2:a stora steget

Dagen på jobbet har FAKTISKT varit behaglig. Dock väldigt tråkigt med allt regnande. (Och folk undrar varför man blir depprimerad)
Ska upp till affären och handla lite smått inför kvällen. Vissa saker saknas till Tacosen som jag vill ha ikväll =)


På Torsdag tar vi det 2:a STORA steget <3

Lycklig!

Kan bara inte sluta tänka på det som förhoppningsvis kommer att ske. Sitter här och ler som en idiot =) Ska nu försöka hoppa i säng och gosa ner mig hos min Älskling<3

Killi kill i maggropen på er ;)

Allvar!!!

Och nu är man hemma! Har pratat lite med Jonas och nu är det bestämt. Idag gjorde vi det första steget som sagt, men imorgon börjar Allvaret! Då är det igång på riktigt och allt ligger, förhoppningsvis, vid våra fötter! Fy vad jag längtar tills man får det slutgiltliga beskedet om hur allt kommer bli.

Vad kommer att hända? Hur ska det bli? När händer det?


Imorgon är det ny vecka och nya tag i jobbet. Men, det går fort så snart är det helg igen. Ska krypa ner med min lilla familj nu och mysa gärnet! För ikväll är det en kväll att fira. Vi hade ju även 4 år och 9 månader igår <3

Pirr i magen

Nu sitter jag hemma hos mamma! Har diskuterat mitt och Jonas nya Äventyr med henne. Tror att det inte kan bli så mkt bättre än så här just nu!!! *Jag mår bra*

Nu ska vi kika lite på datorn ihop, ska bara blanda kaffe till mamma =) Hon har sytt gardiner till mig och pappa med, hehe första gardinerna i köket sen vi flyttade in.

Allt just nu är bara så himla Bra!!!

Första Steget I Det Nya Äventyret

Om exakt en timma sitter Jonas Nicki och Jag i bilen, på väg mot det nya äventyret som vi har på börjat. Än så länge är det många frågor som behöver besvaras och många stationer att besöka. Men förhoppningsvis går det vägen! Fy sjutton vad jag är nervös, men på ett BRA sätt! =)


Julbordet igår var väl inte märkvärdigare än något annat, förutom att sällskapet alltid är himla underbart<3
Vid hemkomst runt 8 tiden så la vi oss i soffan, kikade på Tomten är far till alla barnen och Beck så klart! Vid tolv så knoppade vi in sött i sängen, ivrigt väntandes tills idag! Håll tummarna för oss, för nu ska vi ut på en Hell Of a Ride!


Television strejk

Om inte Tv börjar visa bättre filmer på helgerna så tänker jag Teve-strejka! Tänk alla stakars människor som sitter själva hemma, som jag, en fredag kväll.. Lite god lagad mat och en super Bra film gör ju mycket. Men det går ju ALDRIG bra film längre.














Nu blir det Yrrol - En kolossalt genomtänkt film , jag bara Älskar

Spännande Fredag

Okej, min dag på jobbet har väl inte varit så speciellt spännande! Men på hemma fronten så har det minsann börjat hända gejjer. Får se vad framtiden har att bjuda på =) Håller det hemligt ett tag till OM OM IFALL ATT det inte blir av! Det är med blandade kännslor så de är mkt att tänka över innan det slutgiltliga!

Nu i kväll så är Jonas iväg på Julbord med Mekonomen, så med bara mig och Nicki hemma skulle de ju till att mysas såklart. Bestämde mig för att dra med mig stumpan upp till Dan´s zoologiska för att köpa lite fredagsgodis till fröken. Vi gick in och jag släppte henne lös. Pratade en stund med ägarens fru. Vi brukar alltid slänga några ord, och hon är ju Så förtjust i Nicki. Lika så hennes lilla Whippet pojke ;) Efter en stund kom jag på mig själv att glömma bort Nicki. Jösses, trodde ju direkt att hon hade kört huvudet i första bästa godislåda =) Men när vi kikade runt hörnet, där den härliga godis buffen står fram dukad, ja då sitter hon där så sött och väntar. Hon är sååå duktig! Vet att hon inget får ta eller röra utan att först få höra ett "Varsågod". Hahah, det kunde slutat med en rullande hund. Men, hon fick välja sina godsaker helt själv. Det blev en del, men de är hon värd!



Nu ska vi mysa ner oss och bara vara!
Imorgon är det ju som sagt julbord =)

Varm Choklad

Det är så tyst! Jag sitter och fingrar lite på datorn, Nicki sover och Teven är Avstängd! Enda gången som den är av är när vi inte är hemma. Men nu är jag inte så sugen på att titta på teven. Är mer sugen på att ge mig ut i kylan med Nicki, för att sen slänga mig i soffan och faktiskt mysa ner mig i soffan med en kopp varm Choklad! Synd att jag inte har tagit fram lite jul pynt än, för då skulle man få grymt mycket mer julstämning. Men, än så länge så får jag nöjja mig med den ruggiga kylan som är.
Bara 40 minuter kvar tills teven slås på.. Bäst att vara klar med allt som ska vara klart tills dess! Bäst att skynda!



Malin - You know, that i know, that you know that i know.. <3

Äntligen Hemma

Efter en helt okej dag så är man hemma. Har iof varit hemma ett bra tag nu. Var så uppe i varv när jag klev in att det först blev en timmas promenad med lilla Nicki. Inte för att det blev uppskattat,  det regnade ju ute! Väl inne så tänkte jag försöka mig på all den "jobbiga" städningen som man bara drar sig för att ta tag i. (Eller, iaf jag) Alla golv lister, fönsterbrädor (och under) dörrfoder, garderober och köksluckor är numera dammfria. Ja, ett varv med dammsugaren och skurborsten på toaletten hann man ju även med.
Så nu när det är gjort tänker jag slappna av i helgen och bara njuta av Årets första Julbord =) Det blir med Jonas jobb, men vart vi ska får vi inte veta. Spännande!!! Dom har alltid valt så fina och bra ställen alla andra år, så detta blir nog minnst lika bra! 

Jonas är iväg och hjälper till med en flytt på Fam. Brewitz sida. Får se när han behagar att komma hem. Men tills dess så väntar en promenad med min LillTjejj och teven så klart! Mammas Pojkar väntar, sen laddade jag ner Grinchen som vi ska kika på i sängen sen. Har fått sånna julkännslor =) Julpynta till helgen kanske?

Lördag med Malin<3

Blev lite bilder i Lördags som jag tänkte visa! Inget speciellt, men det var Dunder-Kul!


Världens Bästa Malin <3 med sin Pappa Berra =)

Sanna, med Trubaduren Jonas


Storhandling med Kärleken

Idag har det minsann svichat kärlek i luften! Massor med små söta sms har pendlat mellan min och Jonas telefon <3 Det räddade min dag, då den inte har varit en dans på rosor. Vid dagens slut (16:30) så brummade jag till Jonas jobb. Vi skulle ta tjuren i hornen och Storhandla! Det är (som dom flesta vet) en pina att handla med Jonas. Hahha han blir ju alltid så Arg. Men idag gick det superbra och Kärleken höll i sig. Vi tänkte bara ta en liten tur förbi Netto för att kolla om det fanns något kul. Hmmm jo, det "kul" kvittot slutade på över tusenlappen. Hur som.. vi åkte vidare till Willys. Och det kul-kvittot hamnade på likvärdig summa. Hujjja, det är inte billigt!
Men, min Kärlek var så underbart söt! Fick denna;


Man kan plocka sitt favorit Godis i denna söta burk.
Älsk sa att när han såg den så tänkte han direkt på mig. Bara för att den var Rosa =)

Så, efter en avslappnad Storhandling drog vi kosan hem.
Kärlekstemat fortsatte även här. Nu vart det Lady & Luffsen stuket, så till kvällsmat gjorde vi spagetti med köttbullar.
Det ser inte så trevligt ut på bilden, men det var super gott och mysigt =)



Kokade Spagettin, (hällde av vattnet så klart)
Blandade i Dolmino m. vitlök
Stekte köttbullarna lite lätt och blandade i

Nu ska vi kika på Oskyldigt Dömd & Greys tillsammans med våra Godis burkar =)
JA! Tro inte att Jonas bara köpte en till mig ;)


Dålig dag?

Vilken tur att man jobbade kort dag idag. När halva dagen gått så fick jag en sån sprängande huvudvärk. Och den SPRÄNGDE verkligen! Betyder det att man har haft en dålig dag? Så när bilen var inne i garaget så brummade jag raka vägen hem till soffan och medicinskåpet. Men tji fick jag.. Inte en enda huvudvärkstablett hade vi hemma. Vad gör man då? Jo, man lägger sig och sover en stund. Klockan var väl 3 när jag somnade och vaknade till igen vid 6. Lite bättre vart det, men efter duschen blev det värre. Nu är det ju försent att köpa alvedon med. Dumma mig för att man inte släpade sig upp till apoteket när man kom hem. Men Gubben åkte upp till svärfar nu, så han kan nog lirka med sig hem från dom.
Ska ligga och mysa till
Mammas Pojkar och Lyxfällan innan sängen ropar. Några långa promenader blir det inte med Nixan iaf, hon hatar regnet! Det blir en tvär vändning i dörren när hon märker av regnet.
Imorgon är det äntligen fredag, och det innebär en helg av massa sova och ta hand om mig själv!

Nej nu tar huvudvärken över hand, måste lägga mig ner lite!


Kiss & Love

Det är räddat

Min dag har blivit total Räddad av att jag Äntligen fick köra mina Drömmars bil! Fy bubblan vad jag Njöt, varje meter var musik i öronen när jag fick trycka på gasen! Gosse, en SÅN bil SKA jag HA!!!
Att jag och mina två Grisar här hemma ska mysa ner oss i soffan och se på Nya Wallander ikväll är ju inte fy skam det heller.
Imorgon är det redan Torsdag, snart helg igen =) Då ska jag försöka mig på att städa lite här hemma, och SOVA! Har blivit aldeless förlite sömn för min del denna veckan.


XoXo


Ingenting

Nepps, har egentligen ingenting att skriva nu. Känner mig helt tom! Men, ska försöka slänga ihop en köttfärsås innan Gubben<3 kommer hem. Han är och hjälper Adrian med bilen IGEN. Dax att skrota nu va?

Ikväll är det Kanal 5 kväll.. Ugly Betty och Desperata - Me like

Upp och hoppa

Vilken skön natt jag har haft! Somnade redan halv 10 igår, och vaknade inte förens klockan sju nu. Härligt!
Nu ska jag ta med Nicki på en ruggig morgon promenix, sen väntar jobb igen!

Måste erkänna att jag längtar tillbax till Havstena<3

Måla Måla

Det var en hel lugn kväll igår! Bara sov och slappade. Vi somnade på soffan så nu har man ont i nacken :P

Idag blir det pyssel hemma! Vi ska måla överdelen på barbordet vitt, sen ska vi göra en till spegel att hänga någonstans i lägenheten. Kan ju bli bra!
Sen blir det förberedelser inför morgondagen då man ska tillbax till jobbet igen. Skönt att vara frisk!

Ha en trevlig söndag<3

Namnsdag!

Ja, idag är det min Namnsdag! Men även ett Grattis till den Andra Emilia med =)


Dagen har ju börjat både bra och dåligt.... Älsk gjorde frukost idag, vilket inte händer allt för ofta... sen började det gå nerför =( Hoppas det kan rättas till under dagen! Har dock ingen aning om vad jag ska göra. Blir nog till att trimma Nicki lite!

Vad ska ni hitta på?

Måste jue...

.. bara visa hur Jonas tattoo blev när han fyllde ut den lite!


La i lite skuggor, och de måste jag erkänna, gjorde en hel del!

Undrade vart min Nicki hade tagit vägen medans jag satt här och skrev!
Hihi bäddat ner sig i husses morgonrock minsann ;)
Älskade älskade underbara söta Hund<3


En helt "normal" film

, jag har suttit en stund och funderat på om jag verkligen ska lägga ut denna filmen =)
Jonas bara larvar sig (Som vanligt) hehe... och Nicki är bara såååå söt när hon ska få mat! Vi har våra rutiner här hemma, och detta är en utav dom!
En helt "Normal" film i en av våra helt "normala" kvällar =)









Sen var vi precis ute på en Lastbilstripp med Pappa Kentha! Riktigt kul att se hur det verkligen går till när man lastar och så. Gick inne på Elmia och kikade runt i säkert en timma, sen gick vi över till en Arena där jag bedömt tror att HV71 har sin hemma plats. På vägen hem började det snöa ordentligt, var riktigt mys att ligga i Kenthas säng och bara va! =)


Stället vi lastade på





Här lastas det lite! Började föresten snöa precis då =)


Och nu, efter många om och men så har jag kommit hem till min Älskade hund<3
Vi ska mysa i soffan, kika på film och äta popcorn (i hennes fall - Grisöra)
Vi är helt ensamma hemma då jag körde grabbarna till Tidan. Ska väl hämta dom i natt om inte vädret blir värre än så här! Imorgon ska vi städa lite lägenhet och bara myyyysa<3


Jönköping nästa

Idag var pappa och jag på Hem&Hobby.. han hittade sina gardiner till köket, medans jag fick gå lottlös!
Nu ska jag och jonas tillbringa fredag kvällen i en lastbil =) Vi ska nämligen åka med Svärfar till Jönköping! Vet inte varför, men åka lastbil är väl alltid kul?! ;) Så.. nu måste jag klä på mig för nu drääär vi!

Pappa<3

Snart kommer min Älskade Pappa hit! Vi ska kolla på tatueringar till pappa. Han ska tatuera in mitt namn =) Det tycker jag känns lite mys faktiskt. Sen åker vi troligtvis och kollar på gardiner. Både jag och pappa behöver gardiner till köket. Tycker de är knäppt att vi har bott i våran lägenhet i snart 1,5 år utan att ha satt upp gardiner där än. Men vi har ju inte kunnat bestämma oss för vad vi ska ha för något, men nu bestämmer JAG =) Måste komma upp något innan jul nu!
Blir även matlagning/eller god hämtmat som vi ska mummsa på! Var evigheter sedan Pappsen var här.

Min status förövrigt är väl hyfsad. Är fortfarande jätte hängig, men mina mediciner börjar nog hjälpa nu! Mitt blodvärde är nog inte hundra än efter som det emellanåt svartnar för ögonen. Men, på Måndag hoppas jag vara fit for fight igen!



Sleepless night in Tibro

Har varit en otroligt lång natt för min del! Har fått ställa klockan flera gånger för att jag måste upp..Tack och lov att jag blev sjukskriven för jag hade inte orkat jobb som det är nu. Jag är så otroligt orkeslös! Blir en lång och ensam dag i soffan. Ska kolla på lite julfilmer och greys antomy.. en och annan tvättmaskin ska jag nog försöka köra med!
Ser mkt fram emot imorgon, för då kommer pappa hit och tycker synd om mig =D


Det var en...

Det var absolut inget kul svar jag fick av doktorn idag! Känner ändå att de är lite privat så skriver inte ut här vad de var! Men, nu har man fått ut en massa medicin (400 pengar for bort idag), så jag hoppas på förbättring snart! Är iaf sjukskriven imorgon och fredag, då jag kan vara en fara för både mig själv och alla andra i trafiken!

Min Jonas<3 tycker uppriktigt synd om mig tror jag, eftersom han gjorde Tacos till mig nu på kvällen med ALLA mina FAVORIT ingridienser! Nu sitter jag och glor på Bonde söker fru, Plutt somnade till lite på soffan och Nicki sover vid balkongdörren... Jag är med trött.. fast inte trött så att jag vill sova, utan rejält orkeslös!
Nu ska jag krypa ner hos Älsk i soffan, känner mig frusen så han får ta och värma mig lite!


XoXo

Besök hos Tant-Doktorn

Idag är det inget kul att vara jag! Nu måste man till läkaren och få hjälp för min "sjukdom". Blodbrist och järnbrist är inget kul. Med det så följer ju en hel del andra saker, så som yrsel, huvudvärk och trötthet. Inget mer jobb för min del denna veckan =(
Om ett tag ska man upp till Läkaren så håll tummarna! Är faktiskt nervös ?! Varför vara nervös egentligen? Hmm, ingen aning..


Nytt i Köket och en helg hos Malin

Tackar för en super-duper helg! Jag och Malin åkte buss för första gången på 3 år i går.. hehe det var kul! Fredag var lugn, med bla. kinamat och massa godis =)
Idag kommer man hem till ett halvt nyrenoverat kök! Henke och J.<3 har varit såååå duktiga!
Kommer ni ihåg hur det såg ut innan? Ett helt vanligt standard kök som såg extremt tråkigt ut.... nu är det detta som gäller



Nytt kakel och bänkskivor
Nu är det bara handtagen kvar...


Förövrigt så har min lilla Sessa<3 varit lite hängig. Hon nästan total vägrar att gå ut, bryr sig inte om när det springer in folk, plingar på dörren osv. Sånt har hon alltid skällt på eller sprungit runt.. nu ligger hon bara och sover!
Hoppas de bara är en övergång eller en "Höst-depression" För än så länge äter/dricker hon.

Nä, nu är det sängen och lite mys med min Sambo<3
Imorgon börjar en ny arbetsvecka


Du och Din Bästa Vän!







Tre skillnader mellan dig och din bästa vän:

Tre likheter mellan dig och din bästa vän:
1 . Samma sköna/dåliga Humor :D
2 . Vi tänker samma !
3 . vi älskar varandra  !

Vad hade din bästa vän valt?
solsemester
/ vintersemester
öl /
cider
 lunar / bilddagboken
britney spears / christina aguilera
myskväll / fest

Åtta frågor om er :
1. Hur många år har ni varit bästa vänner? -  Snart 6 år ;)
2. Älskar ni varandra? -  Dum fråga ! Självklart  v
3. Vad brukar ni göra? -
  Säg något vi INTE gör :D

4. Är ni vänner om 10 år? - utan att tveka, JA!
5. Har ni nån gång kysst varandra? -  Ja det har vi ;)

6. Skulle du kunna tänka dig och vara tillsammans med henne? - 
Om jag hade föredragit tjejjer så är det inget att diskutera! :)
7. Skulle du kunna bo med henne? -  Hehe självklart! Mitt andra hem är ju hos Malin ;D
8. Har ni bråkat rejält nån gång? -  Eh, NEJ! Vi har inte ens tjaffsat. Livliga konversationer kanske ;D
9. Är hon verkligen din bästa vän? -  UTAN TVEKAN!

 

 

 

 

 

 

 

1 . vi är inte lika gamla
2 . vi har inte samma ögonfärg

3 . Vi bor inte i samma stad

Mattiaz- Skandalen "Oh Oh" Censurerad



Alltså, han är så.... Överdriven?! Fejk? Läskig?! Jag vet inte vad han är, men han är ju HUMOR till 100000%
Och på något vänster så tycker jag han är Störtskön!!!
Musik karriären ska han kanske inte rikta in sig på för mycket, men gärna humor i teven =)

Weekend!!!

Imorgon är det helg! ååhh det känns helt underbart.. fy vad man uppskattar helgerna mer nu när man jobbar ist för att bara gå hemma. Me love alot
Hur som... Imorgon efter jobbet gäller min världsbästa Malin<3 Vi ska ha mys har jag bedömt bestämt. Suga på lite hallon kanske??? ;)
Har verkligen längtat efter detta. Har inte träffats på snart ehhh... 2 veckor va? Så nu är de på ti´n igen.

På tal om Hallon marmelad och mutterställ, nu ska jag börja med maten. Ser fram emot en kväll med "Mammas pojkar" och "johan falk" på teven!


Love sex and sunshine


Sommar Minnen



Känner du känslan Mallan<3
Du är den bästa som finns!!!

Nya Johan Falk ute

Blev just överlycklig!!!
Spelar ingen roll att jag måste upp tidigt imorgon, för ikväll är det dom nya Johan Falk filmerna som gäller!!! Jonas är ju ändå inne i skövde med Henke och kollar in Lasse Winnerbäck, så Lillsessan Johan Falk och Popcornen blir mitt mys ikväll. Dagen kunde inte ha slutat bättre!!!

1,5 timmar

Blev en lång promenad nu på kvällen. Kände att jag behövde rensa och samla tankarna lite. Tänk vad fort saker och ting kan förändras på bara ett par minuter! Är inte det konstigt?!
Nu ser jag bara fram emot att Ensam Mamma ska börja, och sen ska jag försöka krypa till sängs och sova, för bättre än så här blir det nog inte.

2009-11-01

Denna söndagen har varit till absolut ingen nytta! Vad har man gjort egentligen? Plockat ur diskmaskinen och varit på promenader med Nicki. Ser verkligen fram emot imorgon då man går in i en ny arbetsvecka och steget närmare JUL! Ja, jag längtar verkligen efter julen nu. Massa mysiga julbak och pynta med saker, gardiner och Julgranen så klart.

Igår var vi hemma i Skultorp en sväng. Mamma bjöd på en Tacopaj fast med pasta i! Det var verkligen super gott! Var hemma efter 9 på kvällen, så vi la oss i soffan för att påbörja en film. Men innan vi ens hunnit uttala namnet på filmen så somnade vi! Vaknade runt halv 1, bytte sovplats, sen somnade vi om igen.

Nu ska jag snart dra med mig Herr Green till Affären. Vi ska handla lite söndagsmys Mat, se på Ensam Mamma Söker och sen sova så gott. Börjar dock inte förens 09:00 imorgon så liiite sovmorgon har man allt. Lyx

Hur har eran Halloween Helg varit? Massa fester och utklädnader eller bara mys med familjen?

RSS 2.0