns SKÖNT!

Ett telefonsamtal

det räcker för att, inte bara förstöra denna dag, utan även de som kommer! Hur fan ska man kunna hålla lågan uppe?! Nä, nu säger jag upp mig!

Dag

Började min, inte allt för tidiga morgon, med att åka till affären igen. Tvättmedlet som jag köpte igår tog på något konstigt vänster slut... Liite mkt tvätt man har då =) Men de har som sagt blivit mkt lakarn, handdukar och sen Jonas alla jobbarkläder som Aldrig tar slut. Har inte mkt kvar nu, utan mest underkläder. Tycker inte ni att underkläderna är det tråkigaste att tvätta?

Kommunikation strejk!

Kul att bägge våra mobiler + Hemtelefon har lagt av. Är det nått j*vla skämt eller? Nä, sova en skvätt. Blir trött av att vara ledig!!!

Lydnadsträning Inomhus

Slapp dag hitills! Fick titta på allas Våra Bästa År, vilket var otroligt spännande! Märkligt ändå att de inte har hänt så mkt på 3 månader.
När herr Green kom hem på lunch var han som ett Irriterande Bi. Ingen ide att prata med en sån tjurpuppa så jag slängde på mig mössa, vantar och drog med mig Nicki ut på en avsvalkande promenad. Efter en timma återvände vi hem och tränade lite inomhus lydnad.
Ist för att träna med kommandon så övar vi på Tecken och Gester. Det är väldigt nytt för oss båda, men hon snappar upp mer och mer och tycker det är super kul! Börjar få ont om godis så en tur till Dans Zoologiska blir det till helgen =)

Sitter nu och spanar in massa söta Valpisar. Vill så gärna ha en till om vi flyttar ut till huset! Och de bästa är att Jonas Äntligen har gett sitt godkännande =) Så nu letar man på förfullt ihopp om att finna.

Nu ska Nicki & jag krypa ner i soffan och kolla på en film. Inte mkt mer idag, blir en långis i kväll sen igen!
Ledig imorgon med... både bra och dåligt!

Flamsig och Tramsig

Från det att Frida och Jag möttes på jobbet klockan 05:45 imorse så har det bara varit virrigt och snurrigt.. mot slutet av dagen ihop blev det inget annat än bara massa Flams och Trams.. haha men kul hade vi! =)
På vägen hem stannade jag till vid affären. Köpte mina älskade Potatisar så ikväll blir det Potatismos igen!!!

Bjuder väl på denna hemska bild =)

Har även hunnit med att vika in tvätten, Plocka undan allt stök som herr Green hinner fixa till under morgonen. (Kan lova er att det är en hel del. Ser ut som ett bombnedslag) och självklart dansat en Tango med dammsugaren.
Nu är jag hungrig, börjar med maten innan Han kommer hem tror jag. Man vet ju aldrig när han dyker upp. 


 
Tokigt bäst<3


Senaste hjärn-invasionen



Lite jobbigt när man får en låt på hjärnan som ALDRIG ger sig!
Ta bara Ismens Alla Gillar Brudar låt.. den lyssnade jag på flera gånger om dan i säkert 6 månader :P

Men nu är de nog denna som har satt sina spår!

Inredning i Vardagsrum och Husbesök


På sekritären





Ljuset med små söta stenar runt om. (Faktiskt Jonas som ville ha dom där :P )
Tavlorna och duken är även nya!











Två nya ljusstakar. Vet inte riktigt vad jag vill ha i fönstern så de får duga!


Förälskade mig i klockan, lixom Jonas =) Nu ska vi bara sätta upp en hylla brevid..

Om vi inte hinner flytta förstås=)
Vi har suttit ute i det Underbara Huset i nästan 3 timmar idag. Första gången vi var där uppe så blev det allderless för mkt intryck på en gång, så nu upptäckte jag 1000 andra saker till. Fantastiskt!!! Jonas och Peter kikade runt på utsidan och Garaget så klart ;) Medans jag och Linda körde rejset inne! Som sagt, upptäckte massor där jag gick och rev i allt! haha stackars Linda. Själv hatar jag när folk kommer hem och river i mina skåp, men hon varnade mig att det var rörigt. Skit samma, jag ville se utrymmet och förvaringen... jag har inte världens ordning överallt heller! =) Vi fastnade vid datorn och kollade in lite mer bilder på huset ifrån Sommaren. Nu är det ju så mkt snö att man knappt ser vad det är för färg på huset! Som sagt, det blev väldigt mkt att göra och prata om idag så blev inte mkt bildtagande idag heller, men jag roffade åt mig en bild i all hast när vi skulle åka därifrån. Har ju en Mor och Far som är nyfikna =) Här får ni er en smakbit..

Där jag stog och tog kortet har jag Garaget på vänster sida om mig
 snett bakom till höger om Huset finns en gäststuga
Nästan precis brevid huset på höger sida finns en Grillplats
Bakom huset ett Föråd/"boa" :P
Ni ser dörren till vänster på huset? Där börjar en altan som går en bra bit ut och fortsätter utmed resten av husets vänstra kant!

Ah, det är så underbart mysigt och fint. Blir helt varm i kroppen när jag ser bilden! Det är ju visseligen en helt annan kännsla att vara där.. men nu Hoppas vi verkligen på detta!!!
Vad tycker
Ni?


Nicki har förövrigt hittat sig en ny sovplats. Jag lovar er att Hon Verkligen Älskar den nya dörrmattan vi köpte för ett tag sen!


Man ser inte mkt av henne, men huvet är till höger :P

Nej nu ska jag "grejja" lite! Förbereda Laxfiléerna till ikväll...

Puss

 


"Nytt" vardagsrum

Efter ett par timmar i Hjo och tusenlappar fattigare så har bi fått ett nästan "Nytt Vardagsrum". Allt är dock inte uppe än och imorgon blir det en tur tillbax till hjo. Vi ångrade att vi inte köpte en tavla så den ska vi åka och införskaffa oss. Mycket av det nya plockade jag upp medans Jonas var på jobbet. Jag har städat i 6 timmar nu, känner mig dock sååå trött! Älskling var super söt, han städade och tvättade min bil =) Nu ska vi laga mat och krypa ner oss i soffan... imorgon kommer bilder på hur det blev här hemma!!!
Skönt att även alla Julsaker är ner packade!
Saknar dock en ordentlig Tv-Bänk och soffbordet jag vill ha. Soffbordet kommer iof till nästa månad.. men Jonas och jag kan Aldrig bestämma oss för vilken tv-bänk vi vill ha :P

Nu hörs vi inte förens imorgon! Puss


Godmorgon

Nu gör jag mig iordning för fullt! Älsklingen och jag ska till Hem & Hobby och Shoppa järnet =) Sen hoppas jag på att vi åker ut till Huset!!! Ne måste kila,, Puss

Godnatt

Nu går jag och drar täcket över huvet. Just nu känns allt Fördjävigt!


Let´s Dance mys och Prosit Nys =)

Vaknade imorse och var så själaglad över att bara behöva jobba 4 timmar. Mitt huvud spränger efter den jobbiga förkylningen, ögonen ger sig inte utan bara rinner emellan alla Nysningarna. Hur som... på väg mot min destination och jag ser redan fram emot att krypa ner i soffan med mitt varma gossiga täcke och en super Hund som tycker synd om mig =)... men Tji... Chefen ringer 3 minuter över 8 och gallskriker i telefonen.. "Kaos, Panik, kan du jobba mer?" BUHU... ist för att sluta tolv så fick jag piiinas i yttligare 3 timmar. Inget att bråka om egentligen, men som läget är nu så är jag inte upplagd för jobb ALLS! Men nu är jag hemma sen en liten stund tillbax. Har pratat ett par ord med min Älskling, som även denna kväll har lovat att pyssla om mig till Säsongs starten för Let´s Dance.. om han blir klar med sin bil vill säga ;) Han var söt som värmde på lite rester innan han for =)

I helgen blir det inget härj den saken är klar! Jag vet att vi ska till Hem & Hobby och även ta en tur upp till det Super mysiga huset igen =) Denna gången ska jag försöka ta lite bilder!

Vad ska ni hitta på i helgen?

I had a bad day

Ögonen dom rinner, Halsen gör ont, Näsan är täppt, Kärringarna gapar, fiskarna drunknar och korna di spyr!

Hur har eran dag varit? Min har ju varit Blääää. Förstår inte i min vildaste fantasi hur jag har kunnat genomlida dagen mellan alla nysattacker och rinniga ögon. Men nu är jag Äntligen hemma, ligger och myser med min Underbara Hund <3 Vi väntar på att Husse ska komma hem och laga mat. Jag orkar verkligen inte så Älskling lovade mig att fixa mumma mat =)

Hade så länge..

Hus nummer 2

Nu ikväll var vi och kikade på husalternativet nr 2. Måste säga att detta var Mycket mer i min stil, och en ordentligt stor trädgård! Det långtråkiga är att dom inte vill sälja förens till våren - medans det positiva är att vi nu har chansen att spara ihop massa pengar =) Jaja, bilder och mer info kommer om det blir aktuellt!
Nu ska jag förbereda mig för Sprängaren och sen krypa ner i sängen. Mår pyton så fattar inte hur det kommer gå med jobbet imorgon!

Morgon humör




Nicki hade precis lika bra morgon humör som jag idag.. Man ser verkligen hur butter hon är =)
Men det gick över efter en stund...




Sjukvårdsupplysning .. Kärlkramp

Trevligt å börja dagen med att sitta i telefonkö till denna j*vla Sjukvårdsupplysning. Har snart väntat i 15 minuter.. Nu kom vi iaf fram till att jag har fått ett virus. Eftersom mina halsmandlar är väck så sätter det sig mycket längre ner.. Jag låter nästan som ett rivjärn när jag pratar! Det går inte göra något åt det utan får vänta tills det läker ut.

Dagen kan ju fan inte börja bättre... Pappa ringde presic och berättade att Farmor har fått Kärlkramp =( Pust.... hur ska denna dagen sluta? Känns inte speciellt bra faktiskt...

En sovplats i Garaget..

... det kan Green gott fixa sig inatt !!!




Sitter och blänger på Paradiset. Nu när man är lite små sur så tycker jag att hon är skön å se på. På något sätt försvinner mina Agg när hon får utbrott. Sen blir det Sova!

Godnatt

Stolthet & Fördom eller Paradiset?!

Imorgon är vi tack och lov lediga, men jag finner inget nöje i att tillbringa den i sängen/soffan. Igår när jag och Frida jobbade i skara fick vi båda plötsligt ont i halsen. (Eller Frida trodde det var tandvärk som strålade ner i halsen.. haha) Hur som helst vaknade jag i morse men en dunderkonstig känsla. Det gör inte så ont, men det är obehagligt, och det värsta är att så fort jag försöker prata, svälja... så får jag enorma kväljningar! Kul att komma hem å bara slänga sig direkt i soffan för att man är så trött. Frossan kryper sig på, är jätte hungrig men inget lockar. Vad brukar ni Trycka i er när ni mår så här? Dryck, Mat eller kuckelimuckmediciner?!
Nog med gnäll nu, finns ju faktiskt dom som har det mkt värre!

Men ett annat bekymmer... Vilken film ska man se på ikväll tycker ni? Stolthet & Fördom eller Paradiset?
Båda två är ju riktigt bra!

Längtar efter min Gubbe! Hans värme är absolut välkommen nu. Men han och Svågern är fortfarande kvar på jobbet. Dom måste fixa deras syster termostat så hon kan ta sig hem imorgon.
Något mer kul är att vi troligtvis har fått nys om ett Nytt Hus! Hoppas på att vi kan åka dit imorgon och kika på det! Så spännande såååå =)

Älskar Min Familj

Älskar att mysa med mina två skatter här hemma! Ikväll blir det Tacogratäng och "Åter till Cold Mountain"
 Det Gillas!!!


Nyår 09/10 - Motala


Påväg mot Motala

<3

Kissepaus

Egobild - Ni ser lite av våran packning bakom =)

Nicki och Underbara Pontuz

Underbarare ungar får man leta efter! <3

<3

Pontuz visade stolt upp allt som han har lärt sig på piano - Nästa Beethoven

Altanen som min Älsk och Micke byggde under förra veckan! Sååå snyggt!!! Kvällen tillbringades här

Bror och Syster


Hon hade sina platser<3

Älsk lekte och barnen fick titta på =)

Kvällens Kockar!

Fredrik - Besök gärna hans hemsida Eventkock.se


Gott nytt år!!!

Bror och Syster



Greenare

Greenarna




En kalas bra Toppen kväll med andra släkt sidan!

RSS 2.0