BLI MEDLEM!

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=58729

Även om ni inte är intresserade så kan ni väl anmäla er för min skull? ;)
*Fjääsk*


Vad är detta?

Vaknade och såg hur absolut underbart väder det är ute idag! Första tanken var; "Ååhh låång promenad med strumpan".
Jag satte mig upp i sängen och skulle säga godmorgon till min sköning...  "kraaaxx".... eh? Ont i halsen, Hes! Vad är detta? Jag som trodde mig kunna slippa detta när jag har opererat bort halsmandlarna. Men de ger ju inga garantier för det :S Tusan oxå!
Fick ta på mig en halsduk när jag gick ut. Det var riktigt kallt vid halv 8. Okej, promenaden kanske inte blev så jätte lång, men vi betade av den lilla skogspromenaden som går här nedanför. Sen var jag tvungen att gå upp och dricka varmt Thé. Kommer förmodligen få göra det hela dagen lång!


Påminner er igen om att jag inte har några nummer i min mobil. Så ge mig!!!! =)


Ge mig era Nummer

Jag har en ny mobil =) yeyyy!!!
MEN!!! Alla mina nummer försvann på något mystiskt sätt så nu kan ni väl skicka erat nummer till mig. Känner mig helt handikappad :S



Nu är det Andra Avenyn !! =)


Hundägare, Hjälp mig!!!

Har under några dagar märkt att Nicki inte riktigt har varit sig själv. Så igår kväll satt jag och masserade hennes ben lite, kliade massor på magen och gav henne lite extra uppmärksamhet! Samma nu på förmiddagen så ville jag kela lite extra med henne då hon inte har ätit speciellt mycket och hon är slöare än vanligt. Hon har inte alls varit pigg när vi har varit ute. Försökte busa med henne så gott jag har kunnat i löven. Hon ÄLSKAR ju löv! Inte alls likt min lilla Nickis =( När vi kom in så ville jag kela med henne bara för att visa att hon har min uppmärksamhet. Jag la henne på rygg och skulle klia henne lite, Då upptäckte jag små röda utslag. Usch, jag gillar inte utslag för det kan ju vara precis vad som helst. Så imorgon blir det till att ringa vetrinären.
När Älskling kom hem på lunch så pratade vi om det, och jag visade utlagen. "Tänk om hon har fått hudcancer" vräker puckot ur sig. Man vill ju inte tänka det värsta direkt utan jag tänkte mig kanske värmeutslag, ohyra, eksem, allergi?! men nu sitter man och oroar sig över att de kanske är det.
 NÄE, sluta tänk så!!!!
Någon som kanske kan gissa sig till något annat? HUNDÄGARE vad tror ni? Är det något som eran hund har varit med om?

Bilder, men dock så dåliga!



nu när jag tog bilderna så ser jag att skinnet lossnar, ser lite ut som mjäll, men ändå inte ?!


Dåligt samvete

Det enda jag tänker på nu är; Hur jag hade kunnat rädda dig från en allt för tidig död!
Jag försökte verkligen men de gick inge vidare.
Nu är du borta!
Vilka människor kan göra en sån här sak? En bild såg jag på dig, och jag kan lova att det var kärlek vid första ögonblicket. Även om jag/vi inte hade kunnat behålla dig, så hade jag iaf gett dig en ärlig chans till att hitta en ny familj! När jag vaknade upp igår och insåg att du var borta... Det var obeskrivligt! Det var verkligen tungt!
Jag kan inte fatta att du tog mitt hjärta så fort. Vi hade ju inte ens träffats!
Men så är det!
Tro det eller ej, men jag kommer aldrig glömma dig!
Om samma sak händer igen så ska jag inte tveka. Då ska jag göra det som känns rätt och vid det tillfället tänka på att det kunde ha varit du!
Hoppas du ändå har det bra där du är nu<3


Söndagsmiddag + Inneboende

Igår var det söndagsmiddag i skultorp. Mumma med stek och en underbar efterrätt!
Sen var det dax för hemfärd... Lillebror skulle med hem. Han praktiserar denna veckan plus nästa med Jörgens pappa, så han ska sova här hemma med oss. Mamma hade handlat med "lite" mat till oss. Hahah, vi behöver inte handla på flera veckor.
Idag har jag legat lågt, har fruktansvärt ont i ryggen! Älskling har varit på vårdcentralen, troligtvis en spricka i tummen =( Bara skit nu känns det som. Men vi har det mysigt ändå <3

Nu ska jag och Lillebror ha Johan Falk marathon innan vi ska slänga på Män som hatar kvinnor

Imorgon ska jag iaf ge Nicki en Heltrimmning. Det ska bli dusch, kloklippning, utredning av tovor och verkligen tunna ut all den tjocka pälsen hon har. Det kommer verkligen bli ett heldags projekt!!!


Pussis på er<3


.....

Kommer varken på rubrik eller något att skriva. Vill bara att tiden ska gå! Jag kom precis hem ifrån... eh... fagersanna och skövde. Körde ut lite folk till Adrian och Jenny, sen hem, sen ut till fagersanna igen, sen in till skövde och sen hem. Det blir verkligen ett himla åkande. Det som var lite "roligt".... det var det här under =)



Vi blev sammanlagt 8 pers i bilen på vägen in till skövde.
Jag, Jenny, Jonas, Jonas, Tomas, Henke, Emma och Adrian
Kul att hämta hela bunten sen =)

Jaja, just nu kikar jag på "Bring it on to the Final" Helt hyfsat bra tjejjfilm.

Briiiiiiiiiiiiiiiing it ON


Linköping-Besök

Nu är Jonas och Emma ifrån Linköping nere och hälsar på! Får se vad kvällen har att bjuda på nu när man är lite folk. Dom pratade om krogen, men då stannar jag hemma. Ryggen pallar inte massa spring. Antar att man blir chaffis ist, men de går ju lika bra det!

Nu gör jag mig lite iordning, kännde mig som en skunk när jag vaknade förut.
Men inte nu längre =)


Vad hittar ni på för bus idag?



Emmammamma =)

Mötte Emma uppe vid bolaget kvart över fem. Det blev 3 olika sortes vin innan vi for förbi Kinaresturangen och köpte med lite mat.
Det blev många härliga timmar med prat, skratt, galenheter och tårar =)
Kom inte där ifrån förens klockan var närmare kvart i 4 nu på morgonen. Super trött och lite lagom lullig, men absolut värt det!
Jag tog faktiskt en promenad med Nicki när jag kom hem. För jag visste att jag skulle sova en skvätt, och Husse var ju 10ggr värre än mig. (kännde det på hans andedräckt)
Vi vaknade till liv för bara en halvtimma sedan!
Har gått ett varv i lägenheten, som förövrigt har bjudit in mig till en städ dag :S Känner inte alls för det just nu. Men det är bara att sätta igång så går det nog bra. Ska tvinga med Husse på en dans med dammsugaren oxå =)

Nepps nu kokar äggen. Dax för frukost!


Kärleksbus

Hittade jue en film på Nixan och Simba som jag har glömt bort.
Jaja, delar med mig lite =)


Lyssna & Njut



Min absoluta låt just nu

Så kan man bara inte göra

Usch, en nästan helt sömnlös natt! Vill egentligen inte tänka på det, det skulle bli för mycket jobb. Men jag kan inte låta bli! Jag tycker så synd om dig lilla vän. Jag ska prata med Jonas och se vad som kan göras.
 För så kan man bara inte göra mot dig!!!
Du förtjänar något bättre än så!!!


Fortfarande inte bra

Nej, jag sitter här med min rygg och hoppas på att Emmy kan komma och ge mig en massage snart!
Har släpat mig runt med Nicki en sväng i blåsten. Iaf så hon får kissa av sig lite.
Ska stretcha lite och sen lägga mig på golvet. Hmm, och hur trevligt lät inte det då?!

Knaggli´t

En tur fram och tillbax till mamma var precis vad jag klarade av! Att inte ryggen blir bättre eller? Hmm.. jaja, bara att stretcha(?) och gå en del. Mer än så är jag inte kapabel till att göra
Nu ska det vilas lite
Älskling är på möte , sen blir det Johan Falk nr.2 och god kycklinggryta som jag fick med mig hem från mammsen.
Funderar på att skiva upp lite grönsaker i stavar och göra en dipp till... ?! hmm får suga på den lite.

Nu Kommer Regnet


*Trist*

Ett klagoinlägg idag med!
Ryggen tar död på mig, förstår inte hur jag ska orka med dagen?! Ska iaf göra mig iordning lite innan jag åker hem till mamma! Sen på vägen hem så MÅSTE jag handla oxå, men hur sjutton ska det gå? Älskling hinner ju inte hjälpa mig idag då han ska på Möte inne i skövde efter jobbet. Huh, jag bävar för detta.
Tack och lov att Nicki är så superunderbar att hon finner sig i att inte få så mkt luft. Älsk<3 tar ju det när han kommer hem!
Dom är helt Underbara båda två<3
Nej, nu börjar våra bästa år. Ska försäka slänga i mig lite frukost oxå.

Trist väder idag föresten =S


~ Ond rygg ~

Jag vet, mkt dålig uppdatering idag!
Och inte för att detta blir bättre, men ändå..

Gårdagens jobb var inte en dans på rosor, önskar att större delen av den förblev ogjord eller förändrad.
Det enda jag fick ut av det var en hel dag i soffan med en J*VLA RYGGVÄRK
Har inte kunnat röra mig obegränsat på hela dagen och tyvärr så har även Nicki blivit lite lidande. Ingen härlig långpromenad på morgonen, men den tog husse nu på kvällen. Hoppas på att det släpper under natten.
Lite possitivt ändå är att Min underbara Sambo tycker synd om mig =)
Just i denna stund står han ute i köket och lagar mat till mig, plus att han köpte lite gott till filmen som vi ska se på ikväll.
Johan Falk - GSI Gruppen för Särskilda Insatser



Helgen i helhet

Fredag

Efter att ha jobbat till 14.00 så tog jag mig en sväng förbi Morbror och Liselott. Vi slängde några ord innan jag åkte till bolaget åt pappa. Skulle in till stan igen, så han bad mig köpa med. (Bekväm som han är) hehe
Slängde mig iväg runt 18, hem till pappa, hämtade upp Malin<3, åkte ut till Ludde, sen hämtade vi Magnus. Tillslut hamnade vi hos Malin där det var meningen att vi skulle vara. Klockan var dock runt 22 när vi kom hem. (Körde lite fel på nästan 6 mil så) hehe
Icke och Vinor mötte upp oss utanför.
Det blev en ganska lugn kväll, men dock så Rolig =)
Tog för ovanlighetens skull inga bilder från denna kväll ?!


Lördag

Vi vaknade ganska tidigt. Men det blev bara massa flams och trams i ett par timmar innan vi åt frukost. Runt tre körde vi hem Magnus (gick dock bättre med att hitta vägen nu)
Jag släppte av malin innan jag drog min kosa hem. Fick order om att hämta med mat till pojkarna där hemma. Så jag drog förbi Bar och Grill. Så kvällen började bra. Vi satt ute på gräsmattan Jonas, Henke, Kennie, Jörgen, Adrian, Micke P, Nicki och Skrållan så klart =) En super söt newfoundland (stavning?) vovvsing.
Runt 19 tiden hamnade vi uppe hos Micke P. Vi skulle kolla på någon film. Måste säga att den var så fruktansvärt dålig att den blev rolig. Men denna filmen rekomenderar jag till er med riktigt sjuk humor. Bruno!!!!
Hade tänkt lägga mig efter detta, men det slutade med att dom drog med mig till Hjo. En helkväll på Hamnkrogen! Det var en riktigt trevlig kväll som jag inte ångrar alls!


Kikar film













Söndag

Vaknade runt halv tio. Lite tung i huvudet är man, men tror bara det beror på att jag är trött, för det blev inga mängder igår.
Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig till jobbet.
14:30-22 är det som gäller idag!
Phu, jag är såååååå seeeg


Shoppaholic

Åkte hem till mamma lite tidigare än vad som var sagt. Hjälpte till med att ta fram lite fika och slängde ett par ord. Stackars mamma som antagligen har rubbat muskelfästet i ljumsken. Den där familjen har inte annat än otur :S
Hur som helst, så handlade jag för lite mer än vad som var beräknat. Men de tycker inte jag gör något. För nu kommer det lukta gottigt hemma i lägenheten.
Fick med mig lite smörgåsar som blev över, så jag och Älsk<3 tog lite senare kvällsmat än vanligt och kikade på en liten del av Wallander. Får ta resten ikväll!

Om ett par timmar kommer pappsen och plockar upp Nixan å mig
Vi ska upp till stugan och äta mat =)
Det blir farmors fiskgratäng som jag Älskar så mycket!
Önskar bara vi kan slippa undan ifrån regnet.



totalt älskar henne<3


Morbror + Ljusparty

Jahapps, ny dag och nya tag!
Nu ska man hoppa in i duschen, fixa mat åt Älsk<3 och sen springa iväg till Liselott och Simba.
Vi ska ta den där härliga promenaden idag igen. Skönt att röra på sig lite, och att Nixan kan leka lite med Simba.

Ikväll är det ljusparty hemma hos mamma. Får se till att jag inte handlar för mkt! De är ju så dyrt tyvärr :S
När man kommer hem ska jag och plutt mysa i soffan framför den nya Wallander filmen.
Ingen större uppdatering nu. Får se om man tar det senare.
Ha en bra dag!!!


Heldag hos Morbror

Har tillbringat yttligare en heldag hos min Morbror och hans familj i ett helt underbart väder!
När jag kom dit så tog vi med oss våra hundar och alla barnen ut på en riktigt lååång och härlig promenad runt Tibro. Nicki och Simba var rejält trötta och varma när vi kom tillbax, men så fort vi släppte dom så blev det full rulle. När man såg vad dom gjorde med varandra och mot varandra så kan man tro att detta är Kärleksparet nummer 1. Så söta är dom ihop!

Nu är man hemma igen,<3 ska snart börja med maten.
Blir till att kika på Idol själv då Älsk måste jobba över.
Imorgon är en ny dag med vackert väder?! Liselott och jag ska ta promenaden igen innan jag ska fara hem till mamma vid 19 Tiden.

Här kommer lite mys bilder på Nixan och Simba


Simba njuter verkligen när Morbror klipper han under tassarna

Lite småprat innan buset börjar

Underbart fina Simba

bus bus bus bus

Dom pussades nästan hela tiden =)

Tar igen sig innan vi skulle hem


R.I.P Patrick Swayze


En otrolig människa och skådespelare har lämnat oss!
Min favorit utan tvekan!
Idag blir det till att hedra hans minne med filmer som b.l.a
Dirty Dancing , Ghost , Youngblood

Rest In Piece Patrick♥


Morrn morrn

Börjar inlägget med en ursäkt!
Idol gick inte alls igår utan bara en förvirring från min sida =)
Ne, jag spelade kortspel med min Nixan igår kväll. Men hon tröttnade ganska fort eftersom jag bara rörde till det för henne!


Här tog det slut =)



Vi la oss ist och kollade på teven. "Svenska Hollywoodfruar"
Första gången jag kollade , och jag måste bara få säga att jag tyckte det var så Patetiskt att det blev Humor! Usch, jag blev så irriterad när man hörde deras kommentarer och hur dom ser ner på folk.
Till det så provade jag iaf något nytt
(Nytt för mig iaf. Många har nog kanske redan smakat)

Efter som min favorit är Cocos så Älskade jag denna!
Vad tyckter ni?

Nu är det frukost time! Har varit ute en liten sväng med Nixan i det underbara vädret.
Sen ska vi åter igen bege oss bort till Morbror Thony och Liselott.
Så bra att vädret är bra, så kan vovvsingarna leka ute=)


Nicki och Simba

Var förbi min Morbror en liten sväng! Blev tyvärr bara en bild som blev hyfsat bra efter som dom inte stog stilla allt för ofta. -Simba blev lite kär i Nixan- tihi
Ska dit imorgon igen, ska då försöka mig på lite mer och bättre bilder om det går!




Håller ni inte med om att det skulle bli sjukt fina valpar om man parade dessa underbaringar?


Nu väntar lite god mat, lite Idol och mys i soffan med Älsk<3

-Jag hade rätt, hela den här dagen kunde inte ha blivit bättre-


Hjo med Bästa<3

Har precis kommit hem ifrån Hjo
Min underbara Pappa kom och hämtade mig så det blev först ett strög inne på Hem&Hobby
Efter det blev det middag på Hamn Krogen, så dunder mysigt
Gick lite utmed hamnen och ut mot fyren för att smälta maten och prata lite skit
Nu väntar jag på att Älskling ska komma hem, för jag ska ta en liten tur bort till Morbror och Liselott
Nicki ska få leka med Simba (som förövrigt har vuxit och blivit stora killen nu), medans jag och Liselott pratar massa skit.
Dagen kunde inte ha varit bättre. Hoppas kvällen slutar lika lyckligt =)




Pappa<3
Det absolut bästa och finaste jag har


Bus-Nicki

Sista kvällsrundan blev i Nyheterna, innan den nya serien på 4an fortsatte
Nicki var inte så jätte sugen på att gå ut, men när vi väl kom ut så ångrade hos sig verkligen inte
Hon hittade en pinne som hon ABSOLUT INTE ville släppa. Hon sprang med den i munnen fram till dörren. Jag tog den och slängde ut på gräsmattan. Hon vägrade gå in utan pinnen, så det slutade med att hon fick ta med sig den in. Det var inte lite skitit innanför dörren när hon var klar =) Men hon var så lycklig att det inte gjorde mig något alls!

Lite suddiga bilder, men hon ligger ju inte stilla=)

Ååh hon var så lycklig =)




Nu kommer snart pappa<3 Vi ska till hjo och leta efter lite ljuslycktor som han ska ha i sitt nya fina kök=)
Sen blir det nog en matbit på det!

Puss & Kram


Day and Night

Igår for jag till Varnhem och hämtade Kusinvitamin <3
Vi hade en underbar dag och natt tillsammans med Älsk<3 och Henke. Tyvärr så mådde J.<3 inte så bra så han somnade vid halv elva redan. Så Jag Josse och Henke sprang upp en stund till Svantelini och Jönsson. Tillslut hamnade vi på den stora lekplatsen. Vi gungade, åkte linbana och hade super skoj ett par timmar innan vi gick upp för att kolla till Älsk lite. Han låg och sov så sött i sängen. Dock var inte Henke så smart, utan hoppade upp i sängen med JÄTTE SANDIGA strumpor, så de kändes som jag sov i sandlådan inatt=)

Det har varit en lugn dag med Idol tittande och mys. Nu har Älsk kört hem Josse, men jag hoppas vi ses snart igen!!!
Ska städa lite nu och förbereda maten. För ikväll ska Älsk Henke och Jag mysa framför "Ensam Mamma Söker" med Tacos på tallriken.


Här kommer lite bilder;


Älsk och Josse<3 Stackars Jonas som är sjuk!

Mina<3

Jag råkade fastna på en bild

Pojkar

Näsan rann så han pluggade igen :p

Vi spelade lite sällskaps spel

Nu somnades det =)

Schnöggingar

Henke har ett flygplan på sin dörr som Josse var sugen på=)

Josse och Henke gungar (eller försöker)
Det var riktigt kul. Länge sen man "lekte" på en lekplats


Blev inte fler bilder än så. Men dagen är ju inte siktigt slut än.
Nu ska jag kika lite efter bra Kennlar, för jag är Kär <3

Ha en trevlig kväll folk!


Chinese Crested Hairless



Jag har hittat den absolut perfekta hunden!
En Chinese Crested Hairless
Nu är det bara till att börja övertala Husse, för en sån passar oss perfekt!

Tyck gärna till vad ni tycker om rasen och berätta om ni själva har en!


 

Nu ska jag ställa mig framför spegeln, för nu väntar jobbet!!!
Trevlig helg på er


Tidsfördriv =)

Vad heter ni? Emilia och Jonas
Hur träffades ni? Internet
Bor ni ihop? Japp
Hur länge har ni varit tillsammans? 4 år och 6 månader

Är ni förlovade? jaa
Har ni barn? Inte än
Har båda körkort? Japp
Isåfall, vem kör bäst? Jag såklart!
Kommer du ihåg er första kyss? Japp 
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var han.
Vem är äldst? Jonas är 2år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Kräftan båda två=)
Vem fyller först på året? Jonas
Vem är längst? Jonas
Vem sjunger bäst? Jag tror det är jag :P
Håller ni i handen på stan? Ja för det mesta
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej inte ett dugg
Blev du kär i första ögonkastet? Ja det sa verkligen KLICK

Har ni någon speciell låt? Absolut, vem har det inte?

Har ni stora framtidsplaner? Nje, vi tar det lite som de kommer
Har ni gråtit i varandras armar? Jo de har hänt

Har ni varit utomlands tillammans? Nej, vi har lagt pengarna på så mkt annan skit
Vilket är ert bästa minne? Oj, vi har många
Vem lagar bäst mat? Jag utan tvekan
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Lagar mat ihop och myser framför teven

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Blir du lätt svartsjuk? Svartsjuka är överskattat. Konfrontera om det görs något fel ist!
Brukar ni bråka? Japp

Ringer eller SMS:ar ni mest? J.<3 hatar att smsa, men börjar bli bättre på de nu
Vad är hans/hennes finaste kroppsdel? Älskar hans ögon och händer :P
Brukar nån av er prata i sömnen? Mja, Jonas sjunger=)

Mitt Hjärta<3


Alla vet att det är Du som har mitt hjärta! Finns ingen som betyder så mkt för mig som du!
Det du och jag har är Väldigt speciellt och värdefullt. Aldrig att jag släpper dig!
Du är min andra hälft, My Soulmate<3

Vi ses imorgon


Bio kväll

17:30 drog vi kosan till Skövde stad för en trevlig och efterlängtad kväll med Emmsy och Jimmy. Det blev som sagt bio, och den nya Beck filmen var det som rullade på duken. Den var verkligen superbra och "Gunvald Larsson" var precis lika snygg som vanligt =)
Det gick åt mkt pengar eftersom J.<3 åt upp sina snacks INNAN vi ens hade gått in i salongen, så jag fick köpa en ny till honom. Jimmy pepprade och kryddade sina popcorn så mkt att han satt och nös hela tiden, haha. Bara jag och Emmy som var någorlunda "normala" :P
Tycker det var allt för länge sedan som jag och Älsk<3 var på Bio. Det var verkligen så super mysigt att sitta där inne i mörkret, hålla lite handen och bli pussad på <3 Det kallar jag mysfaktor 2000! Det bästa var att när vi kom hem så var den fortfarande aktiv så vi la oss i soffan och sappade på teven en stund.
Vi somnade inne i sängen till ett avsnitt med Bert =)

Nej nu börjar MITT program.... vad tror ni det kan vara ;)

Food

På lunchen idag så ansträngde jag mig för en gång skull=)
Gjorde eget potatismos och ugnstekt falukorv *Mumma*
Det uppskattades utav både Jonas och Henke. Nu ska jag lägga in lite nya låtar på en skiva, sen är de bara å vänta på att man ska in till skövde och kika på bio. Ska bli riktigt mys faktiskt. Sen ser man bara fram emot Helgen=)

Händer det något kul hos er i helgen?


Kabel-Nissar

Uppe med tuppen igen då
Det ska komma hit någon för att "Driftsätta er nya tv-box".
Jobbigt när dom bara skriver att dom kommer någongång under vecka 37. Kan inte åka någonstans mellan 7-16. Vill inte lämna lilla Nixan själv med främlingar!
Fast det är klart, nu kommer man upp i tid och somnar i tid.

Igår efter att Älsk<3 slutade jobbet så skulle vi ha åkt in till skövde och storhandlat. Men ingen av oss hade någon direkt lust, så det blev att storhanlda på Kometen i Tibro. Haha, kanske inte de mest ekonomiska stället att handla på, men de är så det får vara ibland.
Vi fastnade återigen framför en Wallander film och Bert igår kväll =) Mys

Ikväll ska vi på par-bio med Emmy och Jimmy
Då är det den nya Beck filmen som gäller. Ska bli mys!


Helgens Planer

*
Fredag, Vara chaffis åt V.B.Malin<3
*Lördag, Josse kommer förhoppningsvis hit på en Sleepover<3






Helgen i bilder

Väldigt dålig kvalite på bilderna, men så blir det när man inte kan stå stilla =)







Ludde 45År <3

MIN <3



Lite tråkigt att allt blev så rörigt innan vi kom till Ludde. Hann inte fixa håret alls, plus att det regnade ju större delen av dagen så de lilla jag lyckades fixa till blev ju förstört. MEN, jag var lycklig ändå! =)

Malins otroligt snygga frilla, som JAG fixade ;)

DU är underbar<3


Min Mamma är inte som alla andra =)

Alla vet ju att skriva ironi inte går så bra. Oftast när man ska förklara en rolig sak så är det ju inte alls kul när man läser. Man måste vara med och uppleva hela stämningen. Men jag kan ändå inte låta bli att skriva vad min mammas kommentar blev igår när hon var här på besök.
Vi satt och pratade om allt som vanligt. Sen började vi prata bröllop, och kom sedan in på bröllopsresor. Mamma undrade självklart var jag skulle vilja åka, så jag sa till henne att jag har två resemål som är helt olika varandra. Först började vi bara prata om mitt första alternativ som är Aruba. Vi kollade in lite hotell, kollade priser och så.

Jag: Men jag skulle ju jätte gärna vilja åka till Irland oxå!
Mamma: Ja, det finns ju så mycket ull där!

Det var bara så... så kul helt enkelt =)


Idag klev man iaf upp i tid. Nu vid denna tiden har jag redan plockat i och ur diskmaskinen, skurat spisen från topp till tå, varit ute och traskat med Nickolina i nästan en timma, ätit frukost och gjort mig iordning lite. Känns bra när man ser att klockan bara är halv 10 =)
Tyvärr kan jag inte springa iväg för det ska komma några gubbar denna veckan och fixa med det nya Ip grejjen. Vill inte att Nicki ska vara hemma själv när dom kommer. Jag vet ju inte hur hon reagerar på främlingar som bara stampar in.
Men de finns ju alltid något att pyssla med!


Önskar alla en super bra dag!


En Snyft-film!


En helt underbar, romantisk film.
Ni bara måste se den!


Long weekend

Hela helgen har spenderats med dom som jag tycker bäst om. Fredagen var det lite party hemma hos Malin. En sväng till Mc Donalds och ett strög på stan i Taxi var inte heller fel. Sov inte allt för länge på lördagen utan lilla Malin och jag sprang till Coop i regnet för att inhandla lite helg frukost.
Började göra oss i ordning lite innan helvetet brakade loss. Hann inte göra iordning mitt älskade hår för jag var tvungen att först bli hämtad av Ludde, vidare hem till han, ta hans bil och sen tillbax till skövde, plocka upp Malin, ut till värsås, vänta på han som skulle betala. Klockan 7 skulle vi vara hos Ludde, vi kom ifrån värsås kvart över sex, skulle in och handla på Coop emellan, tillbax till Malin för att hämta med alla saker som skulle med och sen ÄNTLIGEN ut till Luddsingen. Fem över 7 vart vi framme så de tyckte jag var rekord snabbt=) Thats fucking teemwork honey<3 ;)
Hos Ludde blev det smörgåstårta, massa öl, doodleys och kaffehalvor. Vi slog klackarna i taket många gånger innan vi styrde kosan mot Ohlstorp. Tack och lov för regnuppehåll=)
Drog ett par vändor, träffade på både Jennifer, SandraNN och Viveca =) Sen vart vi alla lite väl berusade så kvart över ett åkte vi där ifrån, men var ändå inte hemma hos malin förens halv 4. Vi slocknade ganska fort!
Söndag morgon, segt som attan, men lite toast och mys framför teven så var man på G igen. Söta mamma kom och hämtade mig klockan ett. Vi åkte hem till Tibro, handlade lite sen var det bara prat och mys som gällde. Hon åkte nog vid 6, och då kom Henke upp. Han lånade våran Mixer, för han skulle vara så duktig och göra smoothies =) Vi pratade bort en stund om helgens bravader. Han hade minsann inte haft de så lätt han heller :P
Gjorde lite mat för Älsk<3 var ju på hemgång. Det blev lite kyckling, champinjoner, lök, minimajs och så.... ganska gott. Så det satt vi och snuttade på till starten av "Ensam Mamma Söker".
Mys i soffan blev det till filmen med Jennifer Lopez "Made in Manhattan" .
Någon mer än jag som tycker hon är fasansfullt fin?!
Vi däckade ganska fort sen alla tre.
Nixan var helt slut efter helgen med Älskling<3 Hon har lekt massa med en annan liten vovve, nämligen en Basset. (Ska se om plutt tog några bilder på dom)
Idag vaknade jag strax efter nio. Nicki stensov fortfarande. Men jag skulle bara ut med henne innan Mamma skulle komma, så jag fick verkligen slita med henne ut. Vi tog en liten lov, men hon var super seg, så ingen motion på morgonen. Mamma kom hit och kikade på Våra Bästa År med mig. Det var mys. Men Nicki låg bara och sov.
För ca 20 minuter sedan blev det helt tomt i lägenheten igen så jag passade på att ta med henne ut. Men det gick inte. Hehe, hon la sig bara på gräsmattan =) Tänk att man kan vara så trött!
Hoppas de är mer fart på henne i morgon, för då ska vi träna igen!

Nu ska jag göra mig lite the och ta det lugnt. Det värsta kommer visst idag! ;)

Tack gänget för super duper helg<3


Mot Skövde!!!

Snart kommer Världens Bästa Henke och kör in mig till Min Malin<3
En hel helg tillsammans med henne kan inte bli bättre.
Och imorrn så får vi äntligen träffa Luddisen med eftersom han fyller hela 45 år =)
Gud detta kommer bli en toppen helg. Nu ikväll ska vi bara träffas ett par stycken, dricka lite öl och ha kul.
 Me love<3

Nej, lika bra å göra sig klar. Henke har ju jämnt så Bråttom =D



Ser inte min Näsa konstig ut?
Hmm.. har aldrig gillat min näsa =S
Ser ni föresten vad slitet mitt hår är. Blir så när jag blonderar det hela tiden!
Jaja försvinner väl nästa gång när jag ska klippa mig med=)


Money

Varför, varför ska hela livet kretsa kring pengar? Man blir ju bara så arg och bråkar! Jag och J.<3 hade en väldigt intensiv diskussion om detta ämne precis innan han åkte. Inte för att vi har ont om pengar på nått sätt. Nej då, snarare tvärt om. Men samtalsämnet var ÄNDÅ pengar. Blir helgalen på detta!
Vill ha ett liv, en värld utan ekonomiska problem!
Fy vad jag hatar pengar ibland!!!
Jag ska fixa mig ett trädgårdsland, ett växthus, fiska i bäcken och jaga kor på åkern!!!



En annan sak som jag är irriterad över är att hela fredagen snart har gått och jag gör absolut INGET!
J.<3 och Nixan åkte till Ödesög för en stund sedan. Sista helgen på campingen för denna säsongen. Så nu sitter man i soffan, precis duschat och vet inget. Taskigt väder är det med =( Varför ska allt bara vara skit idag?
Funderar på att åka in till Världens Bästa Malin<3 Men jag har ingen bil så nu får man jaga chaffis. Eller jaga? Jag ringer ju bara Henke =D
Äh, vi får se, uppdaterar er om min kväll senare. Ska grejja lite nu!


Tur och otur i spel

Köpte mig två trisslotter när jag jobbade igår. Som förövrigt var super kul, och att se alla underbara igen.
Vann sammanlagt 75kr så jag hämtade ut 3 nya. Men det var bara Nit!


Efter jobbet for jag till stan för att plocka upp lillebror. Vi skulle upp till Jörgens pappa så dom skulle få träffas lite och lägga upp en "plan" inför praktiken.
Väl uppe så får man sig en hemsk syn. Jörgen går och linkar som en jag vet inte vad.
Lillemor och Han hade precis kommit hem ifrån sjukhuset.
Orsaken var Diskbråck!
Han såg inte så fräsch ut. Usch, tycker verkligen synd om honom!

Idag vaknade jag först av att min Älskade J.<3 pussade på mig innan han åkte till jobbet =)
Vände mig om och såg att Nixan sov med. Då kunde man passa på att znooza lite till. Vaknade strax efter 9. Då var de bara till att dra på sig kläderna och springa ut med lillan, trotts att vädret inte är det bästa.
Håller tummarna på att det blir bättre imorrn!

Nu är det dax för Våra Bästa År och lite frukost =)


kalas

Var på Kalas i skultorp igår kväll. Pelle fyllde som sagt 51, så en liten present fick han iaf=)
Mamma och lillebror köpte honom en Golfklubba, Jag och Älsk köpte 2 nya golfhandskar. Såg bra ut ;)



Fick självklart mat och tårta med =)


Mumma, mammas mat e Gottigt

Tårtan, men jag är inte alls bra på att skära, så ni ser ju hur den ser ut =)



Har precis varit ute med Nixan i lite mer än en timma! Skönt väder att gå i, men snart kommer regnet kan jag lova! Ska ha en lugn dag i dag, bädda lite rent i sängen kanske?! Imorgon ska jag jobba=) 7:30-16 underbart. Efter det ska jag plocka upp min lillebror och fara upp till Jörgens pappa. Robin ska ut på praktik nu, så hans praktikplats blir hos Ronny. Full rulle i morrn, Hajjemään!
Nu är det frukost och våra bästa år som väntar!


Nu kommer ny film om snuten Johan Falk

Inspelningen har nu påbörjats av det som ska bli sex nya långfilmer om polisen Johan Falk, med Jakob Eklund i huvudrollen. I övriga roller ser vi bl a Joel Kinnaman, Marie Richardson, Reuben Sallmander och Jacqueline Ramel. Första filmen, GSI – Gruppen för Särskilda Insatser, kommer att få biopremiär över hela landet våren 2009 och de kommande fem filmerna kommer att släppas på DVD och visas på TV4.

Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI – Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten som eskalerat oroväckande mycket i Göteborg. Men Johan får problem: hans familj flyttar inte med honom hem. Familjen består numera av Johan, Helén och hennes dotter Nina, samt Johan och Heléns gemensamme son Ola som är fem år. Avsaknaden av sin familj får Johan att se GSI som ett substitut, där all vaken tid fokuseras på att fånga kriminella. Men hur kommer det sig att denna lilla specialstyrka uppnår sådana förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas? Och vad är det för hemligt kuvert som förvaras i kassaskåpet hos chefen för länskrim? Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns…


Update

Nu kommer det bli endel bilder, så ist för att skriva en massa så får bilderna berätta! Låter bra kanske? =)

En dag uppe i stugan

åkte förbi Beatebergs kyrka.
Detta är släktens trollgubbe. Min farfars Morfar!


Tog lite bilder på min elskling<3

Underbaraste ever<3


Tugga tugga liten pinne=)


Goooding


Lördag-Kräftskiva




Stumpan fixar



Happylappy

haha och det var inte uppskattat?! :P

Underbaringar=)


Hell yeah =D

Vad hände med dig magnus? Bet du i en Citron eller?! ;)

Dagen-efter-pyntet =)

Kvällen avslutades iaf på stan, lite husaren och lite allt möjligt! Tack alla inblandade för en Toppen kväll<3 

SÖNDAG



Söndagsmys med Älskling<3
Tortellini- scampi och färnkål 


 Familjens nya tattoo =D




MÅNDAGS SHOPPING MED MAMMA






Som sagt, inga kläder gör sig bra på en galge, men de får duga så länge!


Köpte faktiskt denna tröjan till Plutt<3 Ganksa okej va? :D


Det blev ugnspannkaka till kvällsmat =)

Så, det var mina dagar i bilder. Idag är det kalas i Skultorp. Pelle fyller nämligen år. Så efter att Älskling slutar jobbet åker vi hem till Kalasbarnet och äter mat =D
Han får lite filmer från oss som han ville se, plus en Golfhandske! Hoppas på att de blir uppskattat!

Trevlig dag allihop


RSS 2.0