Händer inte mycket

Nej nu står de ganska så stilla på hemma fronten. Idag blir det faktiskt Fredags Mys här hemma.. kan ni tänka er? Det har inte vi haft (utan att överdriva) på flera år! Alltid har de varit något i vägen... men idag så smäller det!
Imorgon är schemat fullspäckat, men jag vet faktiskt inte hur sjutton man ska hinna allt?! Vi ska ev börja med vårat kök eftersom det uteblev förra helgen, sen på kvällen far vi hem till Skultorp. Det ska tydligen bjudas på lite Halloween mys, så de tackar man inte nej till. Söta mamma har även köpt något lite extra till Nicki med... hehe, undra hur det blir när jag får barn?! Om Mamma skämmer bort Nicki så som hon gör..  =)
Hepps, nu ska jag fortsätta att njuta av fredagkvällen med Sambo + Hund. Hittade vårat gammla Nintendo 64 i en påse som nu går på högvarv =) Det är väl ändå lite Nostalgi?! 
 Familjelivet kan ju inte vara bättre<3

Det går Som Hejsan

Yes, nu händer det grejjer vill jag säga! Idag så säljer vi en av 3 datorer. Den som ryker nu är våran stationära, den tar massa plats bara! Sen så säljer vi 1 av våra två bilar. Den bilen har vi bara som reservdelsbil så nu ryker den =)
Sen har jag fått skriva på mina Anställningspapper så nu har man Jobb på Papper Äntligen!!!

Sen har vi lite mer planer på G, men ni får allt lugna er med att få reda på vad det är! Väntar själv med att få svar på de frågetecken vi har!



Jobb 07:30 imorgon =)


Bra dag!

Idag började jag halv 8 och slutade redan halv 11 =) Och då kanske ni undrar hur det kommer sig?!
Jo, för igår var en helt otroligt jobbig dag för min del. Fick stå ut med mycket som egentligen inte skulle ha inträffat. Så efter att ha jobbat Non Stop utan raster i 12 timmar så tyckte väl mina underbara Chefer lite synd om mig. Så när vi var klara med jobbet halv elva så körde dom hem mig =) Åkte raka vägen till affären för lite handling så jag och min J<3 ska ha lite mys ikväll. Sen har de blivit lite tvätt och städ utav hemmet, men nu ska jag banne mig krypa ner i soffan och njuta av min nästan helt lediga dag. Imorgon är det jobb igen =)

IKEA

Ska snart ta en tripp till IKEA med Världens Bästa Malin<3
Bröderna Green ska ju fixa lite i vårat kök idag. Byta kaklet ovanför diskbänken, byta bänkskiva, ny diskho (som jag ska ner och köpa på IKEA) och en ny spis :D Vet inte om vi ska fixa köksluckorna med... men de blir nog ett senare kapitel! Bilder och uppdatering kommer.

Nu ska jag sätta lite fart så vi kommer iväg någon gång! Trevlig Lördag<3


Nattsudd

Blir väl så när man är ensam ?!  Har så svårt för att sova själv, men borde somna till snart tycker jag! Inte många timmar kvar tills jag måste kravla mig ur sängen igen... kanske sätta på lite Bert att somna till ? hmm ja får nog bli så!
Nu stänger jag luckan för denna dagen.. nytt blir det imorgon.
Då får vi hem ny spis, en skänk som är efter längtad, Ann-louise köper våran stationära dator plus att vi ska sätta nytt kakel ovanför diskbänken. Spännande med föräbdringar =)

Nu äré Fredagsmys

... Helt ensam! Kanske inte det allra bästa avslutet på min fredagkväll, men det är så här det får bli. Har ätit kycklingfilé och kikat lite på Idol, precis som alla andra antar jag. Men, nu ska jag kolla på bra filmer... två stycken med hunden som huvudrollsinnehavare! Har lite längtan efter min egna lilla Prinsessa<3 
Nej nu måste jag slita mig.. ska rota i skåpen och se om jag kan hitta lite popcorn. Mys med något att knapra på till bra film!
Trevlig Fredag kväll på er

Första dagen på Jobbet!

Började lite lugnt första dagen.. hehe blev ett 11 timmars pass Non Stop =) Men det gick så super bra och vi hade så kul. Kommer absolut att trivas den tiden jag ska vara där!!! Wiiiee... 1 Års garanterat jobb! Jag är Lycklig

Kom iaf hem vid 18 tiden, hoppade in i duschen och när jag var klar väntade en Underbar måltid. J.<3 hade gjort Hasselbackspotatis, luffarfilé, grönsallad och en underbar egen gjord sås. *Mummmma*
Nu ska vi bara ligga i soffan och glo teve. Imorgon börjar man 07:30 och slutar ? hehe...

JAG HAR JOBB =D


Receptet på såsen:
*Häll upp Creame Fraiche i en kastrull (lagom stor) värm upp det tills det börjar puttra
blanda sedan i Grön mögelost!
(Mängden bestämmer du/ni själva, beroende på hur stark smak som behagas)
Låt osten smälta samman lite innan ni äter den.
FÄRDIG =)


Mysfilm =)

Hehe, ligger i soffan och kikar på "Alvin och Gänget"! Vilken jäkla skön film hehe
Är kanske lite sent ute, men bättre sent än aldrig, Aiit?!

Äntligen Jobb!

Då var det klart! Nu "går jag brevid" i 2 veckor, sen går jag på schema om allt funkar bra =)
Och funkar de bra så innebär det ett schema på 80% med valfri möjlighet att trappa upp det till 100%. Måndag-fredag 6 timmar om dan =) Det kan ju fan inte bli bättre!!!! Jag är såååååå lycklig! Nu ska jag fira med mig själv.. krypa ner i soffan, mysa med något gott och Min lilla nicki ska få grisöra =)

Förändring

Jag hoppas verkligen på jobbet som jag ska till imorgon! För om jag får hyfsat med % så ska jag ge mig på en drastisk förändring i mitt liv! Hoppas hoppas verkligen nu! Hoppas oxå att ni håller tummarna för mig =)

Jobb på gång?

Pratade precis med en avlägsen släkting till mig! Hon behöver ev. hjälp i sitt företag! Hon äger iof. en städfirma men vad fan!? Det blir jobb och pengar.. jag behöver´t!!!  Blir mkt bilkörning, vilket jag gillar =)
Jaja, klockan 11 imorrn kommer min dom =)

Örebro!

Och så försöker vi igen då! Trippen till Örebro igår slutade ju inte så bra, så ja hoppas de går bättre idag. Får se om man får köra Kenthans Ådi ;) *drömmm*
Pratade med Plutten för en liten stund sen! Plånboken med bankkort och körkort + Henke är borta! Okej plånboken, men hur super man bort en Henke? Förhoppningsvis har han inte kommit så långt bort eftersom dom är på en båt!
Jaja, nu är jag i full gång med att tvätta igen. Men nu ska det även bäddas rent i sängen. Lite små städning så som damma, dammsuga och moppagolven... Så skönt att göra sånt när man är ensam! Elle ,ja Nicki är ju med så klart, men hon är ju inte i vägen direkt =)

Nej nu ska jag fortsätta innan jag måste åka! Ska ju hinna med duschen oxå....


MÅSTE SES!!!!



"Griffin & Phoenix"

Den bästa film jag sett på länge.
Lova mig att ni ser den!


å så tråkigt...

man kan ha det ikväll då! Hoppas på att någon av de kvarstående killarna ringer i kväll/natt och vill ha en chaffis! För så här kan man ju bara inte sitta!!!

p.s min tvätthög har krymp avsevärt sedan sist =)

Skit bil

Jahapps dagen kunde ju börjat bättre!
Skulle köra pojkarna till Örebro, men 2 mil utanför karlsborg börjar bilen krångla. Så vi fick snällt stanna och vänta på Kentha som fick komma och köra vidare med pojkarna så bussen inte missades. Jag fick sakta men säkert åka hemmåt igen.
När Kentha väl var hemma igen så kom han och Ann-louise upp på en kaffe. Trevligt!!! Nu tvättar jag för fullt. Har verkligen MASSA tvätt. Finner då inget bättre tillfälle än att ta det nu när bara jag och Nicki är hemma!
Mys kväll ska vi ha ikväll btw! Har köpt grisöron som hon älskar, och jag ska göra mig något gott att äta. Funderar på wok =)

Ha en trevlig dag så blir det en senare uppdatering!
Lite synd att det inte kunde lägga sig lite snö på backen när det ändå satte igång förut =) Eller vad tycker ni? De kanske kan vänta till jul trotts allt !?


Örebro 3ggr i veckan

Yes, igår tillbringade man hela dagen i Örebro tillsammans med Eva Eastwood,  Malin, Ludde /co =)
En strålande dag, men vilken kyla!? Herre gud, har aldrig frusit så som jag gjorde igår, och de kan jag Lova er! Det var de värsta jag varit med om! Men det gick att ha överseende med =)
Bilder kommer snart!!!

Idag var det tandläkaren som gällde!
Mina tänder är i toppskick, vilket jag är glad över. Förutom mina kära visdomständer. Hon fick grejja lite med dom, så nu känns det som man har fått en massa getingstick i käkarna! Gör grymt ont så jag undviker att äta på ett tag!

Imorgon ska jag köra J.<3 Henke, Kennie och Micke P. till örebro! Hahah, är aldrig i örebro annars, men när man väl börjar åka så ska man ju dit flera gånger i veckan så klart=) Ska nämligen hämta dom på lördag sen så Örebro 3ggr på en vecka är inte dåligt! hehe


Idag fyller föresten Henke 23, så bilden idag får bli på honom :P
Grattis din Galning!


Dumma Alkohol!

Känns skönt att någon vet vad man pratar om! Någon som har varit med om precis samma saker. Att ha folk så nära inpå som nyttjar alkoholen fel är inte det lättaste kan jag lova! Man vet och känner i hela kroppen att man absolut inte vill sluta i samma sitts, så man tänker genast mycket mer på vad man häller i sig och hur mycket! Men även om man inte själv dricker, utan det är den närstående så drabbas man mer än vad man kan tro! Det tär på en att se personen sjunka så lågt. Man föröker hjälpa en person som inte vill ta emot din hjälp... man blir genast hjälplös! Man försöker prata med personen om kännslorna man bär på och hur omgivningen upplever allt... man pratar med en Tegelvägg! What to do? Inte vill man väl vända personen ryggen och bara gå? Lämna allt och veta att denne antagligen kommer förstöra hela sitt liv. Men vem säger att denne inte gör det även om man stannar kvar? När man ser att respekten till MIG sköljs bort lika fort som alkoholen han/hon dricker.. då är det kanske dax att gå ändå? För det går ju inte att hjälpa en person som inte inser sina problem! En som bara kommer med ursäkter, undanflykter, och börjar smyga med allt?!

Det är då det är som skönast att ha någon som vet hur det är! Inte för att det är "Bra" att det finns dom som är i samma situvation, men dom kan sätta sig in i allt på ett annat sätt. Dom VET till 100% vad man menar.. vad man vill komma till!




Nog om det nu! Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig innan jag far hem till min Underbara Malin<3 Ååhh vad skönt det ska bli att vara med henne nu ett par dagar. Det är rena semestern att komma hem till henne. Även om det inte är varmt ute, och solen är borta, så räcker det med att hon leér och ger mig en kram så har jag Solen helt för mig själv! Älskade Underbara Malin<3  Du anar inte hur mycket du betyder för mig!
Ikväll ska vi ha mys framför teven och äta något gott innan vi far på äventyr imorrn!


                                     
Love<3


Årets Julkalender 2009

När jag vaknade imorse så var min första Tanke : Vad blir årets julkalender?
Blev lite besviken när jag upptäkte att den skulle handla om "Stålhenrik & Supersnälla SilverSara". Dom har blivit gamla, och bor på den konstgjorda planeten Julstjärnan.
Men det kan väl knappast bli värre än förra året? Kommer ni ihåg?


Nu ska jag iaf tvätta lite innan jag åker in till Skövde stad=)
Ska passa på att köpa mig ett par skor och lite smink oxå. Sen är det inte mkt kvar på kontot.


Grönsaks-Frukost

Yes, har precis... eller precis och precis, typ 2 timmar sen proppade jag i mig en riktig grönsaks frukost. En hel stor tallrik med bara paprika, gurka, körsbärstomater, och sallad. Hahah, vet inte varför, men jag blev SÅÅÅ sugen! Så nu är jag proppmätt!
Första promenaden med lillsessan idag slutade med frusna korvfingrar =) Glömde ju mina fingervantar i all hast. Eller, all hast?! Jag var kanske inte riktigt vaken! Men efter en stund i kylan kan jag lova att ögonlocken inte hängde längre.

Vad ska man göra idag? haha Tvätta så klart=) hehe och göra världens köttgryta! Vad tror ni om det?


Imorgon kväll åker jag iaf in till min Malin<3 För på onsdag ska vi besöka Örebro och ha en riktig äventyrsdag! Vad som händer berättar jag inte än. Men det är ju verkligen en händelse som man inte vill missa i sitt liv!

Hörs senare Vänner<3

Kvällens Film


Så att det absolut inte var något kul på teven idag, förutom Ensam Mamma!
Blev då super glad när jag märkte att de har kommit ut en ny Wallander =D
Wiiiie, Söndagen är räddad


Dagens Låt!


Har aldrig riktigt gillat Backstreet, men denna låten kan jag bara inte sluta nynna på =)


Grattis!


Grattis underbara Sessan<3 på din 2års dag!
En hel dag med massa roliga presenter och MYCKET godis!

Ikväll - Ensam Mamma söker!


Hårinpackning

Här har ni 6 Crush Wondermask! Min räddning under denna period då jag har blekt håret. Men då har jag ju bara blekt ett litet parti av allt hår jag har! Extra plus att de luktar gott med, det sitter verkligen I, och jag som använder hårspray känner fortfarande hur gott det luktar! Det fungerar som både Balsam Hårinpackning och Värmeskydd. Absolut värd att prova på! 89kr hos frisören!





Gårdagen slutade iaf med att jag åkte in till Malin kl 23:18 och hemkommen ca 04:15 =) haha det var mys<3
Idag händer inget direkt planerat ;) Ska köra Emmsan till tågstationen och sen svänger jag med all säkerhet förbi Min Underbara Malin igen<3 Så ha en superdag hörrni


Godiiiiiiiiiiing<3


Resultatet!!!


Så nu får det vara bra! Är nöjd med hur färgerna är!  =)
Vad tycker ni?



Ska kolla in det sista på Idol nu, sen ska jag krypa till kojs.
Har två grisar till här hemma som är rejält sega. En ganska skön och LUGN kväll för en gång skull.
Tänkt bara passa på att tipsa er om en liten grej.
Jag har ju haft ont i halsen några dar nu, men ikväll värmde jag vatten och slängde i en matsked med Honung! Lenar jätte bra!!!!!
Så nu sover jag gott...
Natti natti


fybubblan alltså

Okej, ett helbra besök hos min frissa Martina! Hon har fixat och försökt rädda mitt hår så gott det bara har gått. Men hon var tvungen att klippa av hur mkt som helst. Så nu är man medlem i de "korthårigas klubb"
Jaja, bara att bita ihop och vänta på att det växer ut. Håret blev så dunderslitet efter blekningen så... FYBUBBLAN ALLTSÅ!!!

Ikväll är det mys i soffan som gäller. Robin har gjort färdigt sin praktik så nu har man äntligen soffan för sig själv igen=) Hepp bäst att styra upp här hemma. Jonas är på krigsstigen, och välter ner allt som finns just nu!

Dagens Låt!


Jag och Adrians Jenny satt och pumpade denna i bilen för några veckor sedan ;)

Morgonstund har guld i munn

Mmmja, kanske inte idag! Men kyla var det minsann! Gud vad ruggigt det var så tidigt på morgonen, men lite mys att traska runt. Nicki är inte så piggelin idag, mycket beror nog på att hon löper.
Nu sitter jag med frukost, dator och kikar på "Barnkanalen" =) Mys att börja morgonen såhär. Hihi
Bär även av till Frissan lite senare idag. Ska bli härligt att fixa till det igen!

Glömde jue..

Innan filmen "Leo Gaut" så är det ju självklart "National Target" som gäller. Samma hårda tempo så ni måste vara rejält taggade!!! Jag total älskar dessa filmer, men blev lite besviken i "Leo Gaut". Joel Kinnaman alias "Frank Wagner" är tyvärr bara med i 1 minut under hela filmen. Men man får ju iaf se den lilla Läckerbiten :P Förövrigt så är det tummen upp för ALLA filmerna hittills.


Är han inte bara såååå..... ?????


3:e filmen

Nu är tredje filmen här..  "Johan Falk - Leo Gaut"!!!!
Ska slänga mig i soffan och mysa riktigt rejält nu =)

En lättnad

Nu är vi hemma ifrån vetrinären igen! Och jag kan med ett leende på läpparna och stolthet i hjärtat säga att min Nicki är den bästa och redigaste vovve som finns.
Ni som har hund vet ju att det finns så mkt att nosa på i väntrummet. Men jag började med att sätta henne på vågen, är ju lite nyfiken på vad hon väger! Kan meddela att sessan har gått upp nästan 2 kg sedan förra året så nu väger hon 18 kg! =) Efter det satte jag mig på en stol och lilla älsklingen satte sig mellan mina ben. Där satt hon i hela 15 min. Utan att röra en fena! (fast det satt en stor blandras där inne som var VÄLDIGT på, vilket kan bero på att Nicki löper) *stolt* Vi kom in till "Doktorn" som började med att ge henne vaccinet, vilket gick superduperbra! Sen skulle han kolla fläckarna på magen. Då blev jag lite nervös över vad som skulle bli dommen. Det slutade i vilket fall med att jag fick med mig ett bakteriedödande shampoo hem som heter Pyoderm. En gång i veckan i tre veckor ska vi duscha henne och se hur det artar sig! Håller verkligen tummarna på att det blir bra efter det! Fick förövrigt mycket possitiv respons av doktorn som tyckte hon hade bra kontakt med mig =) Då sträckte man genast på sig lite extra. Nu ska hon få ett grisöra tänkte jag! Bara för att visa hur duktig hon har varit!

Nu är det lite städning av lägenheten som gäller, en sväng bort till Emma och sen möta upp alla hemma i eftermiddag! Imorgon är det ett besök hos frisören som väntar =D

Dax för Vetrinären!

Usch och fy! Nu är jag riktigt nervös! Hoppas inte prickarna är något farligt! Det tror jag ju inte heller, men lite nojjig blir man! Kan ni inte hålla tummarna med mig? Kanske är det bättre när man är fler =)
Uppdatering kommer när vi är hemma igen!


Underbara Älskade Sessa<3


Någon som såg?

Sitter just nu och tittar på "Unga Mödrar". Någon som såg? Ett av paren förlorade sin dotter bara några dagar innan förlossningen =*( Det är ju så man fäller en liten tår..

Imorgon är det vetrinären med Nicki som gäller. När vi ändå ska dit och undersöka prickarna/fläckarna så ska hon få sin årliga spruta! Hon fyller ju faktiskt 2år snart <3

Har besluts ångest... vad ska jag göra till kvällsmat? hmmm, jaja får se vad jag hittar i frysen! Tycker bara det är så kallt överallt. Rotade till och med fram mina raggsockar förut, så dom springer jag omkring och myser i nu.
Hoppas ni får en trevlig kväll, och har någon härlig människa att krypa ner i soffan med sen. Är ju som sagt väldigt bra program om en stund!

Trista vardag!

Det värsta jag vet är att inte ha något att göra om dagarna.. värre är det när man inser att ens liv går ut på att tvätta, städa och laga mat! GUD, kan inte någon ge mig något att göra? Om ni tar bort ryggvärken med så är ju inte det dumt alls!
Ni får ursäkta mig, men jag har ingen större lust att skriva nu. Får se om jag slänger in något senare!

Ni missar väl inte "Bonde Söker Fru" & "Grey´s" ikväll?

Höst mys på kvällen!

Nu är Nicki och jag inne ifrån en helt underbart mysig promenad! Eller promenad och promenad... vi lekte mest i löven som virvlar runt =) Hehe, hon for runt som en skållad iller i skogen. Hon fick springa lös bestämde jag! Mycket lättare än att ha ett koppel runt halsen som stryper henne. I nästan 30 min for hon runt, NonStop!!! hehe, måste ha sett kul ut när jag oxå slängde mig på backen och snurrade runt med henne =) men vad gör man inte för sin Älskade vovsing?
Nu ska jag kika på Christine innan jag börjar med maten och kvällens första Efterlängtade program. Heheh, vad jag tjatar om dessa program! Men ni kan verkligen inte ana hur mycket jag har längtat och sett fram emot detta=)

Nä slut tjatat om allt! Vi hörs väl imorgon antar jag!
Have a nice evening folks <3


Ingen rubrik

Yes, nu är man hemma efter en liten tur i Tibro med Emma. Fastnade till en stund i soffan, så många ord hoppade ur våra munnar. Härligt att bara sitta och prata bort en stund. Men... nu när jag har suttit ner så länge och inte gjort någonting så tänker jag varva det med lite nyttigt! Ska dra med mig Sessan<3 ut på en liten promenix i skogen. Tycker verkligen att detta är perfekt väder att vandra i, och lagom kyligt för att tankarna ska frysa till is för en stund.
Ikväll står det kebab på menyn, men orkar inte med något avancerat så det får bli pitabröd till det!

Mellan klockan 20:00 - 22:00 får ni kolla på kanal 5.... Bästa programen börjar igen =)


     


Im gonna run run runaway...

Yes, im gonna runaway to the Affären ;) Emma och Jag ska handla lite mat ihop, sen sätta oss hemma i hennes soffa och tjöta lite skit! Hon åker ju snart till England och Paris så de är alltid kul att ses lite innan!
Take it slow

Vill du ha fler besökare på din blogg?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=EmiliaMoberg

Brrrrrrr, its cold in here

Nu ska jag strax slå mig ner i soffan med en kopp Thé  och kolla på dagens avsnitt av Våra Bästa År !
Tog en till liten myspromenad med lilltjejjen när jag kom hem. Tycker det är så kul att se henne springa med huvudet rätt in i alla lövhögar =) Om det är de lilla som krävs för att hon ska vara lycklig så ska jag vara ute med henne i stort sett hela dagarna. (Det är ju skönt för en annan med att komma ut)
Tyvärr så har jag faktiskt väldigt ont i halsen, så de blir till att dra på sig en tjock och mysig halsduk om det blir en längre stund ute!
Gick föresten igenom min garderob igår och kom fram till att här behövs det införskaffas en jacka och något i skoväg!
                    
Något liknande är jag ute efter. En lite mysigare, goare jacka och en lite "tuffare".
Vad tror ni?


Höstmorgon

Vi började morgonen med att försova oss. Eller, jag försov mig ju inte, utan det var ju Gubbsingen min =) 
Så när klockan var 7:00 klev Jonas upp! Jag fick glatt kravla mig upp jag med för att hjälpa till med att bre smörgåsar. När jag väl var uppe så var de ingen ide att somna om.Tog morgon rundan med strumpan,  Hoppade in i duschen och värmde mig en stund. Ska nämligen köra in Jonas lilla syster och hennes kompis till deras praktik. 
Så nu hinner jag inte sitta här och skriva mer! 
Hörs sen 


Norge!!!

Tänk vad en liten sak kan ändra på ens humör så fort!
Snart är det November, och det innebär en resa till Norge =)
Min moster kommer hem ifrån Tanzania, så då ska vi träffas! Har inte träffat varken Sonja eller Nilla på evigheter! (Bägge är mina mostrar)
Sonja som ni vet jobbar och bor nere i Tanzania och Nilla bor i Norge visserligen, men de har aldrig blivit av att vi träffats. Att träffa Tant Irene ska inte heller bli så dumt =)
Guuuud vad jag längtar!!!!!!






Tar mig en funderare!

Det är underligt vad mycket tankar man får brottas med när man är själv hemma och inte har något speciellt för sig. Har tagit Nicki på en Mycket lång promenad idag för att försöka rensa huvudet, men det lyckades inte. Gud, de är så mkt jag vill göra, så mkt jag vill säga... men för tillfället så är det bara ett enda kaos! Jag känner hur något bubblar långt inne i mig, något som jag bara vill Skrika ut! Tömma mig på luft och börja om på nytt. Men dum som man är så finner man sig i allt och låter sig lixom svepas med i det som är. Det sägs att man ska lära sig utav sina misstag.... Jag undrar om inte det är en myt!?

Så säg mig, Är det verkligen såhär det ska vara? Folk som gör en besviken, ledsen och ljuger!? Det är allderless för få personer som kan få en att må bra. Jag tack och lov har ett par stycken, och speciellt EN som vet hur man lyckas få en på toppen humör.
Det fanns en tid då man hade kunnat lösa allt med personer/personen man inte gillar, men nu är det försent och skadan är åter igen uppriven. Man behöver inte kräva en super tight relation med alla, men man kan ju iaf begära en normal hälsnings relation. Vara artig då man kanske stöter på varandra på stan, hamnar på samma fest ex.

Jag vill slippa alla Måsten! Allt man Ska göra! Varför kan man inte bara få göra det man Tycker Om att göra utan att missa något? Att hela livet verkligen förblir en fest och ändå hinna med allt! Kunna se livet med lite andra ögon. Att allt tråkigt egentligen är roligt, att hatet egentligen är kärlek? Vad babblar jag om? herre gud! Ta mig bara här ifrån!!!!!!!
Till mina drömmars land, med alla mina underbara<3, det är dit jag vill fara! Men ist är jag fast i något som förvirrar mig. Något som håller mig tillbax, utan riktlinjer eller breda vägar. Bara dunkla rum och knappt synliga stigar!!!
Men om jag ska skriva ur det verkliga livet, så blir min enda tillflykts plats köket denna gången. Måste laga mat till hela kompaniet innan dom behagar komma hem. Jonas har slutat jobbet men hjälper morbror att frakta stenplattor. Robin bor här denna veckan med, så han kommer väl snart hem från praktiken. Båda har slitit hårt och är hungriga.
*Köttfärsbiffar och Potatismos? tror ni det går ihop?

Missa inte Svenska Hollywoodfruar ikväll. Kan nog bli bra!
Det samma gäller ju Ugly Betty & Desperata Hemmafruar imorgon på kanal 5 kl 21. Ni kan inte ana hur mycket jag har längtat efter dessa härliga tisdagar! Grey´s på Onsdag och Lyxfällan på torsdag. Vilken underbar teve vecka! 


Helgalen Helg

Måste verkligen säga att helgen har bjudit på precis lika många "överaskningar" som vanligt. Aldrig slutar man att förvåna mig! Men jag hade mina underbarningar med mig hela helgen så jag klagar inte!
Nu ska jag kolla våra bästa år och äta lite frukost. Har förövrigt väldigt ont i min hals!!!! Usch, okej att jag inte kan bli sjuk och få halsfluss mer, men detta är ju löjligt. Ska jag behöva stå ut med denna kännslan ist då?

Skriver mer sen!!


Aiiiii shot the Dj

Så nu är det Malin som tar över Dj.andet ikväll=)
Ha en trevlig helg alla! Det ska banne mig ja ha!

<3


Man kan inte bli något annat än tårögd...

..när man läser i denna blogg! Kännslorna går rakt in i hjärtat på mig, och det är inte utan att man fäller en liten tår! Usch vad jag inte önskar att livet var såhär orättvist!
Ett litet oskyldigt barn....
Mina tankar är med er!!!

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/index.html



Absolut Min & Malins Humor



Erkänn att detta är humor på Elit nivå =)

Tillägnad det största Puckot =)



Låten talar för sig=) Eller hur Malin ;)


Sjuklingar

Vaknade igår morse och hade lite ont i halsen som sagt! Igår kväll kände sig lillebror dålig, och det visade sig att han hade feber! Han är hemma från praktiken idag. Kanske var tur eftersom det regnar och är dunder kallt.
Ska kila upp nu och äta frukost med han... hörde att det var någon som tassade ute i hallen :P

RSS 2.0