Här Kommer Det Nya VårModet

Efter ett Våldsamt, Galet bus mellan Jonas och Mig har vi designat det Nya Vårmodet
Håll med om att det är snyggt !!! :)



En rejält sönderriven "Helins Bilservice" t-shirt och ett avklippt byxben från mina Gina Tricot leggins på Huvudet
Jag Diggar stilen :)



Finns Även till Hundar



Time for en välförtjänt vila. Lite "Marabou Premium Dark Mint" till första Mumien filmen.. Åh vad det gillas!

Trevlig Valborg på er Sköningar :)


Kittlar Dödsskönt i Kistan

Kyl och Frys är nu fullproppade med mat, Bilen har fått dricka, Emma är less på mitt Besök ;) och jag är Hungrig!!!
Ingen frukost hann man slänga i sig innan de var dax för att åka till stora staden med Mamma. Åkte runt i hela skövde innan vi var klara, sen hem till Pappsen för att roffa åt mig lite flyttlådor, hem till Emma för att hinna träffa henne några minuter, En snabb sväng på Sparhuset tillsammans hanns med innan hon styrde kosan uppåt i landet. På återseende på Söndag :)
Strax kommer Mamma förbi och lämnar Tvätt-Sköljmedel till mig. Underbara Mamma
Jonas fick allt släpa sig upp till Affären igen, glömde ju köpa Taco-Kryddmix och det går ju inte vara utan om de står Tacos på menyn ikväll?!

huh, är så trött så trött nu. Tror inte de händer så mkt mer ikväll nu. Ska bara VARA. Några bitar härlig mörk Choklad kommer även att avnjutas. Mina favoriter är med Mint & Hallon! Vilken/vilka är eran/era favoriter?

Joddlar Godmorgon

Godmorgon på er alla Morgonpigga människor :) Okej, halv 8 är väl inte suepr tidigt, men för en morgontrött person är det som att gå upp i ottan. Ska slänga på mig lite Mascara nu, ska Möta mamma i skövde om en halv timma drygt, ska hinna slänga i lite i Tanken med. Idag får jag mitt minnes kort så nu kommer det komma lite bilder igen :)


Uppdate you later homies :)


Punkt för denna Dag

Trotts att dagen har varit ganska händelselös är jag trött som en.. jag vet inte vad!
Ska krypa ner i soffan nu och kolla klart på Mumien 3 innan sängen blir min bästa Vän. Trotts att jag är fri från Dagmatte jobbet imorgon så måste klockan ställas i vanlig ordning. Klockan 08:00 Sharp ska jag möta Mamma på Coop. Dax för lite matshopping, som är mitt vanliga nöje varje månad. När Pappa sedan behagar gå upp vet jag inte, men ska iaf förbi och hämta första lasset med Flyttlådor :) Spännande spännande


Lyckliga jag fick precis ett Sms från EmmaEmma att hon Äntligen har landat i Sverige igen. Måste bara svänga förbi henne ett par timmar imorgon när jag är klar med allt. Så tomt i Tibro utan henne<3

Sweet Dreams Hela Bloggvärlden



Yrkesutbildningar till förbannelse

Har suttit och ugglat framför datorn i flera timmar nu, i jakt på en utbildning som jag kan fastna för. men trotts att det finns HUNDRATALS så verkar jag inte hitta något som jag verkligen suger mig fast vid.
Dom två enda unbildningarna som kan ha ett litet samband med mig är Sjuksköterska och Taxichaffis ;) Taxin är ju bara för att jag Älskar att köra!!! Sjuksköterskan är väl mer för att jag har grunden. Usch... jag måste verkligen hitta något att göra nu, blir galen!

Får ta en sak i taget och börja med att läsa upp lite betyg... men vad?

Någon mer än jag som känner samma Ångest?




The Greatest



   Dom bästa föräldrarna man kan ha <3
Utan dom skulle det helt enkelt inte gå!


Keeshond VS Basenji



Ser fram emot Söndags Dejten med Ulrika och hennes lilla Basenji kille Isak.
Lite promenixande och fika i trädgården är inplanderat.
(Håller nu tummarna på superduper väder så vi kan vara ute riktigt mycket)


Kraven Och Alla Måsten Ökar

Att behöva flytta kräver en hel del. Har suttit och skrivit en lista på vad som behöver göras, och de blev verkligen en hel del. Det jag Inte ser fram emot är att behöva tvätta upp Allt som går att tvätta i maskinen. Vill inte hänga upp smutsiga och unkna kläder i de nya garderoberna. Håller ni inte med mig?!

Efter lite snack med Mamma i telefonen så var jag en Skottkärra rikare ;) Vi får deras som dom hade i radhuset och det är bara att Tacka och ta emot :)

Oj nu luktar det bränt.... Maten på spisen för sjutton ;)

The Real Life

Fortfarande så är jag super trött! Det går inte att få liv i mig!?  Är som en Robot mesta delen av dagen, Jag gör det jag ska göra, men inget som jag lägger min själ i!
Ska bli så kul när Emma kommer hem från London. Längtar efter våra promenader<3

Igår kväll var vi uppe i Huset igen :) Nu var det ingen snö på backen, så nu kunde man se vart man kommer att bo :) Längtar så förgrymmat till alla sommarkvällar när vi slänger på Grillen, dricker något gott och har alla som man tycker om hos oss! Men mest av allt så längtar jag tills Mamma & Pappa får ser det In Real Life.
Tog några bättre bilder på huset när vi var uppe igår, men kan inte lägga in dom för jag glömde minneskortet hemma hos mamma. Får försöka åka och hämta det imorrn.

Nu hoppas jag att det snart blir slutet på Maj så vi kan börja Packa lite saker. Då känner man att allvaret börjar :)


Förhäxad Hela Dagen

Hittade min gamla Favorit serie som yngre - Förhäxad
Sitter och plöjjer igenom avsnitt efter avsnitt, vilket jag tänker göra resten av dagen. (Iaf tills klockan blir 21)


Every Day is a Gift

Inte kul att vakna upp med en 80kg Jonas som Hoppar på en för att jag ska komma mig upp! Han sa att han hade suttit på sängkanten en bra stund innan och grejjat. Snacka om att vara trött!?

Kom iaf upp vid sju, mötte upp felix halv 8 och nu är vi precis inkomna från morgonpromenaden! Är fortfarande trött... Borde man inte piggna till efter en promenad med så frisk luft i lungorna? Något är inte som de ska vara?!

Ska Proppa i mig en näringsrik frukost som består av Havregrynsgröt & blandade Fröer, knäckebröd och juice. Idag har inte min dag så mkt att erbjuda tyvärr. Kommer bli en sån där "inte-göra-någonting-idag-dag".
Jobbig att längta till klockan 21 ikväll. Bara 13 timmar kvar :)


Min Vardagslyx

Många tror att det är så lätt att gå hemma hela dagarna, men ni som inte har provat en längre tid har ingen aning om vad ni pratar om. Själv tycker jag att det är fruktansvärt frustrerande och påfrestande. Man måste hitta på något att göra varje dag för att inte Go Crazy på väggarna. Tack och Lov för min Underbara Hund<3 Hon ser till att jag kommer ut varje dag. Bort ifrån allt som har med städning, disk, matlagning och tävtt att göra. Önskar ibland att Jonas hade haft ett jobb där han jobbar lite mindre så man kunde vara social med någon som svarar när man pratar :)
Men han kan faktiskt underlätta för mig när han har slutat jobbet ibland. Känns så skönt att han försår mig!
Som idag när han kom hem Hängde han upp en maskin med tvätt som precis var klar, sen ställer sig underbaringen och Lagar mat med! Det är inte ofta sånt händer här hemma, men när de väl gör det så är det verkligen uppskattat - Min Vardagslyx -


Har ni en kille/sambo som gör något speciellt för er?


I VårSolen med den man Älskar

Det har varit ett par underbara timmar i mitt liv idag. Far min har varit här och promenadat med mig och Hundarna i VårSolen. Att prata med honom om allt mellan himmel och jord förgyllder min tillvaro något helt obeskrivligt mycket. Vi skrattar åt varandras knasiga humor och dumförklarar oss om vartannat.
Min Pappa är Mannen i mitt liv <3



Deppression-varning?!

Allt som jag har velat göra den senaste veckan är att SOVA! Jag känner inte för att göra något, jag orkar heller inte något! Har tvingat mig till att gå långa promenader för att få i mig friskluft i hopp om att de ska släppa.
Har inte kännt mig sånhär sen jag gick på penicilin sist.

Något som däremot piggar upp är att Pappa -Förhoppningsvis- kommer hem till lilla mig :) Han ska dra med sig lådor till mig och Jonas som vi kan ha och börja packa lite smått i. Hur underbart känns de inte när man vet att de bara är lite mer än en Månad kvar till Flytt?
Lite små justeringar i livet så är allt Perfekt!

Har varit ute på en morgonpromenad med vovvarna så nu väntas frukost och något kul på teven :)

Mina nya Änglar - Broken Door


Räkningar - Månadens Höjdpunkt


Jag hoppas ni förstår att Rubriken är ett skämt. För denna månaden är verkligen ett totalt Kaos! Vart sjutton kommer alla räkningar ifrån, och varför i H*lvete är elräkningen så fruktansvärt dyr?
När jag ser högen som ligger på bordet vill jag bara riva allt och slänga i soporna. Kommer dock inte att underlätta tyvärr. . men iallafall.
Räkningshögen och pengarna på kontot går lixom inte ihop, så får helt enkelt bli en "Nudel-Månad".

Det är en sjujädrans tur att Min Pappa är den bästa som finns<3


Helgen som Gått

Super dålig uppdatering från min sida och de är inte likt mig. Men helgen har varit fullspäckad och internet har blivit åtsidosatt! Har dock varit skönt att ta helg från Allt!
För att inte detta inlägg ska bli som en hel roman, drar jag lite ytligt var dom har hänt.


Fredag
Lagade till Kycklingpajen som ni kanske kommer ihåg. Den blev super bra så receptet kommer sedan!
Någon timmas mys i soffan innan Jonas, Jörgen och Kennie gick ner till Bastun. Anslöt mig till dom efter ett tag. Massa kul var det och jag tog mig faktiskt ett par öl med! Somande 01:30.


Lördag
Emma skulle komma och hämta mig halv 10. Det fick vi dra ut på en timma då dumma jag vaknade 09:22.
Halv 11 drog vi kosan till skövde. Ett par timmars härligt shoppande på Elins Esplanad innan vi åkte till Plantagen. Blommor och ett större träd stod på listan. Slutade iaf med att Emma kom därifrån med en Grillhink :)
Hemma klockan 2, slängde i mig mat, sen kom Emma igen. Vi åkte till Mölltorp för att se om dom hade några fina blommor där, men det var ju stängt så klart :( Vi avslutade våran dag med en Mjukglass i Karlsborg -Åh vilka sommarkännslor som bubblade upp- Var lite tråkigt att de blåste så!
Hemma igen halv 5, fixade upp mig på en kvart innan det var dax för 18års kalas. Jonas "lillebror"
Det var fullt ös medvetslös med 30pers som var lite småfulla. Är dock så STOLT över Nicki. Har aldrig sett henne så lugn och sannsad någonsin. Vi lekte lite med bollar och jagade kottar, sen satt hon vid min sida meste delen av kvällen. Tror de kan bero på att det var så mkt barn med, och hon är så fin med barnen :) 
Alla Älskar Nicki<3
När vi åkte hem drog vi med oss lilla Maria som skulle till Hörnebo och svärma. Tänk att jag Var lika gammal som henne när jag träffade Jonas. När man tittar på henne så känns de ju helt Makalöst. Men det är väl så, det hinner hända mkt på 5 år :)
Vi somnade båda på soffan vid 00:00

Söndag
Vaknade halv 10 igen. Klockan 12 skulle vi vara uppe hos Linda och Peda i Huset, men tyvärr ringde han en halvtimma innan. Han var tvungen att åka på Jobb, så vi får helt enkelt ta de nästa helg.
Har ni läst om den där förbannade fågeln som springer omkring i Tibro? Hahah den attackerar människor och Bilar. Den springer iaf på vägen nedanför vårat hus. Usch, känner mig lite rädd för den. Men de är väl bara att hoppas på att den snart försvinner eller att någon kör på den :)
Så våran dag tillbringade vi ute i det fria med Nicki och i soffan.
Jippiekayey att hon har börjat Löpa med.



Idag är det Måndag och ingen vila längre. Klockan halv 8 kom Felix hit, och jag måste säga att det sköts riktigt bra fast Nicki är på krigsstigen :) Hon verkar inte ett dugg intresserad och avvisar honom direkt om han kommer förnära. Mattes lilla tjejja som bara vill sitta och mysa med mig :)
Så nu ska vi äta lite fruskot innan nästa promenad. Fint väder idag så när Emma kommer hem blir det promenix i Rankås.


XOXO

För er som inte visste..

Blanda i Några droppar (Aldrig mer än 1tsk) Äpplevinäger i ca 50cl vatten. Droppa i lite åt gången och smaka av undertiden. Detta vitaliserar ämnesomsättningen! Jag tycker det smakar Ve och Fasa, men är det för något gott så är det :)



Håller på förfullt med min kycklingpaj till Kvällen. Tror minsann den kommer bli Mumma :)
Skriver upp receptet om den duger!!!

Heldags Utflykt!

Första inlägget för idag då. Är lite sent ute eftersom min dag började med att jag försov mig!
Halv 8 kommer Felix Matte och lämpar av honom... 07:27 klev jag ur sängen. Sån fart jag fick ner för att möta upp dom.
Klockan 9 drog jag och vovvarna kosan hem till Mammsen. Var evigheter sen vi sågs och jag kännde ett begär av att visa dom de små bilderna vi hade tagit på huset! Dom blev glatt överaskade då dom hade föreställt sig något helt annat. (Känns skönt å veta att dom gillade de dom såg) Klockan tickade på och det var dax att åka hem igen. Med två utslagna hundar i bak kom vi hem lagom för att möta upp Felix matte igen.

Nu ska jag ge mig på att baka en Mat-Paj med Kyckling röra till fredagsmyset ikväll. Äntligen en fredag med Bara mina Två Favoriter.

Vad ska ni hitta på i Helgen?


Boklus

En sväng in till Skövde fick avsluta min dag tillsammans med Emma. Ett besök på jula där Emma köpte nya trädgårdsmöbler att placera ute på sin altan. (Som efter lite knep och knåp från vårat håll blev superbra till sist) Passade även på att göra av med lite pengar på ÖB med. Första besöket i dom nya lokalerna på Stallsiken. Känndes betydligt rymmligare ?!

Nu sitter jag och gnager i mig ett paket gamla nudlar i brist på ork att göra något avancerat till bara mig :) Jonas och Micke är på jobbet och grejjar husbil så jag räknar med en Sen hemkomst ikväll/natt.

Ska ta mig en koll på kvällens avsnitt av Lyxfällan innan jag kryper ner i sängen och börjar läsa den ena boken som jag fick låna av Emma. Ja ni läste rätt... Jag ska ge mig på att läsa en bok :) Har inte slängt ett öga till något sådant på över 3 år så de kanske är dax?! Har på senare tid märkt att allt fler och fler läser böcker, så jag vill ju inte vara sämre jag!


Imorgon är det Fredag och då blir det Mys med mina Älsklingar<3


I´m Charmed

Detta underbar promenadväder blir jag helt förtrollad utav! Inte för varmt eller för kallt, utan på mycket länge tycker jag allt är så Perfekt! Hundarna får springa lösa och Nicki sköter sig ju så fruktansvärt bra. Vi mötte en stor Rottwailer på vägen, jag ropade på Nicki som utan tvekan sprang och satte sig vid mig medans Emma fick snurra runt ett par varv för att få tag på Felix. Mötet slutade iaf bra och promenaden kunde utan hemskheter fortsätta i Solskenet.




Min Snygging<3





Får se om det kanske hinns med en till tripp till stora skogen ikväll :) Hoppas på det!

Vad gör ni idag?

Godmorgon Solen

Har inte hunnit gå ut än, men vädret genom fönstret ser ju Fantastiskt ut. Nicki och Felix ligger på golvet och myser.. hmmm börjar osa Kärlek här haha. Vi ska göra oss iordning lite innan vi ska plocka upp Emma. Blir en tur i Rankås när hon nu behagar komma hem från Jobbet :)

Underdagen har jag inget speciellt planerat förutom att jag måste åka och handla en sån tråkig sak som MaskinDiskmedel. Phu, både dyrt och tråkigt att lägga i korgen.. Meeeen nu när jag tänker efter så gör jag hellre det än att diska förhand!

Får även finbesök av Micke ikväll. Han ska komma hit och hjälpa Jonas med husbilen så vi kan bli av skrället någon gång.

 Gårdagens kvällsmat blev helt Underbar 







Dax för lite frukost! Annar slinker den ner i magen försent. . .

Hörs sen, puss på er Godingar


Kyckling i Ugn

Tanken var ju att det skulle ha blivit Kycklingfilé igår. Men det passade inte Herr Green som blev sugen på Pizza. Jag fick nöjja mig med en sallad :)
Så nu har jag bestämt att de blir Kyckling ikväll för det.. Blir lagom till Anna Anka Söker Assistent.


Imorgon blir det promenix uppe i Rankås igen med Emma och vovvsingarna. Hoppas på bättre väder än de har varit idag!


Trevlig Onsdagskväll på er BloggVärlden

Kyckling i Ugn

Tanken var ju att det skulle ha blivit Kycklingfilé igår. Men det passade inte Herr Green som blev sugen på Pizza. Jag fick nöjja mig med en sallad :)
Så nu har jag bestämt att de blir Kyckling ikväll för det.. Blir lagom till Anna Anka Söker Assistent.


Imorgon blir det promenix uppe i Rankås igen med Emma och vovvsingarna. Hoppas på bättre väder än de har varit idag!


Trevlig Onsdagskväll på er BloggVärlden

Hej Hej Välkommen!

En hysteriskt rolig fras som Jag och min Vän Sören har hakat upp oss på nått enormt.
Åkte ju på en kryssning i slutet av Mars, och precis när man skulle kliva på så stog det ju en gubbe och tog kort på en. haha och det är där de roliga börjar.... "Hej hej Välkommen" Klick
haha de har satt sina spår och vi kör med de än idag :)

Blev sjukt sugen på en resa till! Men de får nog vänta till September. Tomas ska spela på en av båtarna då och de ser ut som att vi ska vara ett gäng som åker och peppar på! Yeeeyyy

Halv utan Dig



Har lite Jonas-Abstinens för tillfället! Längtar tills han kommer hem, kryper ner i soffan hos mig och ugglar igenom veckans avsnitt av Andra Avenyn så klart :)
Är det inte fler än jag där ute som tycker att Andra Avenyn ska komma ut på Dvd?

U
tan Dig, Jonas Känner Jag Mig Halv!
 
Är Kär Och Galen I Dig <3

Mysko Väder


Fy sjutton, de är snart Maj och då ska de inte snöa!
Nu lägger de sig ju till och med på Backen!

Ge oss Vår/Sommar nu...

Det Vackraste Jag vet



Hon är min Ängel i alla lägen! Kärleken är Obeskrivlig<3


Gratulerer med Dagen!

Idag fyller min lilla Pappsing 48 år! (Men han är inte en dag över 25 i kroppen)
Vi var ju i fredags och firade honom med mummsig Smörgåstårta, men hade ändå tänkt åka in till honom idag och lämna presenten.. Hade bara tänkt åka in och överaska, men tur var de att jag ringde igår för att kolla om han jobbade eller var hemma. Han är hemma idag - Liggandes i Maginfluensa! Så de blir inget besök för honom idag :) Får åka in imorrn eller på Fredag ist!

Men får Ändå Grattulere Med Dagen <3

Dax för frukosttajm ...



Tv5 - Kanalen för alla Tjejer på Tisdagar

Hur många av er Tjejer ser inte fram emot att klockan ska bli 20:00 en Tisdagkväll?
Mjukstartar med Dating in the Dark vidare följt av Desperate Housewives, Cougar Town och Christine. Jag brukar fula lite och slå över till Tv3 klockan 23 då dom visar Navy CIS. Min Plutt här hemma brukar tycka det är lite läskigt, så då får vi stänga av och krypa ner i sängen ist :) Men ikväll är jag lite Navy sugen så det spelar ingen roll vad han säger :)

Ska gå och förbereda lite mat tills Gubben kommer hem. Tror vi tar Kycklingfile till denna Hääärliga Tisdag!






Far&Dotter Med Samma Musiksmak



Skönt att ha samma Musiksmak som Farsan. Och att han kommer ihåg Gamla grupper som var poppis på 70-80 talet är ju suveränt. Många av grupperna har inte gjort något större väsen utav sig tyvärr. 
Treat är iaf ett Svenskt hårdrocksband från Stockholm som hade sin framgång under slutet av 80talet.
Comebacken blev 2005, men först i år kom dom tillbax på allvar med en ny Skiva - Coup De Grace, som är bandets första fullängdsskiva med nytt material på närmare 20 år.
Helt klart värda att ge ett öra åt någongång!


Shabby Chic Inredning


Ju mer man letar, destomer hittar man! Jag är helt galen i Shabby Chic stilen och tänker gå efter detta när inredningen i Huset kommer påbörjas! Jonas är väl medveten om detta och Underbar som han är låter han mig inreda hur jag vill! Härligt att han litar på mig efter som det är vårat hem!

Ni som har tips & ide´er är välkommna att lämna av lite hos mig! Gärna om det gäller trädgården :)

Nej Tack till Blommigt - Om jag får säga mitt?

Har sett väldigt många Tjejjer som går omkring med söta klänningar, linnen, skor.. ja de mesta i blommigt och de är verkligen Jätte fint på de flesta. Så varför inte prova en klänning då tänkte jag?! Har aldrig gillat Blommigt tyg överhuvudtaget, men de kunde ju vara snyggt. hahah, kan lova att det blev en syn som kommer ge mig Men för livet.

Så Nej Tack Till allt blommigt tyg! Finns inget sånt som kommer hem innanför mina dörrar.

Vad tycker ni om det Blommiga?


Sjuk - Men Lycklig Ändå

Vaknade upp med en vrålstark smärta i Halsen, och efter morgonpromenaden gjorde den sig verkligen till känna. Den där nedrans "Halsflussen" kommer ju lika ofta som när jag Hade kvar mina halsmandlar. Är det inte meningen att de ska bli bättre? Får helt enkelt bli en dag som jag spenderar mkt tid i sängen. Tur att jag har min lilla Nicki som alltid tycker så synd om mig :) Vi ska ligga och kolla efter snygga inredningsprylar till både Vårat hus och till Nickis blivande hus ;)
Nu ligger hon brevid mig och lyssnar på vad jag skriver. Jag vet att Nicki förstår vad jag säger! För hon är en sån smart hund att jag nästan blir rädd ibland.
Har jag berättat för er den gången som hon var med Jonas på jobbet men ville hellre åka hem!?

Jag och Nicki hade tillbringat hela dagen hos min Morbror och hans hund, det blev mkt lek och långa promenader. Vid 7 åkte vi hem till husse. Nicki var riktigt trött, men vi ville inte lämna henne själv hemma. Jag skulle göra mig iordning för att åka någonstans (vart kommer jag inte ihåg) och Jonas skulle till jobbet med Henke så dit fick hon följa med! Han hade inte mer än kommit till jobbet innan han ringde mig. "Du, du får nog komma och hämta Nicki igen. Har en kännsla av att hon inte vill vara här" Så utan några frågor åkte jag till jobbet för att hämta hem henne. När jag kom till jobbet så såg jag... Hon hade hoppat in i Henkes bil, satt sig på förarsidan, med Tassarna på ratten. Där hade hon suttit i nästan 20 minuter. Hon vägrade komma ut när dom ropade på henne. Så jag ställde bilen brevid Henkes, öppnade bagageluckan och hennes bur sen sa jag bara "Nu åker vi hem Nicki". Och J*vlar vilken fart de blev på henne. :) haha
Hon är verkligen smart och vet hur man ska signalera så vi ska förstå! Hon är ingen Vanlig hund<3

Nu sitter och och tittar på Våra Bästa År! Vi har lovat Mamma/Mormor att kolla vad som händer idag efter som hon är med Pelle på Shalgrenska och inte kan kolla själv. Sen ska vi myyyyysa<3

Åh livet leker! Allt går så himla bra nu. Underbar Hund - Underbar Sambo och en Underbar framtid tillsammans<3




Jag Älskar denna lilla Varelse<3

Paranormal Activity - Håll i er


"Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover."

Jag är Extremt LättSkrämd, så höll verkligen på å svimma när jag såg denna!


HusPlanering

Det bara snurrar i huvudet på mig. Så mkt som man vill köpa och göra nu när det bara är Knappt 2 månader kvar till husflytten. Vad ska man ha för gardiner? Blommor i fönstren? Dekorationer? Trädgården då? Jag som egentligen hatar trädgårdsarbete börjar nu intressera mig för blommor. haha, är de bara nått som kommer när man köper hus?
Nu ser jag oxå att de rätta tillfället för Nicki att få sig en kompis. Jag ser ju hur bra hon trivs med Felix när han är här på veckorna. En hundgård ska byggas, ett litet eget krypin!
Mamma har börjat tjata om larm i huset... men jag betvivlar alla dessa larm! Litar mer på Nicki. Hon säger till i godtid när de kommer någon, ist för larmet som tjuter då fulingen redan är inne. Köper vi yttligare en så känner jag mig supersäker!!! Hundras och kennel är redan avklarad. Kommer väl dock att dröja ett tag till. Vill komma iordning, låta Nicki vänja sig (inte för att de har varit problematiskt förut, men iaf) och spara ihop lite pengar. En valpsing är ju inte gratis :)

Ser att en ljusframtid går mig till Mötes och jag är verkligen Så Lycklig!!!


Upplever Minnen

Sitter och glor på "Pippi Långstrump". Hur mysig är inte det egentligen?
Satt jämnt och kollade på alla dessa filmer uppe i sommarstugan.. ååhh vad jag saknar tillbax till tiden då man inte hade några bekymmer i världen.
Blir nog till att ta fram fler gamla filmer. Lite smått Nostalgi sjuk idag :)


Jag och alla Pensionärer

Nu är man hemkommmen ifrån en ca timma lång promenad och bus uppe i Rankås. Måste medge att de är hur tråkigt som helst att vara där uppe nu utan Emma. Med sällskap kan man ju gå hur långt som helst :)
Svängde även förbi affären på vägen hem. Jonas klagade ju på att de inte fanns vissa saker i kylen, så vem är inte snäll nog att fixa de åt honom? Jag de är klart :D Vilka de är inne i affären vid öppningstillfället är ju Jag och alla Pensionärer så klart ;)

Hundarna ligger och tuggar på sina ben så ska passa på att äta lite frukost nu!
Ser ut att bli en fin dag UTAN BLÅST så passa på att vara ute nu :)

HårSvallet & Ego

Nu ska ni få se hur Mitt Hår ser ut helt utan någon hjälp av varesej Plattänger eller locktänger! (+Lite ego)









Nu är min Älskling Äntligen hemma - Snacka om Myspys i soffan i kväll <3

ÖgonGodis :)



Tarkan, som är en av de mest kända musikerna i Turkiet, blev oxå känd i övriga Europa och USA med Låten Simarik!


Hottie or whattie?? ;)

Dagens Låt


Fotomodell

Nicki Älskar att vara med på Kort. När hon hör knäppet så sträcker hon gärna på sig.... Men inte idag! :) Nu gömmer hon sig, gör fula grimager och ser allmänt tjurig ut ;)





...men hon är för underbar min lilla tjej<3
Dax att fortsätta Söndagsmyset i väntan på att Husse ska komma hem. Han är Saknad<3

Årets första fästing!

Precis nu plockade jag årets första Fästing på Nicki! Ni kommer väl ihåg att skydda både er själva och era djur ordentligt från dessa avskyvärda små kryp!?
Efter denna hårda vinter med mycket snö har Fästingarna tyvärr lyckats överleva mycket bra.
Förra året köpte vi ett Fästinghalsband till Nicki för att se om det fungerade. Blev dock inte förvånad över resultatet. Med tanke på hennes otroligt tjocka päls gav de inget vidare bra resultat! I år får vi ta till med det bästa som finns ute på marknaden. Att bo ute i skogen minskar ju inte risken för fästingar direkt.
Jag har lite svårt att bestämma vilken man ska prova på.. Vilket Använder ni?





Hittade ett recept på Internet som man kan använda som ett komplimenterande medel:

TickOff - Fästingmedel

1 liter vatten
1 deciliter olivolja
3 vitlöksklyftor
3 matskedar rosmarin
1 Hönsbuljong (mest för smakens skull) Bör varieras

Koka ihop samtliga ingridienser i 15 minuter. Låt blandningen stå och dra i cirka 30 minuter på plattan. Låt blandningen svalna. Sila av blandningen i ett durkslag. Häll upp på flaska.

Dosering:

Beräkna 1milliliter/kilo hund att ges 2gånger dagligen i samband med måltid. Max 30milliliter/gång

(Recept från Royal Baroness)

Det blåser i träa ida

Det är ju för sjutton halv orkan ute... Hörde jag precis åska? Nääee, nu måste jag vara trött. För inte kan de väl åska nu?
Krypa ner i soffan ännu en gång och fortsätta filmgloándet.
Jag vill ha Min Jonas hemma nu! <3

Nightinight Homies

Mycket dåligt

Ingen spreciellt bra dag faktiskt. Fick börja dagen med att städa, rakade benen och skar mig illa (När sjutton gjorde jag det senast?) Kollade min internetbank och blev besviken hur lite pengar som finns kvar, handlade tråkig mat, inget bra på teven... usch känns inge vidare idag faktiskt!

Lite Rush Hour filmer så hoppas man att humöret toppar lite! Ett kul telefonsamtal vore inte heller fel...
Är grymt sugen på att ta en sväng i bilen (Varför gör jag inte det då om de muntrar upp mig?)

Ähhh, kiss my a*s bitch

Vindarna Vänder oss Åt samma håll!

Kalasbra födelsedag igår. Och värsta mummsiga tårtan :)

Älskar min Underbara Pappa<3


KusinVitamin ville inte vara med på Kort


Senare på kvällen fick jag vara personlig chaffis åt Jörgen och Kennie. Åkte hjo runt innan vi for hem igen hehe




Skriver mer sen. . är så Fruktansvärt sugen på frukost (ÄGG)


xoxo

Idag har jag lärt mig en Läxa

En kille kom ju hem och puttade till mig en Beställning ifrån Bertmarks innehållande Medikon Böckerna. Ångrar detta bittert!!!  Ringde och bröt beställningen! Vad ska jag med dessa böcker till? Men iaf.... en avgift på 25% av 5 böckers värde fick jag betala. Lite surt annars. Men har lärt mig en Läxa och kommer Aldrig mer skriva under Någonting som är bindande eller på avbetalning!

Dax att piffa upp Facet för lite Kalasande.. Min Kära Far är nämligen KalasBarnet <3


Anna Anka söker Assistent





Har missat Anna Anka Söker Assistent så tänkte knalla ner i soffan och kolla in Tv3 Play. Gissar på att detta är ännu ett program som folk söker till och gör bort sig i! Vad är Statusen i att vara Assistent åt henne?


Dagens Låt!

Har fastnat för en riktigt gammal Goding, nämligen Markoolio! :)




Nu var tanken att jag skulle hitta en bra Skräckis och mysa till så här på morgonkvisten!
Senare idag när hon har varit och hämtat felix så ska vi in på Kalas till lilla Pappsen <3 Smörgåstårta nästa ;)

KorvGrillning och Promenader

En helt Fantastisk dag med Emma Jesper Nicki och Felix! En liten promenad till Grillplatsen. Emma är super på utelivet ;)  gör upp en eld och sen Grillar vi Korv tills vi nästan Spydde hehe
Låter nu bilderna visa 4 timmar av
Ren Glädje <3

Obs. BILDBOMB!!!










































En suverän dag, En helt utslagen Nicki och gott humör - Yejjj! Fortsättning imorgon =)

Morgonens Promenad - Check!

En härlig promenad utmed Åna är avklarad! Åh vad jag älskar den svängen. Där kan man verkligen slappna av, höra vattnet när det busar fram och fågelkvitter :) Såg faktiskt en Hackspett?! Den satt där på en stamm och pickade... hahah såg helknas ut. Nä lite fruskot på detta så blir man snart människa på riktigt! Ser grymt mycket fram emot Rankås vistelsen med Emma och Jesper idag :)


lite trassel och knåp ,men dom är heeelnöjda :)

Höjdpunkten på Veckan

Nu klockan 21:00 börjar veckans avsnitt av Andra Avenyn och en bit Riktigt mörk choklad :)

Ser fram emot morgondagen med mer promenader med Emma Jesper och hundarna!



Idag Btw är det exakt två månader kvar till Inflyttningen i huset!!! :) Hoppas ju på att vi kommer in tidigare<3

Med solen i Ansiktet

En helt suverän toppen dag med Hundarna och Emma ute i det finfina vädret! 2 omgångar har vi varit ute och gnatat oss igenom 1mil var dera gånger. Så 2 mil idag... hehe inte illa pinkat om jag får säga det själv :)
De bästa är att dom fick springa av sig utan detta hemska koppel på. Är så stolt över min Nicki. Hon lyder mig blint när vi är i skogen och går. Jag begär aldrig att hon ska gå tätt intill mig... meningen med att vara lös, tycker jag, är att få sträcka på sina ben. Däremot så kommer hon direkt när jag ropar på henne, och stannar om jag ber henne att göra det. Underbara underbara underbara hund<3

Nu är vi utslagna alla tre och snart kommer Felix husse och hämtar honom. Imorgon blir det samma runda igen, men denna gången ska även Emmas lilla Jesper med och traska :) Packa ner lite fika och dricka då kanske?





Helt underbara & så gulliga ihop!
Dax för en välförtjänt relax i soffan..
Later!

Reklam Bluffar

Jag avskyr alla reklamer om Mascaror på teven! Allt som dom lovar att dessa enastående Mascaror ska utföra stämmer inte alls!!! Man får pröva sig fram och avgöra vilken som passar just Dig!
Så alla tjocka fylliga och extra långa fransar kan nu ju glömma!
Enda sättet är väl lösögonfransar?






Släpp det nu Emilia! Dra med dig Hundarna och Emma till Rankås ist :)

Fantasin har tagit slut

Jag är så grymt sugen på att göra en köttfärsås! Men jag vill prova något nytt!
Ingen som vill dela med sig?

Om en liten stund slänger jag in min Köttfärslimpa i ugnen.  Åhh jag håller tummarna för att den blir uppskattad, så som jag har ansträngt mig!! :)


KärleksFilmer!

Idag började morgonen med en promenad mellan halv 8 till Nästan Halv elva. Sen fick vi ett snabb besök av Emma<3 Förberedde maten till Älsklingen sen har vi varit ute en halv timma till precis. Kan förstå om dom är lite trötta, men de är Bara Bra! :)
Så nu medans dom ligger och tar igen sig tänkte jag ge lite Tips på Bra Kärleks/snyftar filmer vid ensamma stunder :)


                       

*A Knites Tale         *Wicker Park             *True Romance


                         

      *A swedish love story      *Griffin and Phoenix




                    
*Nights in Rodanthe      *Someone like you      *Tristan and Isolde


                                            

              *En Geishas Memoarer             *Head over heels


                               
*Save the last dance             *Failure to lunch          *Sweet November



           

             *Autumn in NewYork




Ikväll ska jag Överaska Jonas med att laga han absoluta favorit rätt! (men med några små justeringar)
Det blir Köttfärslimpa med Bacon, Färska champinjoner och riven ost
Serveras till Kokt Potatis, Gräddsås, Egen inlagd Gurka och Lingon så klart :)
Vad tror ni? Kommer jag Lyckas med detta?


Ny morgon - Nya tag

Börjar dagen med lite bloggande och toner från Johnny Cash! Det påminner mig om att jag vill se filmerna "Great balls of fire" och "Walk the line" igen. Får sätta mig och leta reda på dom. Ska ligga här hemma någonstans.
Om 10 minuter kommer Felix igen.. Ska försöka lägga ut lite mer bilder från igår. Hände dock inte så mkt då han bara skulle gosa hela tiden :)

Hörs sen.. XOXO

Nicki & Felix

Första promenaden ihop med Nicki och Felix! Det gick ju bra, förutom att dom bara ska busa hela tiden :) Men med tiden blir det nog bättre!
Dax för en liten vila innan nästa promenad och bus :)


Cheerios Beroende



I flera veckor har jag misskött min Mat. Har i stort sett inte ätit något annat än Mina Älskade Cheerios Flingor!
Jag är helt beroende av dom! Och det måste få ett stopp f.o.m nu. Visst jag äter fortarande mina flingor men Enbart till Frukost!
Räknade ut att jag har lagt ut nästan 500:- på En Månad bara på mina flingor! Usch.. detta ska väck!!!
Har ni någon "last" som ni drar på?


Inredning av Sovrummet i Huset

Nu har vi till 100% bestämt inredning i Sovrummet. Det ska vara mkt vitt, så de känns frässssssht :)




 Kan inte bestämma vilken ja vill ha i hallen! Vilken tycker ni är snyggast?



FlyttFirma

Idag har jag och ett litet gäng till Agerat flyttfirma åt Malin och Micke. Kan lova er att det har verkligen utförts med Blod Svett och Tårar ;)

Lite bilder från Dagen kommer här


Malin började dagen med att klämma sina fingrar riktigt illa i Bildörren.. haha men det som inte går att laga med Silvertejp är skrot eller hur? Så vad gör vi? Lagar dom med Silvertejp Ofcourse ;)

My Beautiful<3       2 bilar och en stor släpa Precis Proppfulla!!



Älskade Nicki är totalt avdäckad här hemma! Hon har varit med Husse och Micke uppe hos Jonas chef och byggt altan precis hela dagen 12-21. Kan lova att hon var Rejält smutsig när hon kom hem efter en heldag ute i skogen!

Nu ska vi kurra ner oss, dricka lite Thé och kolla på Bad Boys II.

Puss på denna Härliga dag<3

Köra Racer

Ååh vad jag älskar att vakna upp till Jonas morgonbus :) Han är alltid så barnslig och busig på helgmornarna. Ligger och kittlas, hoppar i sängen och gud vet allt han gör, hihi, Då mår man bra!!! Om ett par timmar ska jag åka iväg och hjälpa Malin som sagt! De lite roliga är att jag ska få köra Älsklingen lilla leksak :) Ful som stryk men går som ett skott :D Och min Jonas är tamej tusan den bästa som finns! Han ska koppla in en cd till mig så vi har något att lyssna på, samt sätta tillbaka kåpan, som han precis tog av, så vi kan lasta grejjer på flaket :) Underbara underbara Jonas<3

Nu måste jag sätta mig och leta Musik, sen är det Cheerios och Disneydags :)


Älsklings Racer Pärla :)

FamiljeFejden

Jag hatar dagar som börjar så super bra och sen slutar i Kalabalik!
Min och Jonas kväll blev totalförstörd tack vare idioter till släktingar som bara ska hålla på och springa med skvaller! I 5 år har jag lyckats hålla Jonas utanför allt, men idag tog det tvär stop. Alla säger att dom har knäppa familjer men ,inte för att vara "värst", Min är totalt sinne**juk! Allt som är idag grundar sig på saker som min Mormor och Morfar startade vid deras skiljsmässa för typ 40 år sen. De som har varit är hela tiden en typ av "Continue" Hela kvällen har jag fått lägga all min energi åt bara massa onödigt skitsnack. De ja inte tål är att dom ska dra in Jonas. Han kommer bli som Pelle. Pelle och Mamma har varit tillsammans i över 20år nu och han ser fortfarande ut som ett oförstående UFO när de kommer upp på Tavlan igen....

Varför kan man inte bara sköta sitt och skita i andra? Speciellt när de gäller sin/sina familjer?!


Nog pratat om det!

Jonas ligger här på soffan och Snarkar! Han  är så söt<3 Hör lite mummel och smaskande mellan oljudet, men jösses vilken charmknutte :) Kan han inte sova jämnt???? hehe
Själv kollar jag runt lite på heminredning igen :) Mamma har lovat att hjälpa mig att sy Hissgardiner till Huset. De passar bättre än alla dessa panelgardiner som hänger och slänger!

Ska man sova nu kanske? Ska upp tidigt imorgon. Jonas Bror kommer runt 9-10, sen ska jag hjälpa Malin och Hennes bror med att vara lite chaffis<3 Ååhh jag längtar efter att träffa henne igen!!!!!


Sov så gott nu bloggvärlden

Skönhets Tips

Läste 2 bra tips på 2 Bloggar igår.
 Emilia tipsade om, jag citerar :"

-socker och rengöringslotion som man blandar i handen och sedan fördelar och gnider in i främst panna, på näsan och hakan och sen sköljer av. Huden blir hur len sen helst och jagar upplevt att massa ojämnheter försvunnit.

*Har testat detta och gillar det skarpt:)

Samt Nathalie, som jag citerar:

shamponera två ggr och aldrig balsam i hårbotten
 Första gången tar shampoot bort rester av produkter, avgaser, etc.
 Andra gången går produkten in och verkar.

*Testades idag och jag känner redan skillnad, även om jag inte har problem med torr hårbotten så tycker jag allt att mitt självlockande hår blev mer luftigt :) Me Like!!!


Och nu till mitt Tips för riktigt sommarsnygga ben :)
Avlägsna först håret ifrån benen självklart.
Blanda Socker och Vanlig RappsOlja eller Solrosolja
Gnid in och skrubba ordentligt och skölj av när du är klar. 
Så enkelt att få dom Sexigaste SommarSpirorna i stan ;)




Twilight Fantast!

Har gottat mig riktigt mycket i Twilight filmerna precis. Hur sjutton har jag kunnat missa detta Underverk?!
Med bultande Hjärta och gråtfyllda ögon tittade jag på de bästa ögongodiset i världen. Vilka filmer - Im in Love


Våran Snygga "Svensk Fastighetsförmedling"s pärm




Denna pärmen sitter jag gärna och läser ett par gånger :) Fattade inte så mkt när vi var hos Mäklaren :)


Nu har jag och min lilla Dam här hemma varit på promenad. Vi var båda lite sega idag så blev en liten sovmorgon! Ikväll blir det fredags mys för hela slanten, med Tacos och allt :) Men fram tills dess... Kolla in dessa Twilight filmer som alla säger är så bra! Nu ska jag se om dom verkligen är det:)

Hur ser eran dag ut?

Pusss

DagMatte!

Härligt med lite inkomst :) Från och med måndag så har jag i ett par månader blivit Dagmatte åt en dundersöt liten dvärgschnauzer vid namnet Felix!
Dom har precis varit här och hälsat på. Vi släppte dom lösa utanför oss och JÖSSES vilken fart dom hade. Två stuckna grisar sprang runt våra ben :)

Längtar efter att Älskling ska komma hem så jag kan berätta den roliga nyheten :)



Livet leker hörrni
;)

Schemalagd dag

Varenda liten minut är dyrbar idag om jag ska hinna med allt som är tänkt innan vi får finbesök! Ska hinna med att Baka (1h), städa (1,5h), borsta Nicki riktigt ordentligt (2h) innan dom kommer. Kommer bli precis på håret, och emellan de ska jag hinna med En långis så hon är lite trött :)

Phu, nä får bloggiliera lite senare!

Puss

Rise And Shine Allihop

Ser ni? Det är lite frost på backen idag. Lite småkyrligt var de ju när man traskade ut med Lillan men då vaknade man iaf till :)
Nu - äta lite frukost sen ska jag bege mig in till Willys o handla med Emma och Jesper!
Ser inte fram emot att Behöva städa när jag kommer hem igen, men Nicki ska ha finbesök av en liten Felix (Riesenschnauzer - Stavning?) så man vill ju slippa skämmas när det kommer hem folk :)
Har föresten tittat ut en ny Sängstomme som ska få flytta hem till oss sen :) Längtar efter att få köpa den!

Nej.. dax att röra på sig, Emma kommer snart


Puss och Kram

InflyttningsDagen Bestämd!!!

Nu, efter 1.45h med massa papper är allt underskrivet och handpenningen betald :)
Inflyttning senast den 15 Juni, men blir tillträde tidigare!

Så mina Kära Vänner, Jag och Jonas är nu mera HusÄgare<3
Dax att fira för våran del. Ikväll blir det god mat och Riktigt mycket Mysis.... Måste även ringa Mamma och be henne lasta ihop alla flyttlådor som hon har kvar från deras flytt...

Kan ni tänka er?! Om ca 2 månader Är jag och Jonas på väg in i livet som riktiga husägare och Nicki får springa fritt på 3500kvm trädgård - Hon Kommer Trivas :)



Nu känner jag att livet verkligen tar sin Början<3

Separations Ångest

Godmorgon Världen!
Har just klivit ur en helt underbar varm dusch. Ska kladda på mig lite make-up, laga mat till min Plutt och sen puttra bort till Emma som ska bjuda mig på Lunch :) Hon hade massa skvaller som måste ut och jag är ju inte sen med att vara Nyfiken :)
När klockan slår 15:45 kommer Älskling från jobbet och hämtar mig. För vi ska ju till Mäklaren och skriva Kontrakt idag!!!
Dock kännde jag ett sting med Separations Ångest när jag stod och tänkte på det i duschen. Jag Älskar den här lägenheten vi har nu.. Alltså, förstå mig!!!... Jag Älskar Verkligen Denna Lägenheten!
Glömmer inte när vi skulle åka hit och kolla in den för första gången. Innan vi ens gick in i trappuppgången så kände jag att "This is the one!" Och det var de. Blev bara en koll så var den våran!
Men de är väl så att vi ändå inte hade kunnat bo här hela livet. Det känns tragiskt.
Fast nu ser vi framåt, vi har nya mål i livet fyllt med Äventyr, för min del är detta de största jag varit med om hittills :)

I sommar blir det grillfester i Våran Trädgård, och lilla Nicki får den Frihet som hon förtjänar<3

Behöver du PengaKoll?

Lyxfällans Charlie och Mattias Egna hemsida som hjälper dig med PengaKollen! Verkar vara en super bra sida med massa bra tips och råd! Det jag dock tycker är knepigt är att man får betala 29kr/månad för att kunna använda PengakollCentralen ?! Folk som verkligen är i behov av hjälp och som ser detta som en utväg ska man väl inte ta betalt utav?




Pengakoll.nu


Bok Försäljning!!!

En kille var här och lurade på mig Medikon boken som jag Absolut inte har någon användning för. Upptäckte oxå att min Ångervecka har gått ut så vill därför sälja den och säga upp S*iten.

Någon som vill köpa?
Den kostar 880kr men säljer den för 750!


Tror den nyaste FASS boken skulle komma med så den följer självklart med!

1:a Bank-Dagen Avklarad

Äntligen har resan tagit ett ordentligt kliv framåt. Jag och Jonas har precis besökt Länsförsäkringar för att fixa med lite lån och VillaHem försäkring. Trodde hemförsäkringen skulle bli Mycket dyrare än vad den blev så skönt med en glad överaskning!
Imorgon ska vi till Hjo och möta Mäklaren samt de nuvarande husägarna för att skriva på Papper och bestämma Inflyttningsdagen med stort D :)
Åhhh vad jag längtar nu! Nämnde jag att våran lägenhet redan är såld :)


Nu ska jag laga ihop en BroccoliGratäng innan Plutt kommer från Jobbet<3


Ögonen Tåras

Hur är egentligen vårat svenska samhälle uppbyggt? Jag kan inte med ord beskriva ilskan som bubblar upp inom mig när jag kollade på denna film. Ska livet verkligen behöva vara så hårt för vissa!?
Mobbning och allt jävelstyg som finns kan dra åt h*lvete!!!!!!


Cecar Milan - Mannen som talar med Hundar

Hur jäkla bra är inte han eller? Ligger och kollar in hans program nu, man får massa bra tips, men man har ju inte alls samma kroppsspråk eller lugn som han har. Jösses, Yoga nästa!

Önskar mig verkligen hans böcker när jag fyller år! Någon som vill köpa den till mig?




Tv 4+ är kanalen för ett Par timmar

Vi upptäckte att på tv4+ går de 3 super mysiga filmer f.o.m 14:15.

Vi börjar med Bröderna Lejonhjärta, fortsätter med Gustav2 och avslutar med Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt Hjärta!

Detta kallar jag en Super Mysig "Söndag" :)

Ingen Spellycka

Vi hade det jättemysigt igår!
Jag och Jonas tillagade Bakpotatis med en röra (som ni ska få receptet på), sallade med Fetaost och kött som vi tärnade upp och la lite på sidan om. Jösses vad mättande de var, men så Gottigt :)
Tyvärr vart det ingen storvinst för våran del. Linda Linda vann en ny lott och Henke kammade hem 100kr, men de är väl inget å jubla över?! :)

Idag har vi bestämt oss för att ha en mys dag, efter att Jonas har hjälpt Farbror Magnus med släpkärran. Vi ska krypa ner oss i soffan och kolla Oskyldigt dömd from the beginning!
Fortfarande ingen som vet var man kan få tag på Andra Avenyn säsong 2? Vi är desperata :)

ooohh imorgon kommer allt med huset verkligen igång på allvar! Första besöket på Banken :)

Lillan är rädd för Smällare

Igår kväll smällde dom en heldel smällare utanför oss, och de tyckte inte Nicki om! Hon sprang in i badrummet, la sig vid tvättmaskinen och skakade som ett asplöv. Fy sjutton vad jag tyckte synd om henne då! Önskar att man inte fick skjuta smällare med tanke på alla som är rädda. Behöver ju inte bara vara djur utan även vi människor. !



Jag måste bara understryka att Nicki
Aldrig går in i Badrummet Frivilligt.


Var det någon mer som hade Bekymmer med dessa Smällare? Hur reagerar era djur?


Lycka

Måste börja detta inlägg med att ge dom största Grattulationerna till Min Underbara Malin och hennes Vinur till Förlovningen! Kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är för eran skull<3

Morgonen har börjat så underbart bra! Mysfrukost i soffan med min Älskling, lite prat och planering om Huset och för kvällen! Linda & Henke kommer över och spelar Bingo-Lotto och äter mat med oss ikväll så ska sätta igång med lite förberedelser. Behöver ju upp och handla igen!

Åhh vad jag Gillar Livet nu :)

BildBomb

Tog en hel del bilder på min Kära Prinsessa uppe i stugan idag! Tänkte nu dela med mig av dom :)











Det var ett helt par underbara timmar i Sagolandet<3

Nu har jag precis kört in min Älskling till Skövde, så jag och Nicki passar på att mysa lite och kollar efter mysiga heminrednings sidor på Internet :) Någon som har tips på någon bra sida? 



Bort från verkligheten

Om en liten stund åker jag och min lilla familj upp till Sommarstugan och resten av min underbara Familj<3 Vi ska hälsa på Farmor och peppa på henne efter Den långa sjukhusvistelsen! Tänkte efter det dra med Jonas till något ställe och äta lite mat.

Alla ni får ha en Trevlig Påsk!!!



Har ni Blivit lurade idag?

Det är ju trotts allt 1a April idag, så då brukar man ju Luras och Bli Lurad!

Jag blev lite lurad av min mor för en stund sen. Hon har inte hört av sig på hela dan, vilket hon alltid brukar göra på ett eller annat sätt. Så jag skickade ett litet sms och frågade om hon levde. Det dröjde en bra stund innan jag fick svaret ; " Vi har slagit på stort idag Gumman. Har hämtat oss en liten hundvalp"
Jösses tänkte ju jag. Jag vet att mamma har tjatat om en liten Lasha Apso sen vi hade Jacken, därför trodde jag inte att de var ett skämt. Tråkigt värre blev de ju när hon sa att de var de :(

     



Nä nu ska jag slänga på Lyxfällan och invänta herr Green. Han är ledig imorgon så tänkte passa på att dra med honom in till stan och Stor handla :) DET kommer inte han tycka om :)

Puss och Kram på er!!!


"Spela Död"

Glädjen är stor, jag känner mig Euforisk! :)

Sitter och tänker på Huset som Äntligen snart ska bli vårat! Jag längtar såå tills på Onsdag! Vilka planer man har börjat koka ihop. Allt ifrån inredning, barn och sköna sommar kvällar till fantasins Ände! Jag kan bara inte bärga mig!

Sen har jag även lärt Nicki att spela Död :) Kan väl komma till användning någon gång ;) Det tog oss bara 2 timmar! Super duktiga underbara Lilltjejj<3


"känner mig helt död alltså" :)


Husse har åkt och spelat bowling med Jobbet så lite förberedelser med Maten tillsammans med en massa supermysiga Indianfilmer :)


Glad Påsk på er


Ett Grisöra som Belöning

Har precis kommit hem ifrån Rankås.
Nicki har lekt med sin BC kompis Scott, som vi btw ska vara hundvakt åt om ca en månad! Kommer bli kalas kul det här :) Vi gick en runda på ca en timma, och hela tiden hade vi dom lösa. Dom sprang som stuckna grisar i skogen, men aldrig att dom försvann ur sikte. När vi nästan var tillbax vid bilen kom det en man med 2 superstora hundar så de var dax att kalla på våra små illrar. Nervös var jag för Nicki kommer inte alltid när man ropar.. Men nu så fort jag bara sa hennes namn kom hon rusandes till mig och satte sig på min vänstra sida. Observera att vi bara har tärnat på detta inomhus, så jag blev ju Super Stolt när hon gjorde helt rätt :)


Nu ska vi ta oss en liten välförtjänt vila och lite mat! För nickis del blir de faktiskt ett Grisöra som belöning!!

RSS 2.0