De står stilla

Har varit ett par underbara dagar i mitt liv nu. Även om jag har jobbat så kan det inte dra ner mitt humör. Jag total-älskar mitt jobb. Tänker verkligen vara kvar där nu!
Kan berätta lite lätt vad som har varit.
Firande av Jonas i fredags. Gjorde en dundergod tacopaj och tårta. Blev efter det en lugn kväll.
Lördagen var Världens bästa Malins födelsedag<3 Grillning och kubb ute hos Ludde innan vi drog kosan till Tidan (ohlstorp). Blev en helgalen kväll, men den kunde inte blivit bättre!!!
Åkte hem från Malin i går eftermiddag. Kommer hem och sen Jonas på soffan. Han var lite seg efter en minst lika hektisk natt =) På kvällen var det Jonas Henke Svante och Jag som grillade. Skön avslutning på veckan/helgen.
Idag har man jobbat, och de kommer jag fortsätta med fram till söndag eftermiddag. Jobbar 7 dagar i sträck=)
Nu är man iaf hemma, har lite smått att pyssla med innan man kan slappna av. Men.... thats life!

Ha en super skön dag


Fredags tårtan


I love you - i really do <3

Sol, Jobb, och hushållsarbete

Igår var det en rätt lugn dag på jobbet, tack och lov. Mitt knä är fortfarande inte bra, så börjar undra om det inte har hänt något med korsbandet ?! Får nog försöka kolla upp det i veckan om de fortfarande inte har blivit bra.
Efter jobet åkte jag iaf till Elins Esplanad för lite shopping. Hittade massa snyggt och bra. Gud, spenderade typ 1000 kronor på smink. Är det okej? Äh, jag shoppar inte så ofta till mig själv så jag tyckte att ja var värd det. Och J. sa ju inget om det heller så ja antar att de är lugnt. Köpte mig med en ny klänning (som ska brukas imorgon på Malins födelsedag<3), ett par Harem byxor (trotts att jag egentligen inte gillar dom) men dom var grymt sköna så de fick gå =) , ett par leggins och en ny bh. Jätte bra allt ihop, tyvärr blev allting i svart :S
 Är hemma runt 4 tiden, då sätter jag igång med att plocka undan lite. Var lite småstökigt och så vill jag inte ha det när det ska komma folk. När J. kom hem så hjälpte han till! Kan fortfarande inte fatta att han städade minst lika mycket som ja. Men jag tackar och tar emot. Inte varje dag som han frivilligt hjälper till. Så nu är det kliniskt rent här hemma. Sängen har vi dammsugit och renbäddat, soffan är dammsugen, golvena är skurade, toaletten är upp och nervänd, och i köket har vi skrubbat bort färgen på luckorna ;) Vid 22 hoppade jag in i duschen, satte mig på balkongen och pratade med Världens Bästa Malin<3 sen somnade jag gott.
Vaknade när J.s klocka ringde och kom på att de skulle komma ett par gubbar hit och installera de nya som har kommit med bredband, teve och telefoni. Så de var bara att hoppa upp och se glad ut.
Så nu sitter jag i sovrummet (med våran Älskade aircondition) och skriver lite. Ska försöka komma igång med att baka tårtan, och sedan en paj som oxå ska ätas.
Mamma, pelle, robin, farmor och farfar kommer hit och gratulerar J. på hans födelsedag. Så något måste man ju bjuda på.

Förövrigt kommer det bli en förhoppningsvis lugn dag. Måste ladda batterierna till imorgon då det är en absolut speciell dag.

Världens Bästa Malin fyller år !!!!!!



A J J J ! ! !

Jag har så J*vla ont i mitt knä.  Har förstört det totalt... sätter jag mig ner så tar de evigheter innan jag kommer upp. Gå i trappor går nästan inte alls.
Dax för ett läkarbesök igen?!




Inatt sover man med AC i lägenheten. Pojkarna kom ptecis hem med den, så nu är de svalt och skönt=)
Godnatt vänner<3

Det är ingen vanlig dag...


För det är Jonas födelsedag ♥


Kom inte direkt på någon bra precent... men tillslut blev det
En takfläkt
En soda streamer
En t-shirt och till slut En AC. (fast ac.n köpte jag mest för nickis skull.)

Det är äckligt varmt i våran lägenhet då vi har sol rätt in precis HELA dagen. Hon kommer smälta annars...

Nu ska vi fira lite med god mat, m.m
jobb imorgon igen

Sooool..

... men fel val av dag för solen att kika fram. Lite onödigt att kika fram när man jobbar. Bra start för dom som går på sin semester nu.
Innan man for hem gick jag upp till pappsen. Han hade fixat till lite mat för min skull<3
Diskuterade morgondagen, han ska komma hem till oss och fira J. som fyller år. Så innan J. slutar imorrn ska vi handla lite mat, köpa present, göra en tårta och (Jag ska) städa lite.

Nu är jag iaf hemma, fastnade direkt vid datorn efter att ha plockat in disken i diskmaskinen. Nu ska jag gå ut en sväng på balkongen och lapa i mig lite sol... J sitter här och letar efter en låt som han hörde i Lysekil. Han vet inte vad varken låten eller artisten heter, han kan inget utav texten utan de blir bara ett väldigt irriterande nynnande =)
Ingen som vet vad sommarens sommarplåga heter???
Någon som var på campingen i Lysekil som vet? Den spelades tydligen hela tiden.

Godmorgon=)

Kvällen/natten/morgonen avslutades inte som jag hade räknat med.
Hämtade Jörgen och Tomas som sagt. Men vi hann inte mer än att åka ut ifrån ohlstorp parkeringen så bestämde vi oss för att åka hem till mig för att ta ett par groggar. Åkte till Statoil i ryd, köpte groggvirke och sen hem. Tomas somnade i baksätet, stackarn var så trött.
Han somnade nästan på en gång i soffan, medans jag och jörgen drack lite och kollade på Stefan och Krister "Hemlighuset", sen "Grease" =) De var riktigt roligt med alla dumma kommentarer som vi fällde.
När klockan var halv 9 i morse så somnade vi. De jobbiga var när jag vaknade halv elva och inte kunde somna om.
Jag gick upp och började städa, tvätta och gick promenix med Nixan. Såg att Tomas redan hade gått hem, medans Jörgen sussade sött. Måste säga att han är en svårväckt sak. Jag dammsög, hade igång tvättmaskinen och skrammlade med disk utan att han rörde en min. Haha, fast han blev ju lite berusad =)
Efter ett tag gick han hem och jag började förbereda mat till mig, Jonas och Henke. Dom var på hemgång så tänkte överaska med lite god mat. Gjorde en hejdundran till sallad med körsbärstomater, gurka, paprika, färska champinjoner, fetaost, röd lök, och ruccolasallad. Sen stekte jag kycklingfilé, färska champinjoner och blandade det med en burk Creamé Bunjore (eller hur de nu stavas) och en underbar rotfruksgratäng till detta. Var mumma kan jag lova=)

Fick presenter av J. när han kom hem. En myströjja och ett par nya mysbyxor =) (bilder kommer)
Nu blir det bara till att ta det lugnt och prata om helgen.
Imorgon är det jobb som gäller igen, Yippiieee :D

Hur har eran Midsommar varit nu då?

Lite ändrade planer

Trodde det skulle bli en ensam kväll igen, men icke sa nicke! Tomas Engberg -i egen hög person- ringde mig vid 20 tiden. Ville att jag skulle vara privat chaffis åt han och Jörgen, till ohlstorp. Hade ju ändå inget för mig så de är klart man ställer upp. När vi vid 22 tiden kom ifrån tibro så skickade Jenny ett sms. Så ett par sms senare kom vi fram till att hon skulle komma ner till mig så vi kunde tråka ihop.
Vi kikade på en mycket rolig film -"Otroligt Het"- 


Den var riktigt rolig, och en bra film att hålla sig vaken till.
Nu, 01:00 har hon gått hem och jag ska tillbax till ohlstorp. Tomas ringde precis och vill att jag skulle komma tidigare. Tydligen inget kul :P

Sov så gott med er, det kommer jag göra när ja väl är hemma igen =)

En hund-dag i det gröna

Jag hann inte mer än att vakna imorse innan mamma ringde. Jag bjöd hit dom på kaffe eftersom jag ändå inte hade något inplanerat idag heller. Och trött som jag är kändes det som en bra ide. Mamma kom upp vid halv ett, och då hade jag hunnit städa undan lite. Pelle skulle komma senare, han skulle ta ett varv i Rankås först. Vi satt och pratade, busade lite med Nixan och kollade på foton. Det var mysigt. När dom väl hade åkt hem så tog jag en sväng i affären. Behövde lite smått så som mjölk, bröd och sånt. Kom hem och förberedde mig på att spendera resterande dag i ensamhet. Men så hörde Johan av sig. Vi bestämde oss för att ta med hundarna till övningsfältet i karlsborg. Jag med min Nicki, Johan med sin flatcoted bladning Dixi och lilla cocerspaniel flickan Lilja (som är hans systers) Vi har ju inte tränat någon inkallning med Nicki så lite nervös var jag när vi släppte dom. Lilja är en sån hund som inte lyssnar för fem öre, så när både hon och dixi sprang iväg blev jag nervös att Nicki skulle göra lika dant. Men INTE =) När dom sprang så kom hon och satte sig brevid mig. Där satt hon till dom andra två var tillbax. Guuuud vad jag kände mig stolt då =) Inte ens när det kom ett till par med två hundar (dom stannade lite längre bort) sprang hon iväg. Utan stannade snällt i närheten av mig. Så duktig har hon Aldrig varit förut, så nu får hon lite extra mycket godis och berömm. Tränade även lite sök med dom, så de visade sig att Nicki hade en ypperlig nos för denna typ av träning. - Kanske något att börja med? - Efter 2 timmar började de envetna knotten att komma. De tog vi som ett tecken på att vi skulle åka hem. Vi bestämde att vi skulle ta en tur till imorgon innan hans syster kommer och hämtar Lilja. Nu blir det en lugn kväll. Är jätte trött verkligen, det samma gäller Nicki. Så nu ska vi bara ligga och mysa framför teven och äta massa gottigt. Ha en fortsatt trevlig Midsommar gott folk. På måndag drar jobbet igång igen =) (Imorgon ska jag försöka ta lite bilder på vovvarna)

Midsommar

Utan J. i sängen, en sovande nicki och teven på... Det gick inte att somna! Helt omöjligt.. tror jag såg solen gå upp innan jag somnade till lite. Vaknade när mamma ringde. Familjen kommer hit och håller mig sällskap en stund. Eftersom jag har sagt till jobbet att jag kan hoppa in och jobba idag och imorgon så kan jag tyvärr inte planera något. Eller, ja kan ju göra något efter 4 typ om dom inte har ringt. Hoppas på att dom ringer... bra med pengar idag!!! Ne nu ska jag göra mig iordning lite och sen upp till affären. Ha En Grymt Trevlig Midsommar Alla<3

Ny dag...

Den 18 juli avslutades i soffan tillsammans med Jenny. Vi kollade på Wallander-Skulden och pratade lite skit, kändes mycket bra med tanke på att det var de näst intill de jag orkade med så här sent. Hon -Med det stora H:et- har dock gått hem nu =( så nu sitter man här ensam igen.. eller ensam och ensam, tur att jag har nicki. Hoppas de hjälper mig så jag kan sova inatt. Annars kommer jag att vara riktigt seg imorrn.. when it was good<3

myskväll?

Jag var uppe i affären och köpte årets första vattenmelon =) ha ätit upp en halva redan ;) och nu ska jag ut till lekplatsen med Jenny och gunga, hehe
Efter det så blir det nog att åka in en sväng till Världens bästa Malin<3 Prata lite och så. Var ju nästan 2 veckor sedan vi sågs nu.

Ha en mysig kväll alla, nu ska jag gå

...

........Ignorera mig........


Godmorgon..

..eller ska man säga godmiddag?
Vaknade till lite efter 8 då J. ringde och väckte mig. Skulle upp till banken idag när det öppnade så lika bra att traska upp. Gick en sväng med Nicki i ösregnet, Men, varken jag eller nicki tyckte om de så det fick bli en liten snabbis. Får ta en liten längre promenix senare. Förhoppningsvis i bättre väder!
Har iaf kommit hem ifrån banken nu, så de känns skönt att ha det avklarat.
Nu tänker jag lägga mig ner i soffan en stund och kika på våra bästa år innan jag börjar med maten.

Vad ska man göra i midsommar?

Jobba och Bio

Har jobbat hela dan idag! Helt okej, men lite rörigt och stressigt...
Var helt slut när man kom hem, men bara att göra sig iordning lite provisoriskt för bion väntade!
J. och jag skulle kolla på "Bakfyllan".
Till er som inte har sett den, Se Den!!!
Filmen var urskön, och den absolut roligaste som jag har sett på mycket länge.

Imorgon väntar Bankbesök och städ av lägenhet =( ser inte direkt fram emot det, men måste ju tyvärr göras.

Lunch

Jobbar så länge idag och fick en lång lunch. Den spenderas hemma med Nixan. Bra att hon inte behöver vara själv så länge.
Men, snart dax att åka tillbax in till skövde och fortsätta. Efter jobb ska jag antagligen ut till marino och lämna ett par nycklar som han glömde hos mig för ett tag sen.
Ikväll är det tack och lov Desperata hemmafruar, och detta innebär popcorn och loka =)

En riktig låångdag

Dagen började klockan 05:00. Seg som en bäver släpade jag mig in i duschen så man skulle vakna till lite. Men dagen på jobbet har varit underbar förutom att man bet sönder en framtand. Ringde tandläkaren direkt, och som tur var hade dom en tid redan vid 16, så liiiite tidigare fick man åka från jobbet. När jag ändå var i skultorp så åkte jag förbi mammsen och pelle. Alltid mys att träffa dom. När jag vid fem tiden hade tänkt åka hem kom jag att tänka på morfar. (Inte min riktiga då, utan Roy, som har varit delaktig under hela mitt liv och var gift med mormor innan dom skiljde sig) Hur som... ja tänkte bara svänga föbi och kolla om han var hemma. Och det var han =)
Har inte träffat honom på jätte länge så vi satt och pratade en bra stund. Fick även träffa hans nya "tant" Annelie, en helt underbar människa. Henne kunde man inte annat än att tycka om. Stannade lite längre än planerat, så ja kom där ifrån strax efter sju.
Nu är man hemma... ska förbereda mig inför morgondagen. Går 07:30-17:30, men sen är de bara en dag till och efter det är man ledig fram till söndag. Härligt!!!
Någon som har planerat något kul inför Midsommar?

Hepps, Mat dusch och lite teve, då slocknar man fort.

Godnatt på er vänner

Underbara, lediga dag

Hade ställt klockan på halv nio idag, bara för att komma upp i tid och åka till Annelie. Men jag var något enormt trött så ja låg kvar i sängen och drog mig nästan en timma extra. Men de blev snart fart på mig.
Har inte heller sett lägenheten sen dom flyttade så det var 2 nya "saker" att spana in.
Lägenheten var urtjusig och kunde inte ligga bättre. Men de absolut sötaste och intressantaste var ju självklart lille Max =) Så underbart söt, men sov den mesta av tiden. Känner verkligen att vi måste ses oftare. Var ju månader sedan sist.

Väl hemma igen var klockan sent, skulle laga mat var tanken. Men tyckte bara att jag såg allt som låg och skräpade så de blev till att plocka undan, damsuga och skura toaletten.
Nu fastnade man här i soffan igen... phu... hur ska detta sluta?!
Imorgon är det iaf jobb igen. 7:30-16:00, lång dag, men dock så roligt!
Maaat sen soooova


Godnatt alla<3


"Ingen får mig att le så som du"


Lördag

Sov läääänge idag, får ju passa på när man har sovmorgon eller?!

Lille bror hade kalas idag, han fyller ju hela 15 år. Liten har blivit stor! Men missade tyvärr detta och mammas goda mat pga jobbet. Men mamma var ju så söt så hon skickade med J. mat som ja ska sätta i mig nu. Potatisgratäng, kycklingfilé och kalkon tackar man icke nej till.
Åkte förbi J. på jobbet för att hämta upp Nixan med, ville inte vara ensam nu när man kom hem.
Så kvällen kommer avslutas i soffan, med god mat, lite popcorn och Rocky filmen...

Imorgon styr man kosan mot Skara. Ska hälsa på Annelie och hennes lilla Max. Ska bli supermysigt! Var länge sedan vi sågs....<3


"på med nattmössan och in i dimman"

.....

Jag är helt galen - Jag är helt sinnessjuk - Crazy lixom...
Men jag älskar´t   =)
Fattar inte vad det är som händer med mig..
Det är så mkt som händer i mitt liv nu, både bra och dåliga saker. Som de ser ut just nu så är det dom bra sakerna som har tagit överhanden.

Men ibland så vet jag inte riktigt vad som händer. Då går allt åt pipan och jag vill bara försvinna...
Antar att jag inte är ensam om att känna så här. Alla har väl sina svängar.

Men spela roll =) Jag känner mig som en överlycklig Idiot för tillfället.




Har precis smällt i mig massa kinamat och de satt inte fel efter en hel dag utan mat. Men nu är man så mätt att man spricker ist. Och törstig!!!  Tur man köpte med sig en flaska Loka med.
Kommer somna gott ikväll, men kan inte somna innan J. och Kenth ringer. Dom är i verkstaden och fixar med husbilen, lovade Kenth att köra hem honom.
Kommer tillbringa kvällen uppkrupen i soffan, har sovmorgon imorrn så lite längre kan man ju vara uppe.

Allt detta regnande

På ett sätt så är de helt okej att de regnar när jag jobbar, men för studenternas skull kunde de ju allt vara uppehåll iaf.
-Hoppas alla studenter haft en bra dag trotts allt -
Gick upp till pappa en sväng efter jobbet. Var tvungen att kika på hur alla saker gjorde sig i köket efter inhandlandet på hem&hobby. Måste säga att de är Grymt snyggt. Är stolt över pappa som ÄNTLIGEN fått upp ögonen för "modet"
Ikväll blir det film-mys i soffan med Kina mat. *mumma*
J. ska grejja med husbilen ikväll, så ja får mysa med mig själv och Nixan.
Imorgon jobbar jag kväll..... ganska skönt om ni frågar mig. Är absolut ingen morgonmänniska=)


Ha en mysig fredag<3

Ledig dag

Fick gå upp innan sju idag, det var inte alls kul.
Har sedan städat lite, skurat toaletten och varit på en ganska så lång promenad med Nixan. Blev iaf 7 km så jag är stolt.
J. ringde strax efter 10 och sa att Jimmy skulle äta hemma hos oss på lunchen, så jag lagade ihop lite benfria kotletter, rotfruktsgratäng, en sås med färska champinjoner och lite grönt. Det slank ner i de båda pojkarnas magar.
"Vägen till mannens hjärta går via magen"

Nu ska jag titta lite på teve innan jag ställer mig framför spegeln. Ska åka till Rixners och möbel outlet sen tänkte jag. Älskar att bara kika lite, kanske att man hittar något?!

Imorgon är det jobb som gäller. Börjar sju så de blir tidig uppgång.... usch och fy :S

Puuhh...

Nu är handlingen avklarad och vi har både armar och ben i behåll. Det gick bra idag faktiskt. Vi skulle ju inte ha så mkt som tur var. Jobbigt var de bara när vi kom till kassan och skulle betala. Samma tjej så klart =) haha
Ikväll blir det Tacos, blev så himla sugen på det, speciellt med dom färska champinjonerna och nötterna till.. Mumma!!!

Hepps, fick ett sms av Jenny nu... ska kila upp dit lite innan jag ska äta.
Se upp Jenny, här kommer jag med din efterätt :D

Hujedamej

Nu är jag hemma efter en första dag på jobbet. Måste säga att de gick underbart bra och jag har haft så kul. De gjorde mig absolut ingenting att gå upp i ottan =)
Har även hunnit varit ute en sväng med Nicki i detta hemska regnväder. - Det tyckte ingen av oss var någon större hit -
Ska iaf försöka slänga i mig lite mat. Ska tillbax in till skövde och handla med herr Green. Alltid lika spännande att se hur det går, då vi aldrig kommer överens.  =) Sen har ju J. lite dåligt om tålamod så de ska ju helst gå fort när man handlar. Helst skulle han nog slippa överhuvudtaget.
Kan ge ett litet exempel på detta.... Var och storhandlade på Maxi för några veckor sedan, de var en riktig fröjd för vi höll sams hela tiden och han var lugn som en filbunke. Vi hade packat så fint i våra kassar och var på väg fram till självbetjäningen. Han drog korten, men så hände det som inte fick hända. Vi fick avstämning!!! Och de var då som helvetet brakade loss i Green... Han gormade och svor på allt & alla... De kom en yngre tjej och satte sig i kassan för avstämingen, stackars henne, hon fick höra mycket! J. slet upp papperskassarna ur vagnen och bara Hällde ut de på bandet. "- Jobbigt om nått går sönder nu du!" säger han till henne.... 
Usch, vid sånna tillfällen vill man bara försvinna. Såg ut som om de var hennes önskan med =)
Så håll tummarna för att de går bra hela vägen fram idag!!!
 
Hade tänkt gå ut på en promenix med Jenny idag med, men med tanke på regnet så lockar de inte speciellt mycket. Blir kanske bara lite prata och mys uppe i soffan ist =)

Nej, nu kurrar magen... skriver senare om hur det gick i affären. =)

Skatteåtebäring

Jag är överlycklig!

mer  P E N G A R P Å K O N T O T   är aldrig fel =)


Lugnet före stormen

Idag har de varit en riktigt lugn dag. Har kikat film, tagit promenad med Nixan, duschat, ätit och yttligare en promenad med Nicki. Nu har jag inget för mig... eller jag kollar ju på en ny film nu, "Close the Ring". Har sett hälften, och de är en riktig mys film. Påminner lite om "The Notebook". Funderar på att baka något med, bara något litet och lätt för tidsfördrivet skull. Idag är de min sista dag som ledig, imorgon börjar jobbet. Ska bli så skönt så!
Kommer även tillbringa många nätter i skövde, tycker de är onödigt att ligga och åka så mkt.
Ska skaffa mig en ny säng att ställa in i mitt gammla rum hos pappa<3

Ne, skriver mer sen om jag kommer på något kul...

Hjälp vad ont det gör!

Glömde ju att berätta vad som hände imorses.
I vanlig ordning så vaknar jag, sträcker på mig och gäspar.... allt gick bra tills jag skulle gäspa.
Knak, sa det i käken. Aj aj aj  det gjorde något fruktansvärt ont. Har inte kunnat öppna munnen på hela dagen, de värsta är att de känns som de har blivit värre nu. Dricker en massa the för att mjuka upp gångjärnen.
Tror starkt på att detta har uppkommit pga mitt tandagnissel.

Nu är det kväll igen, det vankas kycklingfilé och potatisgratäng till kvällsmat.  (Blir väl en film till med) Har suttit hela dagen och letat bra filmer, så hittar jag något bra, meddelar jag er!

Hoppas eran dag har varit bra!!!

Film tips

Har nu suttit och lipat som en liten barnunge till Eight Below och I taket lyser stjärnorna.
Jag rekomenderar dom båda starkt.
Är det någon som vet några liknande filmer så snälla tipsa mig gärna. Kan inte få nog utav sånna härligheter.

                            
   

Söndag

Kan ju bara säga att gårdagen blev precis som jag hade tänkt mig.... Om inte ännu bättre!!!
Träffade på många underbara människor. (Tänk att de fanns sånna i Lidköping) om man bortser från Tyskarna vi sprang ihop med.. haha
Var dock hemma hyfsat tidigt, ganska skönt om jag får säga det själv.
Tack Malin, du har gett mig ännu en oförglömmlig kväll<3

Vi vaknade upp hyfsat tidigt idag (Malin & Jag). Var skönt att sova brevid en som inte tar så mkt plats =)
Men måste säga att du var ovanligt tyst inatt gumman ; D
Vi kikade på "Picture that", vilket var en ganska så bra film. En mysig sådan på en söndag iaf..

Nu är jag hemma, har duschat lite, ska äta sen blir det nog att gunga med Jenny!
Var allt för länge sedan vi sågs.

Blir film ikväll sen sängen väldigt tidigt... bilder från helgen kommer väl imorrn när jag orksr sitta här lite mer.

Vad har ni planerat för kul till midsommar?

="(

Jag är så grymt besviken på dig, trodde aldrig att du kunde sjuka SÅ HÄR lågt...
Jag litade på dig, hoppades på att du hade blivit en bättre människa.
Men nu har du bevisat vad du är kababel till, trotts alla löften.

Du är inte den som jag trodde att du var.....

Sen kväll - tidig morgon

Åkte med Jonas Henke och Svante till Jonas jobb...
Dom skulle fixa husbil, så jag hakade på. Jag gick mest omkring och tog kort och drack öl men de var kul de med=)
Kom iaf inte där ifrån förens halv 4 i morse. Och till råga på allt så skulle vi ju gå hem... inte de allra roligaste när man fryser som en Bäver.
Väl hemma bytte J. bara kläder och sen gick han till Henke igen. Dom skulle tydligen planera något.. haha...
Somnade runt 5, när jag hade ätit en skvätt. Nicki stensomnade direkt. Inte nog med att vi busade och hade oss i 9 timmar på jobbet, så fick hon ju en hyfsat lång promenad hem.

J. har inte kommit hem än... men de spelar ingen roll. Ska bara göra mig iordning lite och sen fara in till skövde stad. Min lilla Malin och jag ska ju på Crusing i Lidköping. Det ska bli så skojjigt såå <3



Svante & Jonas


Henke


Älskade Nicki<3


Svante Henke Jonas


Jonas


En supertrött Nixan<3


Deras huvuduppgift för kvällen/natten

Aj aj aj, säger Nacken

Vaknade upp med världens nackspärr, så jag kan ju inte påstå att det har hänt mycket ida. Har verkligen sovit sjukt konstigt inatt, och de tror jag kan bero på min dröm. Det var en väldigt Rörig och Rörlig en kan ja tala om. Vet iaf en som vet hur sjuka mina drömmar är. Inget sammanhang eller konkret alls, utan bara en massa hemska saker. Så när jag vaknade imorse så låg jag... ah jag vet inte hur ja låg. Allt jag vet är att det första jag sa och tänkte var AJ !!!

Häpp, lite mat, en skön film och en varm dusch kanske gör susen?!
Vädret kan ju inte påverka något speciellt idag iaf. Bara grått, trist, och regnit....

Värsta Blött =)

De måste sett himlans kul ut när jag och Nicki duschade förut...
Egentligen var det meningen att bara hon skulle duscha, men.... vi började busa lite så ja blev minst lika blöt som hon =)
Men sånt är mysigt, och jag är glad över att hon inte avskyr de.


Här sitter hon och myser i sin lilla handuk <3

Easy day

Var mycket duktig för en liten stund sedan.
Kokade ihop en stor gryta med Korvstroganoff, så nu kan man frysa in lite matlådor.
Ska ta den dagliga dansen med min dammsugare och tvättmaskin innan jag slår mig ner i soffan för lite mys och film.
På filmlistan står

1. I taket lyser stjärnorna
2. Why did i get married
3. Solsting och Snesprång

Vet inte i vilken ordning, men siktar på att ta den första i odningen iaf.

Vad hittar ni på för kul idag???


Kurs, Mamma & Pelle, Örebro

Blev en lång och stressad dag igår. Åkte in till skövde för att jag skulle på kurs... när jag sitter där och lyssnar så börjar min telefon att ringa. -Pinsamt att man glömde stänga av ljudet - Och det fortsatte att ringa under nästan hela kursen... Dock med ljudet av. Men då blir man ju lite irriterad... Varför ska alla ringa när man är upptagen för???
Hur som helst, Marino behövde hjälp med att hämta en bil, Så man får väl ställa upp. Han behövde hjälp så fort som möjligt men hade lovat Pelle att komma hem. Så de fick bli en snabbvisit hemma. Han ville ju visa upp sin snygga tattoo.


Här är resultatet. Passar honom verkligen, "Svensk Viking" är vad han är =)


Vid halv sex fick jag börja tänka på refrängen. Åkte ut till Värsås för att hämta upp Marino och hans Josse. Hem till tibro, slängde av bankkortet till Jonas, åkte till pressbyrån för Marino var hungrig, till Bilisten för att tanka och sen ÄNTLIGEN bar det av till Örebro. Vägen dit var lång som sjuttan. Vi fick iaf tag i bilen som skulle med hem. Marino fick åka själv.. Jag hade turen att få lite sällskap av Josse.
Hemvägen gick bättre... stannade till vid bar och grill för ett byte av passagerare. Klockan var då efter tio så jag ville bara hem och få något i magen för jag var såååå hungrig. Hade inte hunnit äta på hela dan så de satte sina spår.
Kan säga att jag somnade väldigt fort efter lite mat och sista snutten av "Hide and Seek".


Här är iaf bilen som vi hämtade...


Idag ska jag ta det vääääääldigt lugnt. Vaknade vid halv 8, min kära mamma var orolig och ville höra så jag levde efter åkturen igår =)  så.... jag var ju ändå vaken, ingen ide att somna om. Har suttit och försökt skriva detta nu i snart en timma. Inte så lätt när man kollar på teve samtidigt =)
Nej nu är jag hungrig, dax för frukost! Nicki ligger fortfarande och sover som en stock så de blir en sen promenad idag ! Liten sömntuta hon är <3

En Pappa-dag

Pappa kom och hämtade mig vid halv 1, då drog vi kosan till Hjo - Hem & Hobby.
Nu när vi har gjort det så fint i hans kök så har han blivit kräsen med de små saker man har där. Så de mesta går i rostfritt, svart vitt och silver. Han inhandlade iaf en tavla, nya blommkrukor, blommor, en köksduk, och spislock. En bra början =)
Efter det for vi till sparhuset där jag handlade lite mat. Gjorde Tacogratäng när vi kom hem och den blev Mumma vill jag säga. Till det så tittade vi på Ronny och Ragge. Haha, pappa skratta så han grät vissa gånger.

Vid halv 6 fick jag ge mig iväg till affären igen, köpte batterier, hundgodis och ramlösa. Det är ju Ugly Betty, Desperata Hemmafruar och Hells Kitchen kväll =) Då är det popcorn som gäller !!!

Fick ett sms utav Mamma förut, hon berättade att Pelle skulle iväg och tatuera sig idag. Så imorrn efter min kurs ska jag hem och kika på den. Är verkligen nyfiken.

Nej nu ska jag göra nått innan teven börjar. Ha en dunder mysig kväll.... trotts regn =(

Föresten.... Någon som ska kika in de ny med Paris Hilton ikväll? My new BFF, klockan 20 på 3an????

Ett par Må-bra dagar

Lördagen var låång... Men dock så underbar! Jag hade en helt underbar kväll som jag hoppas kommer att göras om på lördag igen. Då blir det antagligen Lidköping.

Söndagen tillbringades ute hos Mamma i skultorp. Blev en massa god mat och mycket god efterrätt. Det sistnämnda åt vi ute, och det var verkligen dundermysigt!!!

Igår var jag, pappa och nicki uppe i stugan precis HELA dagen. Någon som blev trött efter detta var Nixan =) Hon sprang runt i vattenspridare, lekte med bollar, var på äventyr i skogen och åt glass =)

Det var helgen i korthet...... Kommer lite bilder sen!

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa. Hoppas på att han kommer hit och håller mig sällskap idag<3

RSS 2.0